Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Infinite Warfare - recenze
9.11.2016 | Vilém Koubek
87 příspěvků
-
LOL! Rozhodně je teď většina veteránů z první světové vzteky bez sebe!
Koukám, že stupidita diskutujících stoupá každým dnem. -
-
Koľko takých veteránov podľa Teba žije ? Museli by mať minimálne 110 rokov.
-
-
Hlavně, že BF 1 dali 9/10 přitom to je zase jedna z největších tahaček na prachy, s naprosto nekvalitní kampaní, kterou si hraje na grandiozní historickou gamesu, přitom to akorát úráží padlé. Tato hra má rozhodně co nabídnout a kampan je celkem dlouhá a multiplayer je prostě CoD- neurazí ani nenadchne.
-
-
Uráží padlé? A co těch x FPS z WW2 - těch padlých Němců (nácků), Rusů (komunistů), spojenců...?
Ježíš je to hra, ne Discovery dokument. Hledáš-li úctu, tak zkus Viliant Hearts - stále hra, nebo jdi dát věnce na hroby padlých, a ne hrát hry. Jediné co je uráží jsou nesmysly co píšeš (myslím to "uráží padlé"). -
Me by zajimalo, kde se na internetu vzalo to, ze bf1 sp urazi padle :D to je prece takovej nesmysl.
-
*15* Sám sis odpověděl. Multiplayer neurazí ani nenadchne... no takže průměr. Jak málo stačí, aby člověk řekl nechtěně pravdu. *3*
-
-
multiplayer ceklově uráží padlé, protože ve skutečnosti nemáš respawn *1*
-
-
-
lol a prehypovaný BF1 dostal 9/10 :D
-
-
Bannery a reklamy na BF1 po celém Games, verze hry se soškou za 300$ v redakci, důsledné banování a mazání všech komentářů na téma hodnocení BF1 několik stránek dozadu, neustálá snaha obhajovat to hodnocení v podcastech a dehonestovat ty kdo s nim nesouhlasí...tady něco pěkně silně smrdí
-
-
...tak jasne, ze smrdi - kdyz je v diskusich porad nasr*no...
-
-
-
tssss kampaň v BF1 byl špatný vtip a rozhodně bych ty pidi klišé příběhy nenazval kvalitní. TF2 docela ušel, ale pocit z sci-fi války prostě CoD doručilo nejlepší. Psal bych tu víc, ale musím řešit a diskutovat ohledně voleb v USA a nemám na vás čas, takže za mě pokud jde o single: CoD IW 8/10, TF2 7.5/10, GeoW 4... 5/10, BF1 4/10, Doom a shadow warrior 0/10 (neuvěřitelná retro nuda). Teď mě omluvte jdu otevřít šampáňo... *14* *14* *14*
-
-
BF 1 porovnavat s tymto? si na hlavu? :D Toto je proste vycuc a sprznena hra a vlastne uz aj cela seria
-
-
singleplayer byl v BF1 odpad a o multiplayeru jsem se nikde nezmiňoval, ten je v BF1 excelentní....
-
-
Tak singl byl jako gameplayem pro mě parádní, ale jako autetický zážitek z WW1? To překrucování historie je urážka všem veteránům!
-
-
mě to nebavilo, protože dice prostě neumí tu válku tak dobře naskriptovat a nafejkovat jak lidi kolem CoD...
-
-
ani ja
-
-
singleplayer je v CoD lepší jak BF a vždy byl...
-
-
-
-
-
Stal se zázrak! Konečně!
-
-
America is going to be great again *5*
-
-
Přesně tak.
-
:-D :-D tvl to se ještě hraje jo??? :-D hrozná komedie od Black ops :-D
-
přééésně! Doom jsem vymazal asi po 10 minutách znechuceně z disku, ještě že máme ty torrenty na zkoušku :) děsná slátanina.......ale on ti zas někdo zasvěceně vysvětlí, že je to FPS ze staré školy, které smrdí peklem a při jeho hraní pijou z hrnku krev a babičce řežou hlavu motorovkou.....a děsnej rullezz žejo *6*
-
-
reakce na GGG a na popíchnutí ostatních diskutérů *3*
-
Vůbec nechápu co svým příspěvkem chceš říct...
-
-
Assasin taky že jo??? :-D :-D
-
Jo co je prosím lepšího na SP BF1 parodie na ww1 a debilní krátké příběhy, kurevsky opakujicí stealth pasáže, že jsem to pomalu hrál jak Metal Gear Solid V. Ano s Titanfall 2 se to dá přirovnávat to přiznávám a možná i lepší jak nové CoD, o MP se tu bavit nebudu, protože mě nebaví styl (stejné jako u Titanfall) jakým se CoD vydal od Black Ops 2.