Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oka. ještě nikdy jsem nebrečel, že má hra hodně nebo málo. doma mám pěknej štos papírových score a levelů, kde si nikdo na fóru stěžovat nemohl, jestli má hra 8 nebo 5. ovšem co je moc, to je moc... tituly jako tenhle(kde se vychvaluje spoustu věcí, ale to, že se člověk zasekne za každou druhou texturu atd si nikdo ani nevšimne, že gameplay je tak šíleně repetitivní záležitost, že po druhý misi se už jen opakuje do kolečka..) ale jestliže tomuhle napaříte 8, gridu 7, a METRU taky 7 .. tak teda opravdu nevím kde jsme... metro snad jediná hra za celý jaro(mimo starcrafru) co nebyla zklamání, ba naopak, dějově(pro čtenáře zajímavý spin off) i herně kvalitnější.. ne, neštve mě hodnocení jakékoli hry, ale spíš srovnání těchto... vim, že to píšu pod ýbrsong recenzi(a taky vím, že recenze je útvar subjektivní, ne objektivní), tak přesto mě štve, jak jste tady metro zazdili.tak. můžete mínuskovat..
    • Na cem to hrajes? Ja na ps3 a nemam sebemensi technicky problem. Naopak se u toho velmi bavij, je to snad nejlepsi cistokrevna arkadova strilecka od zaslych casu dooma. Vyborna hratelnost a vyborny pocit ze strelby.
    • Pilgrim66
      Já se o texturu nezasekl ani jednou třeba. A combat mi repetitivní nepřipadá ani při třetím hraní.

Prostě každej má jinej vkus a nic jako objektivní recenze neexistuje, protože každej člověk má pohled na svět nějak ovlivněnej. Je to stejný, jako že neexistuje absolutní pravda. Někdo miluje CoD, někdo ho nesnáší. V konci je důležitý to jakej máš ty názor ne? VÍš, že je ta hra skvělá, tak si ji užij. Mam pocit, že většina lidí se stejně podíva na Metacritic, kde má zprůměrovaný všechny recenze a user skóre. Já mám hry, který dostali třeba 50 a já je miluju (Mars: War logs) a hry, který dostali skoro 90 (Call of Duty MW 3) a podle mně si to naprosto nezasloužili.
      • Každý má jiný vkus. Ale pravdou je, že combat tu repetitivní je, vždyť ta hra o ničem jiném není, než že střílíš jiné pistolníky a celou dobu je střílíš pořád stejně v podobných lokacích, to samé platí i o duelech. Ale za ty prachy jsem si to koupil, je to vcelku slušná oddechovka.
        • Pilgrim66
          Je to o lidech, třeba v Bioshock Infinite mi ten combat začal připadat repetetivní tak po 8-9 hodinách a to byl doplněný o mnohem víc zbraní, ty ability atd. Právě CoJ to asi řeší tím, že má jenom 6 hodin. Fakt, ale je že Infinite stojí 60 dollarů a Gunslinger 15 a ještě dostaneš Bound in Blood. Ale chápu, proč to některé lidi nebaví tak dlouho. Například rozumím, proč lidi dávaj nízký hodnocení výše zmíněným M: WLogům. Otřesně řešený některý principy (dveře), dialogy atd. ale u mně nakonec převáží skvělý zasazení, super nápad, zábavnej combat apod. Prostě každej má jinej vkus.

Proto právě doporučuju Metacritic. Člověk má zprůměrovanejch třeba 60 recenzí a pak ještě user score a může si udělat první obrázek. Konec konců, kolik lidí když se jim nějaká hra libí ji poté co dostane nízké score začne nanávidět.
          • Podle Metacriticu jsem si teď koupil Van Helsinga, samozřejmě že jsem koukal i na různá videa atd., ale určitě si na MC ze spousty těch příspvěků člověk obrázek také udělá.
    • no vidite a i presto vsechno je to hratelnejsi nez vsechny cody, crysisy a bfieldy dohromady.
      nepamatuji si kdy jsem naposledy doporucil hru tolika lidem, vlastne ano za poslednich 7-8 let jen tuto a grimrock.
    • Caincz
      Pokud je pro tebe 7 z 10, subjektivních a obhájených 7 z 10, zazděním, tak ti asi není rady ani pomoci. Krom toho, Tomb Raider, Bioshock, Far Cry: Blood Dragon...ani jedna z těchto her není zklamáním. TR dostal taky sedm, taky mohl dostat osm, psát to někdo jiný, NO A CO. Líbí se ti Metro? Tak ti nějaký, byť imaginární, zazdění může být u rekta.
    • Říkal jsem to už 100x a řeknu to po 101. Do p*dele s číselným hodnocením. Pro mě 7/10 u Metra nic neznamená, pro mě osobně je to devítková hra. A CoJ Gunsligner stejně tak. Je mi fuk, že to má mouchy, obě hry mají něco, co už dnes tak moc nevidíš - dobrej nápad.
  • kterej trol tu mínusuje pozitiva??
  • větší paskvil jak je tento šunt co nazvali Call of Juarez jsem fakt neviděl .ta to hra nemá ani hlavu ani patu jen tam střílíš jak blbec ani nevíš vlastně proč větší sr*čka snad ani už být nemůže .grafika jak z 19ctého století děj o h0vnu ä střílíš jak blbec ani nevíš proč to je celá hra .Tento díl jestli se to vůbec dá nazvat dílem nesahá ani po kotníky jedničce a dvojce ani trojce Cartelu a to je co říct , obyčejný paskvil na rychlo usmažený na nahrabaní peněz nic víc , to si můžete strčit d0řiti takovou hru ani zadarmo bych ji nechtěl natož ještě za ten šunt platit *16*
    • To je zhodnocení jak pojď na mě z boku. Grafika z 19. století? Můžeš mi ukázat nějakou PC hru z 19. století prosím? Nebo myslíš stylizaci? To je vlastně dobře když se to v 19. století odehrává :) Jak nám zazpíval lukáš, tobě vlastně vadí, že tam nevybuchují mrakodrapy a nepadají vrtulníky.

