Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chválím výborný nápad! Někdo tu nadává na zpěv a nesnesitelnou country muziku, ale musíme to brát s nadhledem. Tato videorecenze vybočuje z řady v dobrém slova smyslu a jinde takové zpracování nenajdeme. Budou i další zpracované jako písnička? Zveřejníte počet shlédnutí této videorecenze? Nebo alespoň o kolik více byla sledovanější, pokud vůbec? :-)
    Díky za 6 minut nové zábavy.
  • conflig
    Boží *1*
  • Kmotrx
    Smekam, mazec :) Ted to cekam od kazdy tvoji videorecenze ale .. je ti to doufam jasny :)
  • Skvělý originální nápad na recenzi. Já ale hlavně žasnu, jakožto muzikant kytarista, nad kvalitou hudebního podkladu! Zajímalo by mě, jestli byl vytvořen pro účely recenze, nebo jestli je to nějaký stáhnutý backing track. Doprovod je totiž uděláný neskutečně kvalitně a provedený evidentně profi muzikanty. Celek potom působí uceleným, dynamickým dojmem. A celé to skvěle šlape. Např. kytarová sóla jsou obdivuhodná. *6* *6* *14* *14*
    • maros.goc
      urcite to nebolo pre recenziu napisana piesen...na 100% len prevzaty hudobny podklad
      • janchor
        Jo, je to karaoke jedný písničky od Merla Haggarda.
  • Je někde píseň ke stažení moc prosím? :D
  • Osobně tohleto "country" a la Michal Tučný nesnášim a k tý hře se vůbec nehodí. Ale nápad to je dobrej, to se musí nechat.
  • I po letech je tohle video pořád součástí zlatého fondu české herní žurnalistiky. Vždycky jednou za čas se k němu vrátím.
  • M.Habarta
    Lukáši, bravo! :) Dá se někde stáhnout audio?
  • Super recka!!! Díky *1*
  • Nihilistick
    hezky Luky,jen tak dal,mimichodem UNAVENÁ,se ti proste povedla.muzes mi poslat odkaz na tve songy?dik
    • http://janchor.bandcamp.com *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit