-
Metro dostane 6/10 a tenhle paskvil ma 7/10. Jak mam pochopit to ze vyvojari nesplni jedine slib udelaji kopii hry z roku 2007 a von je stim nekdo spojene tfuj teda *11* Tohle COD je nejvetsi propadak AAA hry za poslednich nekolik let
-
Ano at je hra jaka chce, kazde zbozi si najde sveho kupce.
bf3/4 = cod <- tuhle pravdu, a ty tabory fanboys ktere se to budou snazit vyvratit -
http://youtu.be/rtxUdbNKpK0?t=13s
-
No jo někdy jsem možná až příliš velkým optimistou.
-
Žádná hra se nevyplatí kupovat ihned...
-
Měsíc nestačí. Minimálně půl roku. Zkušenosti z otřesného BF3 jsou jasné.
-
Pokud se zajímáš jen o MP, zkus Planetside 2. Ta hra sice nezaujme na první pohled, ale mě baví daleko více jak BF a CoD série. A je to skutečně zdarma, takže za vyzkušení dáš maximálně chvilku času na instalací a pár GB stažení dat.
-
zajímavé, mě to zase příjde jako velmi povedený díl série, protože ty nekonečné díly k-ozaté Lary, kde bylo v podstatě pořád to samé, střílej, skákej, zkus hádanku....poslední díly naprosto mimo mi přišlo již hodne trapné. Byl to velký skok v sérii, taky první díl v podstatě dá se říct a věřím, že s příchodem třeba dalších dílů na tom zapracují a hru vylepší. Na jedno zahrání je to dobré, škoda právě těch naskriptovaných situací, to je třeba pro mě důvod proč zahrát znovu tuto hru mě až tak nenutí. Pokud to chválím tak za to, že restart série velmi povedený a zpracované přežívání na ostrově velmi dobře zpracované. Ale tohle je diskuze od CoD, nikoli o TB to se vracíš trochu v čase a jsi v jiné recenzi *3*
-
*1* Dotace.. když ani hru nedostali na recenzi a museli si ji koupit v den vydání. Zkuste aspoň občas použít mozek než něco napíšete.
-
Absolutny suhlas... To nebol Tomb Raider ale Medal of Raider.. Z Lary Croft spravili neohrozeny tank v absolútne denentnom pribehu
-
jj Tomb Raider nebol nic moc
-
Rád bych se zeptal někoho, kdo to hraje, na multiplayer. Z recenze jsem se nic nedověděl. Jak hra běží v MP oproti singlu? Co rozlehlost map? Je to tak hrozné jako v MW3, nebo jsou některé mapy přeci jenom o něco větší, jak tvrdili autoři? Je tam milion killstreaků nebo se vývojáři drželi trochu při zemi? Vůbec pocit z MP. MW3 bylo naprosto hrozné oproti MW2.
-
taky pamatuju CoD1, jako velká konkurence série MoH a nakonec i naprosto lepší a dominantní hra z 2.světové. Hrával jsem MP jak smyslů zbavenej....carentan se tuším jmenovala ta mapa *1* Nejsem velkým fandou CoD série, že zkrátka by to byla nejlepší hra světa, ale zkrátka všechny díly krom Black Ops 1 a 2 jsem si s nějakou chutí zahrál, graficky bych zase netvrdil, že je to totožné jako nové díly a nemohu upřít i pokrok v sérii za tu dobu. Myslím od CoD1 po MW3. To že se od MW1 z toho stal rozjetý vlak nabízející to samé tupé střílení je jiná věc, i když dost zásadní. Pro mě určitě nej díly CoD1 a 2, MW 1 až 3. Musím se přiznat, že MW série mě bavila, ale beru to z pozice hráče, který si tuto hru zapne když je rád za volnou neděli a zkrátka to pustí, aby vypnul.
-
Se všemi body souhlasím, až na ten první. Oproti konkurenci to není žádná sláva, ale "Rovnaká grafika" opravdu není, to musím uznat i jako člověk, co poslední CODy nemá zrovna v lásce.
-
Edit: Double post, prosím o smazání.
-
nedalo mi to a rád bych doplnil, že tím hodnocením jsem nemyslel to, že si hra takové hodnocení zaslouží, protože ani 8 a ani 7 si dle mého názoru vůbec nezaslouží. Ale pokud neberu v potaz číselné hodnocení, dle recenzí a názorů hráčů, více méně poslední dobou místo recenzí čtu názory hráčů je to naprostá podpásovka tahle hra a tak, jak jsem si CoD vždy s chutí zahrál, nejsem velkým fandou, tak tento díl bez trápení mile rád vynechám.
-
Osobně bych ještě tak měsíc počkal a pak bych koupil BF 4. Jinak co se týče Sp tak tam na tom budou obě hry podobně, čili žádný zázrak. Co se týče multiplayeru, tak si vzpomeň na operaci Metro, podobně se hraje celé CoD s tím rozdílem že CoD má daleko horší grafiku a horší střelecký model. BF 4 toho nabízí víc a lze jen doufat že ho snad opraví.
-
"pravda to ale nebude"
a kde si dostal patent na pravdu ? alebo si sa s ním narodil ? myslíš, že ľudí ktorí hrajú aj akčné simulátori, taktické hry a stratégie si nedokážu užiť hru ako BF3 ? myslíš, že každý má vždy chuť a čas hrať náročnejšie hry ? -
Jestli je to na me, tak jsi mimo, nejsem hrac CoDu :-).
-
Kdyby ještě frčel MP jak za dob Gamezonu, sedím u toho 12h denně.