Že jen stříliíš jak blbec, to je fakt hrůza ve střílečkách. V závodních hrách zas jen závodíš jak blbec, v leteckých simulátorech lítáš jak blbec atd.

Jestli něco nemá hlavu ani patu, tak je to tvůj příspěvek.
    • taky mi to nesedlo...
      ta hra se dala udelat mnohem lepe...
      zlaty druhy dil...tenhle se moc nepovedl a moc nerozumim lidem,kterym se to libi...vzdy me to hodilo do nejake lokace,jen aby tam meli vse...indiany,vlak,doly...z vypraveni pribehu jsem taky nebyl odvareny...nejvetsi sranda byla,kdyz jsem to jedno pidikolo musel hrat trikrat a zmena byla v tom,jakymi dvermi tam pujdu...proboha!!!

pro me osobne velke zklamani,i kdyz ta hra stoji 3 kila...jednotliva kola kratka,strileni malo...sranda byla,jak stacilo vykouknout a ihned clovek chytl kulku...
    • MidnighT91
      Jedinej opravdovej paskvil je tvůj písemnej projev, asi bys měl konečně vytáhnout tu hlavu z prd*le svého kamaráda, protože snaha o přečtení tvého komentáře mi zprznila mozek a zabila asi pět miliard buněk....
    • cartel byl taky pěknej paskvil,ale jinak souhlasím..jedničce ani dvojce to nesahá ani po kotníky
    • a není ti divne ze jsi vicemene v te kritice sam,vsude je hra chvalena ,vcetne me a sbira vcelku vysoke hodnoceni,no a s tim cartelem to beru jako nepovedeny zert
      • není sam ja se pridavam sice jsem to nehral ale vypada to a rikaji ze je to jak call of duty a to prvni dil nebyl ani zdaleka
        • Chlapče ušatá, z videa kvality tohoto titulu rozhodně nepoznáš. Nezbývá než si ji zahrát. Klidně si ji upirať a až poté kup, ale uvidíš, že budeš muset vzít svůj názor zpět. *3*
          Uniká ti totiž zásadní věc, která dělá tu hru takovou jaká je a to je způsob vyprávění příběhu.
    • Souhlas...
  • To tu mate
    https://www.youtube.com/user/TheRioconan
  • Myslim ze som si strekol trocha do gati. Poklona pan Grygar ! Naj recenzia aku som videl.
  • Trisska
    Bože, proč já na to vůbec klikala... *11* Místo recenzí blogýsky, místo videorecenzí jakýsi karaoke. Taková ošklivá hra plná násilí a krve a voni si u toho ještě vesele zpívaj. *7* Ach jo, kam ten (herní) svět spěje... *9*
    • kubi-wan
      Ty už běž taky za Biebrem!
    • bez si pustit nejakej trapnej serial na novu a nehraj videohry...
    • Někdo má raději akční hry a někdo rád mění barbínám šatičky. Každý podle svého.
      • No ale ta nahota s barbínama,to je taky podle mě nedůstojné! Achjo,kde se takový hloupý lidé jako Trisska rodí či trolí? *7*
    • vlastik.plaminek
      Tak se seber a táhni do 3,14če. Jednoduché a snadno proveditelné.
      • Trisska
        Sprosťáku! *13*
        • thrax.14
          Jsi jeptiška nebo je ti 11? Potom tě chápu *15*
  • Tahle video-recenze je nejak s*urvena nebo co. Ta muzika mi tam hraje dva nebo tri krat naraz, casove posunuta. Chaoticka zmet tonu a slov, vubec se v tom neda vyznat.
  • Nejhorší videorecenze, co jsem kdy viděl. Po tomhle s Games.cz končím.
    • thrax.14
      *7* sbohem
    • Víc takových videorecenzí!
    • pa
  • Nejdriv sem čekal kdy už konečne dospíva a začne recence *15*
    • bobsh
      podle mě už dospělý je
  • a pořád mi budete tvrdit že grygar nehulí? :D
    • a co ma spocneho huleni se spickovou recenzi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit