Přejít na výpis diskuzí
Capcom vydal tipy a triky pro PC hráče Dragon's Dogma: Dark Arisen
27.11.2015 | Adam Homola
94 příspěvků
-
Proč bych měl? Já mám akorát problém s tím, co píše maxík, což si očividně nepochopil.
-
nepleteš si nicky Tome? Ty jsi ten jeblý Tom, co si myslí, že Otazník 3 je hra dekády? *15* *15* *15*
-
tak chtěl jsi smočit, já na kluky nejsem, ale přijdeš mi takový podrážděný, útočný a zoufalý svým projevem, tak jsem ti chtěl udělat radost *4*
-
???
tento příspěvek je 100% pravdivý, jakýpak trolling, nic než čistá prava v křšťálové podobě -
aha. 100% Troll jsi nám mohl říct dříve *15*
-
Na mě anáál nevystrkuj, zkus ho ji vystrčit na hlavní nádraží, třeba tě tam nějaký bezdák fikne ty lowbraine...
-
To je fakt, na PC a mobilech je spousta p2w slátanin pro děcka jako jsi ty ale taky spousta free to play klenotů jako je Dota, LoL, Planetside 2 a WarThunder pro borce a skillery *4*
-
To má být pozvání na rande? Ale jen když mámu budeš dělat ty *14*
-
ano, škoda že mezi hrami na PC se najde jen tuna p2w slátanin pro děcka jako ty...
-
*15* tvůj projev značí mindráka, který nesmočil. Lituji tě.
-
Vidím, že o hře víš prd. Witcher a Skyrim mají naprosto směšný RPG systém a combat proti této hře a atmosféru ani nemá cenu řešit, tam Witcher 3 a Skyrim nemají atmosféru žádnou. Anime bys taky neměl komentovat. Ergo Progy, Texhnolyze atd a uvidíš, že je to lepší než většina mainstreamové produkce na co čumíš a nemusí tam být ani obři roboti.
-
Tak občas se i mezi hrama pro peasanty najde klenot s promakanejma mechanikama, inteligentni, nepřipominající zbytek lowzolové produkce, bohužel některé neduhy jako hnusná grafika a příšerné ovládánì zůstanou vždy
-
Neběhaj tam pokēmoni ani obří roboti, tohle je takovej Skyrim řízlej Witcherem
-
Já na ni čekám jako na smilovaní. Máš s tím nějaký problém?
-
To nevíš, že z původně konzolového titulu hraného na PC se náhle stává skvělá hra vhodná pro master race?
-
další anime pro pošahance?
-
Vsichni dva ?
-
jak tady na to dřív všichni nadávali, že to je hra pro konzolovej póvl, ale teď když to má vyjít na pc všichni slintaj blahem... LoL
-
"...konečně..."
Líbí se mi, jak automaticky předpokládáš, že na tuhle hru někdo čekal... -
Co ses to prosimte za trolla, vzdyt tenhle topic uz je na konci stranky. Bez se nechat vyskolit amatere.