Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Infinite Warfare - recenze
9.11.2016 | Vilém Koubek
87 příspěvků
-
Recenze na CoD beru s rezervou, mainstream u CoD nejsou hraci single-playerove "casti", ale multi-playerove verze, podle Steamu to hraje strasne malo lidi .. u CoD-AW si nezahraju multak vubec, nikdo to nehraje .. je to tady stejne ?? opravdu me vubec nezajima hrani SP, ja chci nahrat treba 160 hodin na MP ..
-
Obzvlast z posledniho odstavce ta 6/10 vypada trochu vynucene, ale jinak jsem zklamanej.. hlavne z toho remasteru, na to jsem se fakt tesil, skoda
-
mě se to líbí a to jen pro to že je to SF
-
Taky mě trochu mrzí, že tady nový CoD dostalo vlastně stejnou známku jako předchozích pár dílů. Přitom je určitě nejlepší za posledních x let. A to srovnání s BF1 mi přijde teda úplně mimo. Nerad bych se dočkal toho, že se na games začnou některé značky hejtit už jen z principu a podbízet se tím čtenářům.
-
Výborně cenzore, výborně, dostal jsem ban za to, že jsem napsal, že tahle recenze není objektivní a je možná podplacená. Tím smazáním se podplacenost, smlouva s EA o shození konkurence za úplatu a neobjektivnost jenom potvrzují. Čekám další ban, pravda bolí, co redakce? Ta válka vám dala stát, měli by jste mít úctu a nepřijímat peníze od lidí, co si těch padlých neváží.
-
-
Ty si tez dobry pacient
-
-
Tak ja som s aktuálnym dielom zatiaľ spokojný, ako fanúšik série som si zakúpil Legacy edíciu aby som si užil aj remaster štvrtého dielu *5*
-
A opět bez češtiny-COD už nehraji dlouho
-
Pořád je to lepší hra než ta blbost BF1...
-
-
Ty si blbost. COD nesiaha BF1 ani po clenky co sa tyka MP.
-
-
Ale spoustu lidí nějakej přihlouplej MP nezajímá a hrajou jen SP kampaň...
-
protože je to jiný žánr, komorní arénová kompetitivní strílečka, neco jako UT. BF je radoby simulace, hraje si na neco co není a je to urážka pamatky padlých
-
-
Jako WTF? :D Cože to čtu? Urážka památky padlých? :D To je nějaký troll nebo prostě jenom absence základní inteligence? A kde jsi jako vzal, že si série BF hraje na simulaci?
"komorní arénová kompetitivní strílečka" - to jsi někde zkopčil nebo na to máš opravdu takovej svůj názor? Já si myslím, že už COD snad ani není střilečka. To je simulátor noscopingu a "wow" momentů, který natočíš a hodíš na fejsíček a jutubíček a ostatní děcka tě začnou uctívat.
Je mi zle z toho co se z gaming komunity stalo. Ani nevím, proč ještě čtu diskuze pod článkama podobných odborníků.
-
-
-
-
Nevim, videl jsem hodinu z kampane na YT a melo to dechberouci sceny, cool zbrane, kvalitni gunplay a paradni grafiku. Holt se asi nekdo svezl na hate trainu. To je obecne nejlehci naskocit na hype/hate train a nebyt schopen si udelat vlastni nazor.
-
-
Ešteže existujú ľudia, ktorí si vedia ten vlastný názor spraviť z hodiny pozerania videa na yt.
-
-
Unika mi proc bych si nemohl udelat nazor na hru z YT gameplaye. A hodina je dostatecne dlouha doba.
-
-
Tobě toho uniká víc..
-
-
-