Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak myslim ze vylepsena grafika, nepritomnost cernych pruhu nahore i dole, stabilni framerate za to cekani jiste PC hracum stalo. Xbox verze běžela lip a i o něco lepe vypadala, ale zase nemela vsync a docházelo k horizontálnímu trhani obrazu. PS3 verze mela pomerne velky problém s propady fps, diky zapnutému vsyncu. u obou verzi nektere textury byli vazne hnusne a doskaovani objektu taky nepotěšilo. Samozrejme to po case clovek prestal vnimat, pac hra je super, ale PC verze by tyhle nedostatky mit nemela, takze se je rozhodne na co tesit. Navíc by mela obsahovat všechny DLC, i ty které vysli az po vydani Dark Arisenu.
  • Potraviny (maso, mrkev, kedlubna atd) mají celkem tri faze. První když ji hrac sebere je povazovana jako cerstva, druha je takzvane dozrala u masa prolezela, a poslední faze je zkazena/shnila. Jde o to ze dozrale potraviny mají vetsi hodnotu a zaroven třeba dokazi vyléčit vice HP bodu. Takze když hrac zabiji kravy na maso, je pak fajn napad počkat dva dny az se maso radne ulezi a pak ho z velkym ziskem prodat. Pro fajnsmekry lze potraviny i nakládat za pomoci zavařovací flasky, takove maso pak vydrzi dele a ma zdaleka největší hodnotu. Potraviny lze také kombinovat a získat tak něco zajímavého.
    Myslim ze Krondor se nechyta ani zabradli, dej mu panbu vecnou slavu:)
  • ne nemá zadne ale, tvurcum o nejaky pribeh a vetveni vztahu postav vůbec neslo, nemá to tam co delat, byla by to pak uplne jina hra.. Samozrejme pribehove a narativne zalozeni hraci se v te hre moc nenajdou, ostatne to není hra pro ne. (i když zkusit to muzou, třeba se jim zalibi:)
  • Těch textů vtý hře moc není. A slova jako attackpower, magic, agillity a další pojmy už musí znát i hráč angličtiny neznalý :)
  • určitě máš ve většině pravdu , ale ten maniakální smysl pro detail bych si asi ušetřil, protože je to zase na úkor jiných prvků, které hra naprosto pomíjí. Příkladem propojení hlavní postavy se světem, intereakce s postavami - což musíš sám uznat, že u rpg je trošku škoda. Hru sem si rozhodně užil a až vyjde půjdu do toho znova, ale rozhodně má tahle hra taky svoje ALE
  • ten pocit, když si pc hráči konečne zahraji 4 roky starou hru *1*
  • To v žádném případě, předchozí díl byl zničen konzolema, takže rozhodně neriskovat koupi pokračování, které sice zatím je oznámeno jen pro PC, ale šance na konzolovou verzi tu vždycky je. Simulátory chleba/šutru/trávy jsou již vydány a jsou tak ukázkovým příkladem toho, co master race dokáže nabídnout. Nějakej bladobrny a unčártedy se můžou zahrabat.
  • Další tip: Pokud zatoužíte po Darksouls na steroidech, běžte do dlc hned od začatku hry. Veřte mi je to velká zábava :-)
  • stačí novej xcom *5*
  • to mel uz betrayal at krondor v minulym tisicileti...
  • Rozhodně to není jrpg, jen akční rpg od japonského studia. Jinak je to super gamesa, moc jsem se u ní bavil, má svou duši :) a zajímavé mechaniky, které se jinde nevidí. Třbas kazící se suroviny v batohu :D, ty mne vážně pobavily.
  • Vogon
    B'z jsou prý velké terno nejen v Japonsku ale po celé Asii, takže bych se nedivil.
  • ne ze bych te chtěl strasit, ale tady cas venovany tomu abys pochopil všechny mechaniky muze byt uplne stejny jako u Dark Souls. Ale uricte to zkus, stoji to za to:)
  • Vogon
    Taky si můžeš udělat hlavního pawna jako malou holčičku navléct ji do sexy oblečku a nabízet ji ostatním hráčům jako by to byla pracující žena. Samozřejmě, ne že bych to dělal.
  • me to osobne dost nastvalo ze ji tam nedali, působila tak kontrastne k celému vyzneni hry az to bylo bozi. Ale mozna bude něco pravdy na tech pravech, stava se to u japonských her často, ted naposled na to doplatilo intro u Tales of Zestiria, neziskali prava pro vydani ve svete, takze intro nemá vokál..

Ale myslim ze v pripade PC verze DD nebude problém ji tam nejak dostat
  • mikezz
    Strašne rád by som hral Darksouls, ale proste je to na mňa ťažké, resp. nemám toľko času, ktorý by som bol ochotný obetovať učeniu sa herných mechanizmov atď. Zaklínač je zas na opačnej strane. Dragon's Dogma na mňa posobí niečo ako medzistupeň. Takž sa na to strašne moc teším.
  • Tak urcite volby tam jsou, jestli se to tak nazvat. Konkretne se jedna o to ze muzes prakticky každému NPC davat dárečky a tim si zvyšovat jeho naklonost, taky se na to vztahuje když s nim často mluvíš.
    Na konci hry pak jakoby zachranujes prave tu postavu která ti byla nejvic naklonena a vzathuji se k ni nektere zaverecne sceny. Jake bylo moje prekvapeni když jsem hral hru poprvé a ještě netusil jak se všechny věci mají a mojim vyvolenym se stal jeden tlusty osklivy strazny s kterym jsem mluvil porad dokola a cpal mu darky protože jsem z nej chtěl vymamit klic od skladiste s truhlama (resilo se to pak uplne jinak) .Hodne lidi ma za vyvoleného sefa hospody v Gran Sorenu Asalama, protože s nim porad mluvi diky tomu ze provozuje uloziste věci pro hrace:) Mam nekdy v umyslu vyzkoušet zdali jde takto získat prizen nejakeho malého decka, nektere zaverecne sceny by pak pusobily dost pedofilne (ne ze by me to bralo, ale urcite by to byla jedna z prvních her kde muzes sbalit malého chlapecka *1*

A ano, Grigori je super..rozhodne nejvyraznejsi ,,NPC,, ve hre.
  • Vogon
    To je škoda, co znám lidi, tak všem ta písnička časem přirostla k srdci, i přesto že japonský rock nikdy předtím neslyšeli. Otázkou je zda ji odstranili kvůli vypršení autorských práv, nebo protože si z ní dělali lidi srandu. Jinak i v Dark Arisen je hudba podobná hudbě z Berserka, ale té dobré od Susumu Hirasawy.
    https://www.youtube.com/watch?v=hVZ6nxAGJZU
  • Vogon
    Mi by ten příběh nevadil, osobně se mi docela líbil, protože často využíval hratelnosti( třeba nošení princezny přes kaluže), kdyby ovlivňoval svět. Působí ale strašně směšně, když v době kdy jsi největším psancem království, se můžeš procházet po hlavním městě a královské stráže ti popřejí dobrý den. Nebo kdyby volby měly alespoň malou váhu.
    Myslím, si že by udělali lépe, kdyby tam nechali to výborné intro s drakem, a pak by ti řekli ať se prostě vydáš na dobrodružství, a zbytek by byl na tobě.
    Ale i tak jsem si docela oblíbil toho šíleného vůdce kultu a Grigoriho.
  • Biskup se da s fighterem dat pomerne snadno, jen ho nejakej kouzelnik musí dostat na zem ( zkusenej pawn to vi a udela to) pak staci párkrát Dragon Maw a uz se nezvedne, zalezitost na 20 sekund. Ale samo když jsem k nemu prisel poprvé bylo to peklo:)
    V pozdejsi fazi se da vylootovat lampa, nebo snad prsten? ted nevim uz presne, diky kterym lampa ve vode nezhasne.

Když se s fighterem nemuzes nekam dostat tak staci vyčistit lokaci, prehodit se na MA doskákat nebo delevitovat kam potrebujes, respawn lokaci chvili trva takze prehozeni na jiné povolani jde v pohode, ale samo to zdrzuje vic nez když za nej hrajes jako main. Za MA hraje hodne lidi, protože je takzvane nejvyhodnejsi, ja ho pouzival jen jako skakaci/levitovaci prostředek. Ale hodne jsem hral Assasina, ma asi největší vyber zbrani, akorát ta levitace mu chybi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit