Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jason_dinAlt
    Jen jsem tím mým dotazem chtěl vědět, co konkrétně je v CoD jinak (líp/hůř) o proti BF3, které znám. Zatím to stejně vypadá, že za pár týdnů koupím BF4.
  • Jason_dinAlt
    Takže stručně řečno pravíš, že: Rodíl mezi CoD a BF3/4 (multipayer) je ten, že CoD hrajou lidi s poškozením hlavy a BF3/4 také. Díky za popis rozdílů ;p)
  • po dlouhé době jsem si zase přečetl pár recenzí na games.cz. Chtěl jsem prvně napsat něco sem do diskuze, ale ještě jsem přečetl recenzi BF4. Chtěl jsem se ptát na hodnocení, ale když jste dalu BF4 takový hodnocení je mi vše jasné *1* pánové rychle dostaňte rozum, zapátrejte v paměti a nastolte tu opět férové a rozumné recenze. U her kde je SP, ale větší roli hraje MP recenzujte každé zvlášť jako kdysi. Zajímavé, že tady se autor rozepsal o CoD SP více, u BF4 to bylo pššššt....tohle je BF řekni jen, že SP tam vlastně nemá být *1* vona jinak je to super krásná hra, která ale vlastně vyšla a nevyšla když nejde hrát *1* Číselné hodnocení neřeším, protože je irelevantní většinou, ale když už ho dáváte tak ho dávejte tak, aby to všechny nemlátilo přes hubu.....jednomu propadáku dáte 7 a v zápětí ještě většímu dáte 8. Možná to mohlo být aspoň naopak, CoDGH je funkční. Omlouvám se, ale opravdu mi zde začínáte připadat při čteních vašich recenzí spíše jako někdo, kdo jaksi postrádá tu kvalitu hry recenzovat, ale bohužel netuším proč se vám to stalo
  • A sakra...Intarnetový moralisti opět útočí
  • Black_Hand
    tak korelace tam je urcite. prunik techto dvou mnozin je neprazdny.
  • eStar
    Já zmínku o posledním TR naopak chápu. Nevím proč, neumím to vysvětlit, hrával jsem staré díly a ty mě bavily moc. U nového jsem se nudil, nezajímavé lokace, nezajímavý nepřátelé, takřka neexistující hádanky. Prostě nic moc.
  • Planetside2 ! :D:D:D sice trosku sterilni ale docela me to bavi ted vydali nejakej optimalizacni patch aby to behalo lip
  • ve skratce, jedno horsi nez druhe

CoD -jen bezis, spray & pray, neco mozna zabijes, vyskoci na tebe nake ciselko jakej si hustodemon a pak te nekdo zabije. Respawn a zase dokola. Naprosta tragedie, vhodne leda tak pro nakeho casual "hrace" kterej utrpel poskozeni hlavy.

BF3/4. Tahle hra ma za cil prilakat prave tuhle dohlavy poskozenou komunitu, takze je to v podstate to same. Bezis, spray & pray a neco te zabije. Pak tu mas jeste navrch stejne vypatlanou mapu kde muzes usednout do nakeho vehiklu, od tanku az po stihacku, kterej ti ale niekdo hned rozstrili namaderu. Pokad zvladnes letovy model muzes si to uzit ve vzduchu.
    Nema to nic opravdovym battlefieldem 1942, 2141 a 2.

Nekupuj ani jedno. CoD z principu jaka je to prevarena kravovina a BF3/4 protoze naprosto zprznili vytecnou serii (tohle to harakiri zacalo uz v bad company). Ktomu origin, nehorazne DLC atd.
    Radsi skus jine znacky, nez tenhle bezmozkovej vycuc upravenej pro potrebu kazual konzolistu. Nabehne tu mrte fanobys, decek, hlavoposkozencu, konzolistu a podobne a budou ti tvrdit neco jineho, jak je to bozi a podobne, pravda to ale nebude.
  • Může mi někdo vysvětlit, jak hra mohla v recenzi dostat 7/10, když autor defacto celou dobu popisuje její nedostatky a chyby? Ano, hru možná táhne MP, ale jen za těch pár novinek 7? To pánové z redakce asi museli dostat "dotace", protože jinak si to nedovedu vysvětlit.
  • A konzolisti ty vždycky v diskuzích ještě vydávají za svou výhodu. *1*
  • s-a-b-r-e
    To já nevím, jestli by to byl problém, nejsem šéfredaktor, ale osobně dávám přednost úzce zaměřeným webům, než těm, kteří si prostě "plní plán" a chrlí recenze na každou myš a klávesnici. Hardware je možná zdarma, ale recenzenti si za své myšlenky a dojmy berou peníze (a ano, recenze jsou vždy subjektivní s maximální mírou ohledu na praktiky jiných uživatelů - mě se na myši nelíbí talčítka vpravo, protože jsem pravák, ale, kupodivu, by je ocenili leváci. To jen tak naokraj, že zde lidi tvrdí, jak jsou recenzenti dementní a neuvědomují sí, co to ta recenze vlastně je).

Nepsal jsem, že to hrál na überherní mašině, jen jsem upozornil na to, že tu sestavu recenzent uvedl (když jsi psal, že tě to zajímá, na čem to redakce hraje). 16GB je možná overkill na hry, ale sestava dává tušit, že pan recenzent na tom počítači dělá ještě něco jiného, než že by hrál cod a psal e-maily.
  • strihaji na nem videa a delaji nejakou grafiku ? treba ...
  • zrejmne cena pro konzole tam je to normalka *1*
  • Třeba to, že u her nemá i7 momoentálně smysl, je to stejně výkonné jako i5 (třeba 4670) akorát o dost dražší, stačí si projít nějaké hw recenze.
  • 16gb je mozna overkill ale co ti prijde tak strasne vtipnyho na i7 v herni sestave nechapu. 4770 je temer nejlepsi procesor co se tyce single thread performance.
  • Jsem to proletěl a píše tam i7 16RAM a 580. WTF? i7 na hry je nesmysl, 16 ramky stejně tak (i 8 je mnohem víc, než systém s hrou veme) a stará karta, byť ještě nějaký výkon to má. Tak jsem se aspoň zasmál jednou, hlavněže i7 :)

Však nikdo po nich nechce recenze na každý kus hw co vyjde, ale nějaký technický koutek by tu teda být mohl, zvlášť, když tyhle věci půjčují firmy na testování zdarma.

Nebo to je problém půjčit si herní myš na recenzi, dohrát s ní hru a pak s hrou napsat i krátkou recenzi třeba na tu myš, se kteoru to hrál?

Ikdyž pokud by ty recenze byla tak kvalitní jako ty hry, tak raději ne, pravda.
  • Minuly tyzden som si nainstaloval Call of Duty 1...ach sladke spomienky....oproti Call of Duty Ghost je to neporovnatelne
    1.grafika je v podstate rovnaka....
    2.kampan je dlha asi ako MW1,2,3 a ghost dokopy
    3.kazdy vojak a vec v kampani neni naskriptovana....
    4.Nestoji to 45 eur....
    5.kampan za nieco stoji
    6.pocit z bojov je vyborny...
    7.je tam citit to ze autory chceli urobit dokonalu hru...
  • s-a-b-r-e
    Mám dojem, že v recenzi je uvedená sestava, na které recenzent hraje. Taky většina recenzentů jsou externisti a ti, kromě snad Pavla Dobrovského, který se tím netají, mají doma slušné mašiny (teda můj vlastní dojem).

A games.cz je novinkovým webem s recenzemi. Hardware tady nejspíš není hlavně proto, že je na netu trilión webů, které se tím zabývají daleko hlouběji - v časopisu to šlo, protože ten byl brán jako vše na jednom místě, na webu by to šlo taky, ale nebylo by to zbytečné, když se dvěma kliky přesuneš na stránky, které jsou informačně bohatší?
  • Korelace řeší vzájemné vztahy mezi lidmi za pomocí těch stejnojmenných papoušků ?
  • Jason_dinAlt
    Může mi prosím někdo, kdo hrál jak Battlefield tak iCoD, stručně popsat základní rozdíly v hraní multiplayeru obou her? Hrál jsem naposledy BF3 a CoD nikdy. Možná bych zkusil místo BF4 (až ho odladěj) koupit spíš CoD.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší