Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Modern Warfare 3 - recenze
11.11.2011 | Aleš Smutný
651 příspěvků
-
Tak u mě nové CoD naprosto splnilo všechna moje očekávání (protože jsem zádný něměl :) ). Na hraní multiplayeru nenám čas, ale na singl se vždycky těším. Hru stáhnu (a nijak se za to nestydím), vypnu mozek a 6 hodin prostě kosím všechno, s tím že občas si řeknu wow, nebo hustý. Nic víc od CoD nechci a ani nic míň. A za rok u CoD 9 (resp. u dalšího interaktivního akčního filmu)
-
-
ano, vzdyt proto mozek mas, aby jsi ho mohl vypnout... Aspon k necemu se ti hodi .. gratuluji.
Pokud taky mate vypnuty mozek (a hrajete CoD) tak mi soupnete minus ( jen pro zajimavost, abychom se dovedeli koilk ctenaru games.cz ma IQ pod 60)
-
-
Tak jsem schválně hru zkusil, abych nekritizoval něco, o čem jsem jen četl...
Hodnocení 7/10 je trochu přehnané. Trojka je totiž naprosto totožná s dvojkou, jenom nudnější. Ano, všude to bouchá, "terče" lítají jako zběsilé po okolí, spojenci dělají že střílí (vyjímečně někoho i zasáhnou), nascriptované události každých deset kroků... Já se u téhle hry NEBAVIL byla to NUDA. To se radši kouknu na akční film s Arnoldem.
Kampaň bych ohodnotil pětkou (maximálně). Mulťák této série mě nikdy nebavil, protože to NENÍ týmová hra, ale hra, kde jednotlivec... řekněme camper, dosáhne na nejlepší skóre s jedním prstem v nose a s druhým na myši. Z toho důvodu ho ani nebudu hodnotit. -
http://re-play.cz/2011/11/re-play-039-archiv/
8/10 akorát a mw3 vydim stejně -
Videorecenze
http://www.youtube.com/watch?v=w6um_ihLfZc -
Ahojte a caute hraci, hackers a Cheaters *16*
Jmenuju se Jarda Podebradskej a ziju v Praze. Narodil sem se roku pana 1999.
Jako maleho klucinu mne moc bavilo si hrat a nejen tak s konikama a autakama,ale rad sem si hral s pocitacema.Tata dela politika a koupil mi k narodkam nove pc.Tata ma hodne penez a PC mi koupil za dobre znamky ve skole. Mam i7 2600K s vodnim chlazenim, 2x GTX 590 tez s vodnikem a 32 GB DDR3 . No mne se zda ze Cod je nejaka Kinder game.Ja rad hraju BF2 a krutim se s vrtulnikem jako starej Schwancenberg ve snemoune *1* Tedka hraju BF3, ty vole LaĎo TO JEDE, fps mam jak zizala bačkorek *4* Ale kurna tezka hra.Dneska vecer asi nebudu hrat ale se budu mazlit s pejskem, jeho jmeno je Benjamin Metajahuhu *14*
Tak na zaver , hledam si pritelkyni vo veku 17-25 let, mam moc penizek a ultra PC *14* -
-
Ty ses ale k*kot
-
*15*
-
to je ono hosy, takhle ma vipadat dyskuze. jynak Jardo mohl bich te seznamyt s mou neteri. je jy 17-25, ma rada moc penyzek a ultra pc *14*
-
:D
-
Cau jsem Libusa , mam velky kozi , nemam zarostlou,
A rada hraju CoD a BF3 *14* tvuj email, ps nejsu z lacneho kraje -
-
Tady koukám stačí zmínit "kozy" a jiné sexistické radobyvtípky, k tomu něco primitivního humoru a plusy se ženou...
I'm disappoint.
-
-
-
co by za to dali deti v africe aby si zahrali jdnu z tech her a vy se bavite co je lepsi :D rozmazlenci :D *3*
-
-
to je starost předků dětí v africe, ne moje
-
Myslíš tyhle děti? :(
http://www.glogster.com/jabarca6220/child-soldiers-in-africa/g-6mdi57gfoecssrbf57thea0?old_view=True -
-
presne tak, oni tam hrajú cod každý den a trochu v reálnejšej grafike *1*
-
-
No, zrovna z tohohle a třeba holocaustu bych si legraci nedělal... I když proti gustu...
-
-
Why did the Auschwitz shower heads have 12 holes? Because Jews have 10 fingers!!
-
-
-
-
To je stejně moudré konstatování jako "Co by za to jídlo dali děti v africe" no nic páč by jim z toho bylo tak blbě, že by to v sobě nudrželi ani 5 vteřin.... a další věc je že nemaj co za to dát
-
no ty by z toho byly vyloženě nadšení *1* *1*
-
-
"Mnoho ľudí sa pýtalo otázku o koľko prekoná Modern Warfare 3 rekord Black Ops v predajoch a či sa podarí prekonať 10 miliónov už v prvom týždni. Nuž na obe otázky už poznáme odpoveď a stačil na to jediný deň."
