Přejít na výpis diskuzí
Call of Juarez: Gunslinger - videorecenze PC verze
29.5.2013 | Lukáš Grygar
300 příspěvků
-
Už je jasný kdo je superstar Country Radia :o)
-
To je skělý. Musím to mít v mobilu. Jak to sehnat?
-
To tu mate
https://www.youtube.com/user/TheRioconan -
tak u tohodle sem se fakt pobavil *1* autorovi palec nahoru... super recenze...a ta hra taky nevypada zle..
-
-
Jako pochvalu vypínám na této stránce AdBlock. :)
-
-
Skvělá recenze na skvěle vypadající hru! Bravo!
-
Kluci z games odvádějí špičkovou práci, mají skvělý podcasty a ke svému webu přistupují zodpovědně, profesionálně, ale zároveň s nadhledem a příjemně lidsky. Tato recenze přesně vystihuje tento web. Web na který můžeme chodit a bavit se zde zadarmo. A přesto se tady najdou blbečci co si potřebují plivnout. Určitě to Lukášovi zabralo hodně času dát tohle dílko dohromady a já jsem rád, že ten čas do toho dal a já se 6 minut bavil. Na druhé straně tady máme pitomce, co obětovali svůj čas aby si tu pohonili ego. Jejich ztráta:) Palec nahoru Lukášovi a celé redakci za super práci;-) A hanba všem co používají adblock; na gamesech vypnout a klikat:) jsou tady navíc reklamy šitý přímo na hráče, tak se tomu nevyhýbejte :)) (teda krom té reklamy co se tady objevuje ve videích na přibrání 6kg svalů za 4 týdny :D a ikdyž fitness mám rád, tak sem mi to vůbec nepasuje.. nehledě na to, že to je to blbost :D... ale to už jsem odbočil... Games rulezzz ;-P
-
Mám rád videorecenze na Tiscali, ale tahle pro mě byla jako korunovaná královna. Vážně vtipně udělané a nápadité. GOOD JOB.
-
Gratuluji autorovi za originálně zvládnutou videorecenzi.
-
klobuk dole maestro!! :DDD toto bola snad najlepsia videorecenzia aku som kedy videl :)
...hra je uplne na shit, ale recenzia je bohovska :) -
Grygar opäť ukázal, že v hernom priemysle nemá čo robiť, Superstar je vedľa - vypadneš v prvom kole......Toto už nie je normálne preboha živeho...Z tohoto webu sa stáva paródia na hry...Si robte srandu na hovno.sk...Ste seriózny web, alebo zamestnávate komediantov čo nie sú vtipný?
-