Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vogon
    Další tip: V late game hrajte za Magick Archera, kombinace magie a fyzických útoků, a to jak na dálku tak i na blízko, je naprosto nepřekonatelná. V late game je to nejdůležitější, jelikož některé monstra jsou imunní vůči fyzickým či magickým útoků. Navíc má nejlepší mobilitu ze všech postav.
  • to je sranda, že zrovna japonské Dark Souls je snad jediný představitel klasické dark fantasy od dob Tormentu. Dragon's Dogma je spíše takové low fantasy, něco co měl být Witcher 3 :)
  • Vogon
    Ta hudba byla asi inspirovaná(jako mnoho věcí v Dragon's Dogma) legendárně vtipným intrem seriálu Berserk, ten totiž "proslavil" západní fantasy v Japonsku. Jinak japonská hudba se k fantasy hodně hodí(doporučuji si poslechnout něco od Susumu Hirasawy).
    Pro srovnání:
    Hudba z DD: https://www.youtube.com/watch?v=8XBlBPtQW6g
    Berserk https://www.youtube.com/watch?v=ocQ6PDiP014
  • Vogon
    Většinou ano, často přímo září(=neuvědomíš si že to je AI), problém nastává až v datadisku Dark Arisen, kde jsou velké příšery v malých chodbách a AI není schopné uhnout.
  • Tak na tohle se těším, protože to má už ze screenshotů atmosféru jako ta sfině :))
  • No na to ze je to japonske RPG obrazek vypada hezky, kazdopadne tomuto RPG pokdu ma byt dark a jeste k tomu fantasy vubec neverim, pokud ma byt od japoncu. Oni maji divny humor a styl her a pro dark rpg se podle me vubec nehodi...
  • Proč byste je ale postrádal? Dobře víte, že jak pro naše klávesnice a myši tak zároveň i gamepady nejde udělat hra, která je hodná master race.
    Jestli tuto hru zakoupíte, nepatříte mezi nás, pravé hráče. Prosím, jako odčinění vašich hříchů po vás budu chtít, abyste si zakoupil PC exkluzivní hru nezničenou konzolema. Předobjednávka Star Citizenu s lodí aspoň za 2 litry anebo simulátor chleba/šutru/trávy bude stačit.
  • na jrpg to vypadá docela obstojně
  • Na tohle se těšim opravdu hodně, zdá se, že herní rok 2016 začne vážně dobře.
  • Je to AI vůbec chytré? Když to musí hráč využívat.
  • Na PS3 jsem si to pořídil hned po vydání a pamatuji si, že mě strašně zaskočila hudba v úvodním menu, která mi vůbec neseděla k zasaní a stylu hry. Jinak to ale byla skvělá zábava a vizuálně moc povedené, např. procházení jeskyní s lucernou...
  • Perfektní RPG, pokud jste s japonskými RPG doteď nezačali, tak Dragon's Dogma je dobrá příležitost, to napravit.
  • Ta hra má bezkonkurenční combat v otevřém světě, doufám, že si to CDP zahraje a uvidí, kolik jde zvládnou stylů a animací pro combat, když oni samí nezvládli jeden meč.

Jinak si to můžou užít i PC retrofilové, znamý retrofil Mick the Mage to považuje taky za skvost...
  • Jedna z mala lowzolovych her co jsem na pc skutecne postradal

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit