Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tim nechci rikat jak je CoD špatné,,je to spise věc vkusu...nekdo ma rad holky a jiny vdolky *1* *1* *1*
  • reknu to asi takto,,cela serie bf je 100000000% lepsi než komplet CoD *1* na marias radsi ani nechod ,,,se tam použiva hlava ::radels:DD Cod se porad trapne tocej furt dokola ,,,nic novyho na vas nedychne..,, v bf se každy pokracovani meni furt je tam neco noveho co zaujme:)) a ohledne multiplayeru no nemam slov ohledne využiti CoD a BF moznosti ,,nesrovnatelné,, CoD nabizi minimun co bf ?? totˇ vse: *6*
  • Reknu to tak lidi co si mysli ze bf moze trumfnut cod v akci,hratelnosti,zabavnosti tak at si ide radsi zahrat maria......
  • Konečně spravedlivá recenze, VIVAT, VIVAT! To člověka tak uklidní :)
  • hej lidi potrbeuju poradit... jak se dostanu pres toho chlapka s macetou, spadnu ze strechy a nemozu nic delat on po me sekne a je po mne ..co s nim mam udelat ? a jakou klavesu zmacknout
  • je tu nějakej non-hater, non-flamer který ví zda se opravdu chystají udělat něco stím local matchmakingem kterej je řešenej fakt absolutně stupidně?
    Vrámci CZ je to ješte jakštakš dobrý ale menší zemičky si proste MP nezahrajou páč jsou tam dohromady online 4 lidi a nikoho jinýho jim matchmaking nenajde..
    Tohle mohl vymyslet opravdu jen stupidní američan kterej má mozek obrostlej tukem z MC...

*btw větší hejt nikde na webu určitě není než tady :D.. congrats.
    • Zadny hejt tady nevidim, je tu par hlupaku, pro ktere je hra urcena a ti jsou spokojeni, pak par nadsencu, kteri ovsem musi vypnout mozek , aby to mohli hrat.. a pak normalni lide, kteri nazyvaji veci pravymi jmeny... a kdyz je neco stupidni, tak to nebudeme chvalit..
      • stupidni jste samo kdyz hazite bordel pouze na cod, stupidnich pocinu je vsude stale dost ale jen ubozaci se vsichni nakondenzuji tady .) tak diky, jses jen dalsi ze stada, odpoved hledat jinde :) tady je nadvláda težká BF masturbators.
  • http://www.youtube.com/watch?v=HBig8CB_-lc :))
  • Seen? http://youtu.be/Ly3OTtXdJEg
  • lol vy ste chudaci :D... nevedel jsem ze BF3 je urceno pouze pro inteligentni cast populace :D...
    nechapu proc se tedy takovy intelektualove kteri hraji vyhradne BF3 :D ... tak shazuji chozenim sem?.. jezis toe funny zase tady...
  • Niekedy sa uz na to fakt nemozem pozerat, ako sa niektori ludia navazaju do toho CoD a urazaju ludi, ktori si to kupili. Mna Modern Warfare 3 nesklamal. Dostal som presne to, co som chcel a bavil som sa ako pri Modern Warfare 1 a Modern Warfare 2. Tuto seriu mam proste rad, pretoze s nou mam dobre skusenosti. Nemate radi Cod? Tak si to nekupujte. Nikto vas nenuti. Mate radi Battlefield? Kupte si Battlefield. Ale akym pravom niekto oznacuje niekoho, kto ma rad Modern Warfare za sprosteho idiota bez mozgu.Vsade sledujem tu nechutnu hatersku kampan. Miliony ludi, co isli do Modern Warfare 3, presne vedeli, co maju od tej hry cakat. Vedeli, ze nedostanu grafiku Battlefield 3 a dlhu a reaslistiku kampan, no napriek tomu do toho isli a pozrite sa na tie predaje. Znamena to snad, ze su tie miliony ludi vsetci debili, pretoze maju radi Modern Warfare? Na Metacritic ma Modern Warfare 3 user rating 1,7 co povazujem za obycajny fanboyism a nie za objektvne hodnotenie.
    • Modern Warfare 3 nemohol sklamať. Všetko sme už videli v MW1 a 2 xD
    • Jsi proste jednoduchy clovek, presne ta masa lidi, ktera pri hrani nezapina mozkove zavity a jde s davem a tyhle primitiv presne vyrobci her potrebuji, povodit za rucicku a sezerou jim vse co dostanou naservirovano, hlavne kdyz zaplatis.
      Tak ti gratuluji k spokojenosti a nezapomen si predobjedna t 4 dil :-)
      • USER47
        Občas holt lidé, kteří mozek používají přes den, potřebují při relaxaci vypnout. Na to je CoD ideální. Samozřejmě pokud tvým největším mozkovým výkonem za den je napsání školního diktátu a partička kostek/céček/pogů/whatever o přestávce, pak asi budeš vyžadovat velkou stimulaci myšlení aspoň od her...