"Analytici odhadujú, že do konca týždňa by sa mohlo predať až okolo 13 miliónov kusov. Práve vtedy by mohla séria prekonať aj magickú hranicu 100 miliónov predaných hier. Doteraz sa predalo (bez MW3) 87 miliónov hier s nápisom Call of Duty vo svojom názve."
A umínuskujte ma :D -
-
PS : Na začiatok spomeňme počet predaných kópií za prvý týždeň. Tých bolo neuveriteľných 5 miliónov :D
PS 2: Prečo žiadny "BF 3 gangsta skilla hard boy" nepovie ako to funguje na mapách ? Vždy je na jednej strane over a mapy sú bohužiaľ spravené tak, že sa zaseknete v jednom mieste a tam sa len bojuje. :) viz. Metro kde sa stretávate len pri schodoch a čakáte na spawne že jo ? :)
PS3 :- - - - - - - - - - - - - - - - toľko mínusiek :D -
-
Operace metro je opravdu nepovedená mapa. Na conquestu nehratelná. Ale pak tu máme Firestorm, Teheran, Kharg, Grand Bazar, Caspian Border, Damavand (ten je také horší, chce kompletně sehraný tým) no a nudná mapa je Seine Crossing nicméně je nudná, ne špatná.
Další věc už podotkl můj kolega níže, CoD= Sólo akce, BF=Tým/taktika- prostě přemýšlení a ne jen bezhlavé střílení. Tím je jasně dáno, že je to úplně jiný herní styl. Každá jednotlivá mapa je větší než všechny mapy z MW3 dohromady co jsem tak viděl, což je jak jsem řekl dáno herním stylem. -
-
-
S radostí
-
-
Lol. Nějak mi nedal spát ten odkaz na čtvrtý díl (Modern Warfare "1") Tak jsem se podíval na profil hry, následně klikl na vida a pustil si video-recenzi Ondy Broukala. No smál jsem se na celej dům tak se podělím o pár vět a pozor je to recenze z prvního dílů Modern Warfare!! Tedy 4 roky staré hry. "Grafika mě nijak nepřekvapila, je vidět, že použitý engine má nejlepší léta za sebou" "Hra sází na léty osvědčené principy a tak je to pořádná nascripovaná jízda" "Vadí mi devítková hodnocení. To, že autoři nedokázali a nebo se ani nesnažily napravit chování umělé inteligence, je hrozné". No, je vidět, že během těch 4 následujícíh her ze série, se toho příliš nezměnilo :D Lukášovi by stačilo vytáhnout zvuk z té recenze a připnout ho na záběry z MW3 a měl by hotovo :-D
Ale tak, nemyslím to zle. *1* -
-
Proč porovnávat CoD a BF? Stále jsem nepochopil ten princip protože obě hry jsou naprosto odlišné. Jsou si podobné protože se tam střílí? Tak to můžeme ale porovnávat ještě desítky dalších her. CoD je SÓLO akce kde se dá možná mluvit o nějakém aimu a skillu tedy co se týče té kvalitnější sféry hráčů. BF je zase týmová taktická akce kde sehranější/lepší tým vyhrává a pro "sólisty" tam není místo, což jim ostatní jasně naznačí konečným výsledkem a DICE na to při vývoji mysleli. Ano herní princip singlplayeru Battlefieldu 3 je jak přes kopírák od scénáristů pracujicích pod ACTI to ovšem nic neznamená.
U mě osobně vítězí BF3 (MW3 jse ani nekupoval, mám CoD4 a zkusil jsem BO za poloviční cenu tím to pro mě skončilo) protože mě osobně se nic nevyrovná pocitu když jako podpora můžu vytáhnout M249ku a spustit krycí palbu než přiběhne Medic, který vylečí technika, který následně zničí vozidlo bránicí nám v postupu a naše malá rodinka může pokračovat v nátlaku na nepřátelskou stanici kde následně assault vypustí přenosný spawn a zbytek týmu nám pomůže s obsazením a následným vítězstvím. Ale chápu a toleruju lidi, kteří neradi spoléhají na ostatní a raději hrají více sólo zaměřené CoD. -
-
Mam rovnaky nazor!! Nie som typ hraca ktory hrava dennodenne dlhe hodiny, niekedy aj dva tyzdne moje PS3 ani nepustim. Ked si chcem len na chvilu zahrat tak ma viac bavi MW3 ale ked chcem trochu dlhsie tak BF3. Ale zvukovo a graficky je podla man BF3 uplne niekde inde!
-
-
skyrim i batlefield jsem stahnul ale tohle jsem normalne koupil abych podporil vyvojare, podle me je to spickova gamesa
-