-
s tím, že se mu chtělo blít.. to bych zas nehanil. :) Každý má svůj vlastní názor. Tím nechci říct nic o Laře.. CoD:Ghosts je hrozná hra.
-
Že by pohodlí?
Nevím jestli sis všiml, ale Windows i většina novějšího softwaru je tak nějak čím dál tím nenažranější. Příklad z praxe; zrovna mi tu běží jen standardní věci na pozadí, Chrome, antimalware, torrent, total commander, deamon tools, skype, steam, a pochopitelně mám v systému nainstalovaný věci bez kterých si nezahraju jako různý verze dotnet, VisualC++ apod. Využití paměti je aktuálně něco přes 3,5GB RAM.
Ta tvoje statistika říká pouze, že na většině počítačů kde byl spuštěn steam klient byla zaznamenána velikost ram 4GB a menší, ale jestli to je používaný na indie hříčky v pidirozlišení pro zkrácení dlouhé chvíle v práci nebo hardwarově náročný tituly to už nerozlišuje. A především je otázkou kolik z těch účtů je vlastně ke hraní skutečně využíváno. 30 milionů účtů rozhodně neznamená 30 milionů hráčů.
Swap je věc patřící do křemíkového pekla. -
Vietnam byl v Black ops...
-
Prvni MW jsem dohral na Xboxu na Moderate (ta tezsi obtiznost) za necelych pet hodin, takze pochybuju ze to prodlouzili ;)
-
Ale ty jsi to měl přeci zadarmo, tak nevím, na co si tady stěžuješ. *7*
-
fláká co? nezaujatě autor napsal, že tato hra je zklamání (jako už mockrát). až na MP.
-
Mizerna recenze, opet spatne hodnoceni. Melo by se vymenit osazenstvo tohodle webu, stavajici sestava je vyhorela a flaka to az hanba.
-
Sice máš pravdu, ale nejdeš na to nejlépe - mělo by se konečně rozdělit hodnocení na SP a MP část. Protože třeba tebou zmiňované Metro dostalo 7 (sice dle zahraničních webů to bylo spíš 8) hlavně kvůli nedotaženosti grafiky a optimalizace, jinak ale za výborný příběh a slušnou hratelnost. Nicméně Ghosts dostali 7 kvůli MP, který jen holt pořád tahounem. Tudíž za SP cca 4-5 a za MP cca 9, průměr je tedy 7. Každopádně ne každý hraje u určitých her MP a naopak, tudíž by se to mělo rozdělit. A zároveň by měli přidat i jedno desetinné číslo, protože je nefér aby zaokrouhlenou 7 dostala hra, co má 6,5 a jiná, co má 7,4... A verdikt by měl vypadat asi takle: SP - 4,5 + MP - 8,5 třeba... nebo jen SP - 7,5. Asi tak...
-
Proč tady nadáváš a vyhrožuješ? Chápu že má každý svůj názor, ale CoD už je tolikrát převařená střílečka, která se nestydí ani použít cut-scénu z minulého dílu a k tomu ještě otočenou mapu do multiplayeru.
-
ano? :) a to proč? :)
-
Abych te neslozil do kosticky za takovy kecy..
-
nafackuj si prave z youtube vidis ze se tam nic nezmenil, proto si to nikdo normalni nekoupi, podle me ani ty pirati se na to uz vyserou, skoda stahovani :D
-
Nebreč a bež do mulťáku... *3*
-
je to několikrát přežvýkaná hra se stejnou grafikou, stejným enginem, stejnými klišé.. je to sra*ka, ne nejlepší střílečka.
-
Neosvětlil jsi mi nic, jen si přidal kašičku.
Ale v pohodě, prostě každý má rád něco jiného. Jen mně osobně to nejde do palice, protože já nový TR hodnotím jako jeden z nej TR co byly.. Upřímně neměl jsem rád nikdy namachrovanou a neohroženou Laru. Nove zprcování se mi pod kůži zarylo daleko víc a když se podíváš po všech světových webech, je to hra opěvována a s tímhle CODEM se nedá srovnávat. Jestl ise ti chtělo blíti, tak asi bys měl jít k doktorovi.. jestli třeba nemáš vředy -
na co ho vylepsovat MW1 mi bezelo i na 2giga :)
-
Milerad osvetlim. Hry a hrani miluju, moje Steam sbirka ma nakupni hodnotu kolem 60 kilokorun, PC upgraduju kazdy rok, a hrani venuju casu co mi jen zbyva. Nemam nic proti nasili a smrti ve hrach, megamasakr v Prototype jsem si vylozene uzival a prestoze mam nejradsi dobre vsakujici pribehy, nepohrdnu experimenty, sandboxy nebo multistrileckami jako CS nebo BF. S Larou jsem prosel prakticky vsechny jeji dobrodruzstvi od zacatku v hranate dzungli az po absurdno s okridlenymi polobohynemi. Z posledniho TR mi ale bylo na bliti, doslova fyzicky spatne... coz jsem nikdy predtim u hry nezazil, A posledni COD se tomu jen mirou sve debility priblizilo. :)
-
Ty jsi na facku.
1. nedá a když jo, tak ne za pár vteřin..
3. diskutabilní, protože to není hlavním motivem, jsi jen hater
5. Každa hod navíc je plus oproti BF 4... a na moderate o máš cca 6-7 hodin.. na těžší víc..
6. BF má víc konců. protože je to tak stupidní a ani skor nepoznáš, že už je konec.
7. mimo mísu. To nemá cenu řešit, ale originální post měl pravdu. Furt se jen hledají chyby. -
Achjo, pořád nechápu, nač si do počítačů, které máte převážně na hraní her, cpete až 16 GB RAM... Stříháte na tom video? Nebo máte otevřenejch několik 3D editorů, photoshop, milion záložek v prohlížeči... Vždyť je to takovej overkill.
A teď, se podívej na steam hw survey. Snad polovina steam uživatelů má méně než 5 GB RAM. Což je kolik? Tak 30 milionů lidí, co to používá?
Další věc, existuje swap, page file nebo jak tomu chcete říkat. Nemám dost operační paměti? Šup s tím na pevný disk. Je to pomalý, ale funguje to. Hra se nemusí uzamknout a nespustit, protože prostě proto.
Když chci, tak si můžu spustit crysis na pentiu 3 s 200 nebo 300 MB RAM. Aspoň to můžu zkusit a podívat se, jak to funguje kolem 5 fps.