Jinak ono celkově her, který opravdu vyžadujou myšlení, je tak neuvěřitelně málo, že by mě zajímalo, co hraješ.
        • je rozdil vyzadovat mysleni, anebo delat z hracu blbce..i kdyz evidentne, nekomu to nevadi... (inteligentni clovek mozek vypinat nemusi, aby se mohl bavit - povolani bych do toho netahal, nemuzes vyhrat-ja jsem profesionalni troll *2* )
      • Hram rozne typy hier, nielen CoD. A niekedy clovek proste potrebuje taketo hry. Ked chcem taktizovat, tak si zahram nejaku strategiu. Call of Duty predsa nejdem hrat, ked chcem riesit puzzle alebo planovat taktiku. Na to su ine hry.
        A Modern Warfare nehram, pretoze chcem ist s davom, ale preto, lebo ma bavi. Hry nekupujem naslepo. Pozeram videa, citam preview, pripadne review, diskusie, ale nakoniec sa rozhodujem sam. Taktiez nehltam kazde CoD, ktore vychadza. Stare CoD 1 a 2, World at War a Black Ops ma moc nechytili.
        • Presne si to trafil.
          Akurat niektory jedinci maju potrebu sa tu prezentovať, ako aj prezentovať svoj jedinečny nazor, aby všetkym ukazali, že nie su sprosty dav, ale strašne originalny, naročny a o tom to cele je.
          Ja chapem, že chcu realisticke hry, ale prečo sa navažaju prave do MW3...prečo nebrešu niekde inde...no preto, že do vysokeho stromu udieraju blesky a MW3 sa najlepšie predava.
          Cele CoD je dojna *rava a skoro každe študio ma SEN urobiť seriu, ktora im vela vynesie, nie realizmom ale tym že je FUN a toto sa MW3 podarilo na celej čiare -NEMAM čO DODAŤ.
          • Furt sa každý oháňa tým, že MW3 má väčší predaj. A? Keď to kupujú kids tak musí mať ale koho to zaujíma, že má? Ide o hratelnosť nie o predaj :)
    • ...ze su tie miliony ludi vsetci debili, pretoze maju radi Modern Warfare?

Ted jsi na to kapnul... presne tak to je. CoD je hloupa hra (viz tato recenze). A ted logicky: bude inteligentni clovek travit cas s hloupou hrou? (Bude poslouchat Michala Davida nebo ladygaga?) Probuh, at si hraje kazdy co chce, je to jeho pravo.. ale proboha je take moje pravo prohlasit o debilovi, ze je debil....no ne? *2*
      • Kingo1983
        Ja mam teda radsej seriu BF, vlastnim vsetky originaly ale tak isto vlasnim aj MW1, MW2, WAW ale toto co vidim na kazdom portali je otrasne. COD som nikdy nehral MP aj ked mam originalky lebo ma to nebavi, BF ma MP ako z inej galaxie ale SP nechapem co nadavate..kazdy tento "stary" fanusik COD 1-2 jak sa hlasate vypravate ako bolo taka COD2 epicka ale ked si to pozriete spatne je to to iste presne ako COD 5.6.12.18, AI nabieha dokola, koridor..atd. Zaujimave ze vtedy vam to nevadilo teraz je to hra pre tupe mozgy. Som fanusik BF ale zaujimave je ze ste zacali nenavidiet to, co ste predtym zboznovali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit