-
Nechci urážet, to ne. Ale soudnej člověk tohle nemůže říct. Jasný jde mi víceméně o slovíčkaření, ale i kdyby mě to nenadchlo, tak fakt neřeknu že se mi chce blít. Já osobně bych to řekl jen u hry, která je opravdu propadákem a to TR není. Je to restart serie a vydalo se to trochu jinou cestou, ale to nemění nic na tom, že je to dobrá hra.
Tvoje znechucení nad tímto Codkem naopak chápu. Ale příjde mi to jak nebe a dudy, co tu srovnáváš. Jak žánr, tak kvalitativní rozdíly. -
7/10 je fer, ale dal bych vic. V mnoha ohledech je to nejdotazenejsi valecnej simulator. Nabizi mnohem vetsi variabilitu a rozsahlejsi obsah nez Arma III a verohodnejsi modely a fungovani zbrani nez Battlefield 4.
Taky bych vyzdvihnul dost dobrou simulaci chovani bojovych psu v akci, s kterou mam osobni zkusenosti a presne takhle se nemecky ovcaci s kevlarovou vestou v akci chovaji. Museli spolupracovat s lidma, ktery maji bojovy zkusenosti a jim se podarilo tuhle autenticitu prenyst na pocitac skoro perfektne. -
hmm hral sem to na max v tom problem opravdu nebude mam ge force 660 gtx *5*
-
Stačila mi jedna mise... Pes co zabil 3 vojáky jako nic, zbraň co "kope" asi jako vodní pistole, otřesná grafika, hrozné zvuky... Už je třeba s CoDem něco dělat... Fakt nechápu, kdo si to může koupit, vždyť to je odpad...
-
nemluvím jenom o Ghost.. tohle se opakuje rok co rok.. A vysoké HW nároky se dali čekat, stále přidávat nové a nové technologie do 10 let starého enginu udělá svoje.. bohužel letos jim to krásně vyšlo a mohli to svést na next-gen a s optimalizací se netrápit
-
To kvůli těm kecům o next-genu kterými nás Activision dlouho krmil + krvavé hardware nároky.
-
Jo no tu hru mame protestovanou, absolutne de lepe na AMD 290X , porovnavali sme ji s GTX660, a vazne na AMD 290X to slo o 5 FPS vice jak na GTX660. Proste AMD ta hra sedi ! *16*
-
Je zvláštní, že když se jedná o jakoukoliv jinou hru a někdo zmíní špatnou grafiku, tak se na něho sesype tuna lidí s tím, že grafika přece není všechno a hlavní je hratelnost/zábavnost.. ale jakmile se jedná o COD tak všechny zajímá jenom grafika a na nic jiného se neptají..
-
http://m.youtube.com/watch?v=ubpKUvd8NXM
-
len trochu zabúdaš, že to nie je len hrou samotnou ale i komunitou ktorá sa za tých 7 rokov výrazne zmenila. BF2 bola navyše primárne PC záležitosť a i keď to bola stále arkáda určité prvky simulácie obsahovala a bola určite náročnejšia ako BF3
-
No offense, obvykle ciselne hodnotenia vobec neriesim, ale vzdy ked pridem na games.cz pozriet recenzie, som zhrozeny. Rome 2, teraz toto. Osobne sa viac stotoznujem s recenziami nasho slovenskeho portalu.
PS: nejak citim ze BF4 dostane 5-6 -
Sku..eny warez
....... zabil som 3/4 hodiny install, smiech/uzas co sa da ludom predat, unninstall.
Apropo MP, pripominam ze Warface je free *1* -
to je smutne ze si nesiel do nastaveni a nezmenil kvalitu sam, tiez to o tebe nieco vypoveda
-
Chceš říct, že řadovej vojín si tu válku začal?
-
Clovek by si myslel ze pridavok Ghost bude oznacovat nieco ako stealth taktiky
a ono je to ako nadopovany rambo v berserku ktoremu asistuje Grenadeproof pes
a par dementnych drsne sa tvariacih hosanov.
Ak sa niecoho takehoto predala naozaj jedna miliarda svedci to len o jedinom:
Ludom J_E_B_E ! -
BF2 nebyla náročná hra ani náhodou. Ba dokonalá arkáda, ale fungovala. Takový radosti z bojů, co si člověk odnesl. Když kounu na gameplay na youtube z BF3/BF4, jsem rád, že jsem za to peníze nedal.
Neustále rushování, střílení někoho do zad a znovu, než dojde řada na tebe...
Zato BF2, kdy jsem sám, nebo ve dvou bránili vlajku proti celý squadě (když už člověk zmáknul skill na granátomet, bylo to snažší), to byly momenty plný adrenalinu a prostě vyhrál ten lepší. -
Tak tak...naděje se upírá k TitanFall
-
maroš.goč je troll zo Sectoru.sk s nickom Blackened Halo, ktorý rád hodnotí hry, ktoré nehral...viď Diablo 3 a teraz Call of Duty Ghosts....je to pirátska socka a takýto ľudia tu robia hejt na túto hru, pritom ju nehrali...sú to duševní chudáci, ktorí sa musia znížiť k tomu, že hodnotia niečo len na základe cool a aby mali pluská. Úbohééééé. Nemám slov.
minule žobral kartičky, aby si za 4 eurá mohol kúpiť DE:HR Directors Cut a takýto človek tu ide hodnotiť hru, za ktorú sme my poctivci dali 60 eur a zahrali si ju naozaj.
Názor jedného človeka čo to hral je viac hodnotný ako stovky trollov, čo tu len oxidujú a zamorujú diskusiu presne ako goc. -
Kdyz je hra zklamanim, tak nema dostat 7/10. Games.cz = IGN style? Prestavam tomuto webu verit.
-
Sorac Metro dostalo taky 7/10. Ty textury v COD vypadaji jak z HL1 sem se malem *11* kdyz sem hru zapl. A to sem si chtel COD koupit jeste ze sem to nejdriv stahl na zkousku. Koupit a dostat tohle citil bych se hodne podvedenej