Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemáte náhodou už někdo češtinu?
  • kdyby byl nakej takovej zavod, tak bys ho zarucene vyhral *1*
  • bože ty jsi debyl, v recenzích se určitě bere potaz mody, mám pocit že Reetard Race je den od dne více a více retardovaná.
  • Herně možná, technicky ani nåhodou viz technické problémy Skyrimu na konzolích, absence modů atd, konzolové a pc pubolikum se taky dost liší, v důsledku tak rozdílné produkty, že by je mohl srovnávatbjen hlupák, srovnatelna je pouze PC verze s PC a konzolová s konzolovou, try again
  • tobě asi statistika nic neříká, co? Nemůže se brát v potaz PC verze, když většina světa recenzovala Xboxovou verzi, čili Xboxová verze má daleko větší význam pro nějaké hodnocení a statistiku a je úplně jedno, že se to srovnává s PC hrou, jelikož Skyrim na PC je totožný herně s tím xboxovým.
  • Torment vyšel na na X360? To jsou věci
  • delO
    "Mimochodem, když už, tak rozdíl mezi Skyrimem a Tormentem je 3 body (94 a 91). Holt řikám, tupounek si vybírá jen to, co se hodí do krámu."

    Tak tomu říkám si krásně vykálet do úst, samozřejmě volím verzi hry, která má více recenzí, čili x360 - 89 recenzí a ne PC verze, která má 30. Takže X360 má 96% na MT a s Tormentem si doslova utírá zadek, taky možná proto, že se to dá hrát, že ano?

    Navíc nikdo tady nikde netvrdil, že je to bezchybné RPG, to je dle recenzí samozřejmě jen a pouze Skyrim, všichni jsme se shodli, že je to výborná hra, možná trochu nedoceněná, než jsi přišel ty hlupák a začal jsi psát srance o failstationu, funboyích apod. infantilnosti.
  • del0
    A je to tady. GGGayovi už praskla žilka, tak vytáhl ukradený nick. *15*

    Tady je krásně vidět reakce hysterického tupounka, který nejdřív píše a pak přemýšlí. Nikde sem tu netvrdil, že DD je špatná hra. Jen že "bezchybné top RPG posledního desetiletí" (jak to tu ubozí funboys prezentují) by těžko mělo tak slabé hodnocení...

    Mimochodem, když už, tak rozdíl mezi Skyrimem a Tormentem je 3 body (94 a 91 - takový nepatrný rozdíl může za "vytření si zadku" označit jen mentálně retardovaný troll) navíc user score má Skyrim 8.1 a Torment 9.3. Holt řikám, tupounek si vybírá jen to, co se hodí do krámu. *15*
  • Dota 2 má na meta 90, něco na tom bude *4*
  • delO
    http://www.hrej.cz/recenze/bloodborne-the-old-hunters-5299/
  • delO
    Samozřejmě, pokud to nemá vysoké hodnocení, tak to nemůže být přece dobrá hra, ne?
  • No a? Jako to je nějaký dogma ten "MegaCriplic" nebo co?
  • delO
    Dragon's Dogma: Dark Arisen je lepší hra než Gothic 2, jelikož to má vyšší hodnocení na Metacritic, Dragon Age: I je pak lepší než oba Gothicy, jelikož to má vyšší hodnocení a Skyrim si pak utírá zadek s Tormentem, jelikož to má lepší hodnocení.
  • kdyz myslis, krondor je primarne rpg, shodou nahod jedno z nejlepsich vsech dob a nikoliv simulator japonskyho zelinare

    tam se jidlo nejdriv zhorsilo, takze jak rikas, lecilo min a jeste vyvolalo sickness, nakonec se zkazilo, az bylo dokonce jedovaty a taky se takovy dalo najit v pustine, kdyz to clovek zrovna nejmin potreboval, a kdyz to neumel detekovat, tak to celkem zabolelo *5*

    strhujici pribeh (inspirovanej riftwar sagou), kulervouci cutsceny, dokonaly herni mechaniky, moznost prividelavat si zpevem, tajny lokace, vymazlenej soubojovej system a nakonec prechod na jinou planetu, nic lepsiho nevymyslis *1*
  • del0
    Ano. Rage započal a anonymní nula mě tady vyzývá na fight. Kua, teď nevim, jestli se smát nebo brečet. Už jen ta logika, že průměr na Metacriticu nemá vůbec žádnou váhu (má ho jen když se to hodí do krámu, že ano), zatímco subjektivní názor nějakého MicktheMage z Horní Dolní je samozřejmě slovem božím, kterým bych se měl já a celý zbytek světa řídit. Od hry, kterou zdejší funboys prezentují jako bezchybnou top RPG posledních let (ten paradoxní fakt, že to je primárně mlátička a ne RPG pomíjím, jinak bych se tu musel vykálet smíchem) bych čekal větší hodnocení. Jestli to nebude tím, že ta hra bezchybná není, do kvalitního RPG má daleko a tento fakt jistým japanboyům (kteří mají neustále potřebu to všem cpát) silně trhá žíly. A to se mi líbí. A vůbec nejvíc mě baví ten anonymní trotl (haháček/GGGay), co furt plácá něco o brakovém textu (hlupák srovnává interaktivní dialogy ve hře s knihou), plete si mlátičky s RPG a gameplay s combatem. *15* Ten to má v palici pěkně pomotané.
  • Tak oco jim tedy šlo, ty s něma chodíš často na kafe tak povídej přeháněj.. :) nevím proč by se tam nějaká rozumnější zápletka nehodila a moje výtka nebyla tak ani k větvení postav, spíš čistě k uvěřitelnosti těch npc, ne jen statický sochy bez emocí a odlišností.
    Pokud to brali jako monster hunter, tak ti to srdce na začátku nemusel ani brát a mohl si to tam prostě kosit pro věčnou slávu svého rodu, dokud by sis to tam nevymasil všechno
  • http://www.mickthemage.sk/2015/05/podme-si-pohovorit-o-dragons-dogma.html

    Debyyyyyyyle aspoň si o hře něco zjisti. Ty jsi fakt ultimátní pyyyyyyča, co si myslí, že hratelnost dělá kupa brakového textu. *15* *15* *15* *15* Ubožáček zamindrákovanej, to není možný, kam může klesnout pc troska.
  • píšeš jak desetiletý děcko tlustoprde a ohánět se metacriticem může jen tlustoprd, co mu vlezl tuk na mozek. Nesnáším tlustoprdy jako ty, nejraději bych tě dokopal tlustoprde.
  • Hele to máš zkratku The Global Gigantic Gay co...já jim to právě záviděl teď už ne
  • del0
    Nech ho, chudáka. On si jen tak z nudy leští nad 4 roky starou hru, která spoustu PC hráčů ani nezajímá. Holt když FAILSTATION4 má jednu slušnou exkluzivku. Koupíš krabici za 10K, k tomu 2 hry za přepálenou cenu. Za pár dní nemáš co hrát, takže troluješ na Games.cz. Zdejší diskuze mají lepší hratelnost než PS4. Lidem jako haháček nebo GGGay se potom nelze divit. Ta frustrace z toho, že ti někdo nakálel do úst, musí být neúnosná.

    Navíc fakt, že Dragon´s Dogma má na Metacriticu 78 / 8.3, dělá ze zdejších jedinců prohlašujících tu hru za bezchybný klenot a nejlepší RPG (ve skutečnosti mlátička s vývojem postavy) za poslední roky, tupé fanboye, což mě samozřejmě nepřekvapuje, když vidím, kdo to tady prohlašuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit