Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • C-BEAM
    Majú masivní biče, Ucho. Masivní biče.
  • C-BEAM
    je to nenáročná hra pre nenáročných ľudí v širokej vekovej skupine a napriek tomu, že už ani v tom nie je to čo kedysi, 7z10 si zaslúži. Osobne by som jeden bod prihodil za to, že k sebe pritiahne jednoduchších, ktorí vďaka tomu nezavadzajú v lepších hrách.
  • ucho
    ale stejně nechápu, že tu hru dokážou udělat za rok. musí to být slušná makačka. a hlavně po organizační stránce.
  • eStar: No je to prostě přesně jak jsem si myslel..nejde mi to spustit,nemám na to odpovídající počítač,tím pádem je to kravina první kategorie,na kterou za každou cenu musím nakydat kýbl hnoje..hrál si tu hru vůbec?
  • eStar
    Ne, hry nepirátím. S hrou jsem se seznámil na youtube. viz zmiňovaná recenze od TBho + další. Můj zájem byl daný tím že jsem hrál první díly této série. Ještě by si se ty mohl seznámit s tím co je hate o co je kritika. Je tu tuna argumentů proč nové CoD není dobrou hrou, většinu z nich jsem uvedl. Protože pouze nenadávám, ale používám i validní argumenty tak už se nemůže jednat o hate, ale jedná se o kritiku a troufám si říct že oprávněnou. Jinak k tomu D3, chyby přiznal i samotný Blizzard a nyní hru spravuje. Někdy v březnu tuším mají být zrušeny aukce pro příklad.
  • Keyz
    To byl plán vydat BF 4 a COD recenze v jeden den? Lidi nevědí kde nadávat dříve *4*
  • Když už si tady tak hezky děláme z COD srandu, tak kdo z vás hrál GTA V, tak určitě ví o parodii na onu sérii. A kdo ne, tak budu tak hodný a postnu to sem, ať se taky (možná) zasměje (záleží jestli je to zatvrzelý fanboy nebo fanboy se smyslem pro humor). Mě to přijde třeba vtipnější než Duty Calls.

video parodie: http://www.youtube.com/watch?v=gjmWav_YSRo
    rádio parodie: http://www.youtube.com/watch?v=v846FSyyJ5U

I ty titulky, které jsou na oficiální stránce ve hře, jako "Buy more DLC - It makes you a better marksman." nebo "the game is rated as PG, standing for 'Pretty much the same as the last game' which came out 3 months before." jsou prostě trefný a vtipný. Když už i Rockstaři si z toho dělaj prdel, tak je opravdu něco špatně. :D
  • Vystihl jsi to naprosto přesně :-)
  • LionelHutz
    Haters gonna hate....
    Dokud jim to takhle sype tak by byli sami proti sobě, kdyby to nějak výrazně měnili...prostě hry už jsou masová záležitost a masy chtějí COD - se stim smiř!
    Komu se to nelíbí, ať si klidně hraje co chce, osobně taky COD nemusím, ale hystericky tady hejtovat a brečet stejně ničemu nepomůže, i kdybyste se tady na hlavu stavěli.
    *3*
  • ucho
    no jo, nadávat na COD, to prostě u dětí letí. stejně jako když se nadává na Microsoft, EA, Steam, iPhone a prostě na vše, co se těší velkému zájmu veřejnosti. jakmile na to má totiž někdo jiný názor, musí ho vykřičet do světa a jiný názor neakceptuje. je zbytečné se s hatery hádat, protože oni jsou o své pravdě skálopevně přesvědčení.
  • eStar
    ponocnej jarda: Zajímavé je že tohle je první hra kterou bych nespustil. Dokonce i nová Arma mi běží. Asi bych mohl vyzkoušet i BF 4, ale něco mi říká že ani tam bych problém neměl. Ironií je že obě zmíněné hry mají o parník lepší grafiku než nové CoD. Jestli on ten problém nebude někde jinde. Po těch kecech o "next-gen" vyšroubovali nároky uměle, na optimalizaci se vyflákli úplně aby to alespoň vytvářelo dojem "next-gen" hry. Jak už jsem psal, pokud by grafika odpovídala požadavkům tak s tím nemám problém. Na to ovšem v tomto případě můžeme s klidem zapomenout.
  • ucho
    D3 je nejprodávanější hra u nás... tedy opět to koresponduje s těmi příspěvky. a myslíš, že ti hateři, co tu na COD nadávají, si tu hru nestáhli a nehráli ji? ta hra je přeci tak špatná, že si ji stáhnout museli ;) je to takovej srandovní přístup.
  • To známkování nadzdvihlo ze židle hodně lidí,kteří tu hru krizovali ještě dříve než vyšla...
  • Souhlasím,taky bych se přiklonil bf 4,ale jak říká pan Bosák..bylo bylo by to o prsa korejské plavkyně..
  • JohnyTheZik
    U hejtovanejch her je vzdycky vic prispevku (viz D3) ;). To o zajmu nic nesvedci.
    Kazdopadne je to skvela sranda.
  • eStar
    Kdybych si musel vybrat tak Battlefield 4.
  • Jo kamaráde,představ si,že grafika s dx 10 prostě dneska na hraní některých her nestačí a nemít v herním pc ani 8 giga ram..to už si vážně ze mě děláš legraci...hoši já nevím co si jako představujete,že budete hrát nové hry na pět,šest let starých kalkulačkách??..Z vašich reakcí mám spíše pocit,že jste tu hru ani nehráli a jste nasraní,že vám nejde spustit,nebo že se vám seká...moje rada je jednoduchá..chcete hrát moderní nové hry,pořidte si odpovídající počítač s dobrou grafickou kartou,pak tu nebudete muset fńukat nad triviálními problémy...
  • ucho
    u recenze Battlefield 4 100 příspěvků, u recenze COD Ghosts 150. čtenáři games.cz jasně rozhodli o tom, o kterou z těchto dvou her mají větší zájem. vcelku zajímavé.
  • JohnyTheZik
    Netvrdim, ze se recenzentni nechaj uplacet, ale jen reknu, ze kdyby uz se o to v EA pokouseli, tak jim bude uplne jedno, ze to je ceskej web, hodnoceni jde tak jako tak, pokud vim, na metacritics a to uz by bylo hodno uplatku :).
    To jen tak k zamysleni, ze ne vzdycky musime resit to, ze Cechy nikdo nezna a nikoho nezajima.
  • ucho
    na příběhu se podílel Stephen Gaghan. škoda, že o tom není zmínka v recenzi...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit