Přejít na výpis diskuzí
Carrier Command: Gaea Mission - recenze
3.10.2012 | Ondřej Švára
156 příspěvků
-
Sedmička za výsledek který je nehratelný způsobem kterým je zamýšlen. Vždyť půlka jednotek ve hře je nepoužitelná při AI ovládání. Nedokáží navigovat ani jednoduchý terén, natož provádět složitější manévry které v boji znamenají život / smrt.
Po patchi? Možná. Ale známkovat něco co bude možná asi někdy v budoucnu... no nevím. -
Jinak dnes vyšlo demo: http://www.carriercommand.com/demo/
-
-
Byl jsem velmi zvědav, stáhl jsem si demo ... bohužel Unhandled exception ... pád. Tomu říkám fiasko.
-
Je to ta verze 1.02?
-
-
Tak já vážně nevím, nejdřív mě zaskočilo hodnoceni RE 6, ale o tom toho vím pramálo, takže se to dá přejít, ale dát 7 hře, která vás dokáže vytočit tak, že ji (i přes zakoupení originálky) odinstalujete, smažete a už nikdy nechcete vidět ... já nevím.
-
Po Arme 2 CO je toto posledna hra, co som do BI kupil, to nema cenu ani poratit tie ich s prepacenim shity...
Ake vyhovorky budete prosim pekne teraz? Opat je to nehorazne zabugovane a AI je tragicka ako v Arme a pathfinding radsej ani nekomentujem, nic tragickejsie som nevidel, aby sa mi vacsina AI jednotiek zasekavala dokonca aj o malu skalu.
Opat vydana nedorobena a zabugovana hra, tak ako kazda od BI, ine ani vydat nevedia, ako vzdy, zakaznik robi v tomto pripade alfa test *16* Na...rat im, dufam, ze opat nezabudnu vydat prehlasenie, ze na 1 predanu kopiu ich hry maju 20 spiratenych, bodaj by aj nie, ked tie ich hry by mali davat zadarmo. -
-
Já si ARMU2 koupil nedávno a je to vychytaná hra. Holt, kdo si počká.... *5*
-
-
Mas recht. U Army se vyplati pockat. Taky jsem byl vytocenej protoze jsem ji koupil hned po vydani. Dnes slape naprosto v pohode a pokud nekdo tvrdi ze je zabugovana i po zaplatach nema pravdu. Maly nedostatky sice pretrvavaj, ale neprudi.
U Army to tak nejak beru. Pokud by to byla hra na jedno, dve zahrani, pak by to byla jina. Ale ta hra zabavi dlouhou dobu, s editorem se da hrat donekonecna. Za ty penize je to dobry kauf, at si kdo chce rika co chce. *3*
-
-
-
to je ale blbost, takze protoze se hry kradou tak je poustej ven nehotovy? a jak to jako ovlivnuje? to teda se muzu odvolat na to ze se hry kradou tak dam oznameni ze chci vydat takovou a takovou hru ale protoze se krade tak ji nevydam a poslete mi jen penize
-
-
Tak úplná blbost to zase není. Testování stojí peníze - a pokud má studio málo peněz, je vystaveno mnohem silnějšímu tlaku hru rychle vydat. Kdyby se předchozí hra dotyčného studia dobře prodávala (hádám že bez pirátství by byl obrat troj až čtyřnásobný), měla by víc mnohem peněz a mohla by své hry déle testovat a prodávat levněji. Teda, v ideálním světě (v tom nedokonalém to do určité míry platí jen do určité míry).
-
-
No to si nemyslim,jednak to stale omylane - kdyby se nekradlo zisky budou nekolikanasobne vetsi je podle me blbost,lidi kery si je stahujou v 90% proste na tu hru nemaj a chtej zabavu zadara,v dome steamu a podobnych myslim ze to tak proste je - muj nazor.
Navic,jak si zajistim aby se hra prodavala a byla uspesna? Udelam ji poradne,kvalitne abych pak za mesic nemusel rict : No vite byla to vlastne blbost. a to podle me plati uplne ve vsem -
-
Nikdo snad netvrdi, ze vsechno, co se stahne, by se prodalo. Pravda je takova, ze to nelze obecne urcit. Zlodeji to samozrejme banalizuji, protoze se jim si libi hry zadarmiko, ale ne oznaceni za zlodeje, tvurci to maji tendenci nadsazovat
Reci o kvalite jsou sice hezke, ale kazde studio neni Valve nebo Blizzard a nekdy musite hru vydat, aby bylo na provoz studia. Recenze mate, demo taky, takze zajice v pytli nekupujete. -
-
edit 1000: Ugh, jsem mimo, reakce na špatného člověka a mimo. Omlouvám se, jsem utahaný.
-
-
-
-
mela bejt reakce :F
-
-
Na tuhle hru jsem se hodně těšil, originál jsem tehdy hrál miloval, nedokázal jsem pochopit jak se může tehdy tak dokonalá hra s tolika možnostma a na tu dobu výbornou grafikou zmáčknout do 200 kB !
-
-
no právě proto si myslím že mne nemuže zklamat.a v nejhorším si vždy rád počkám nanějakej ten patch.
-
-
Ahhh dalsi takovy, takze ty koupis hru za plnou cenu a pak budes pul roku cekat v nadeji, ze vydaji patche co to udelaji hratelne? Prave diky takovym jako jsi ty si ted tvurci her dovolujou vydavat nevyladene hry, protoze ovecky to koupi stejne ...
-
-
Ahhhh zloděj promluvil
Když ty hry na pc každej krade tak se pak nediv že jsou nevyladěný
-
-
-
-
Podle toho jak jsem cetl recenzi, tak mi to vychazi na jasnych 5-6/10. Co to je za modu davat hratm vyssi hodnoceni s tim, ze v budoucnu ty frustrujici veci mozna opravi? Taky byste mohli prestat nadrzovat ceskym vyvojarum...
-
-
Sorry, ale co je to za módu po pouhém přečtení recenze sám házet nějaká čísla?
-
-
rozumím, ne úplně souhlasím...
-
Pokud vim, tak recenze jsou o tom, ze si to ctes, aby sis udelal nazor na hru ne? Jinak by recenze nikdo psat nemusel. Hodonoceni 7/10 neodpovida tomu co je popsane v recenzi. Ty budes zas nejaky fan boy a zaslepenec. Rekneme si to otevrene, kdyby to byla hra od ciziho studia, tak by nedostala 7/10. A taky musis uznat, ze hodnotit hru lepe kvuli tomu, ze se pocita s tim, ze na to BIS jeste nasazi plno patchu a pak to teprve bude hratelne je postavene na hlavu. Tak si to preber a pak tu zase napis neco chytreho.
-
-
Kazdy mate svojim sposobom pravdu. Je smutne ze sa stalo tradiciou pustit do sveta hru ktora sa nefunguje akoby mala no je to dan za stale rozsiahlejsie a prepracovanejsie diela.
-
-
-
-
7/10? Celkem dost na to, jak na hru Steam forech vsichni strasne nadavaji, takovej hate nebyl ani na CoD http://steamcommunity.com/app/65740/discussions/0/
-
-
Jop, stačí si přečíst názvy témat a diskuze pod nima, a lze v tom spatřit klasického hardcore hráče s úctihodným věkem dvanácti let, jenž hru odsoudil hned po prvních 10 minutách "hraní"...
-
-
Ad pathfinding - nekdo tu psal o patchi kterej na to vysel. Uz s tim hrajete? Je tam znat nejaka zmena? Zvazuju koupi ale ten pathfinding je pro me zcela zasadni.
Ach jo... To jsem nechtel posilat jako reakci ale to je fuk kdyz uz to tu jednou je... -
-
Jedina zmena je taka, ze predtym sa mi jednotky zasekavali a stali na mieste, teraz kruzia dokolecka ako v Arme 2, kto to hral, pozna, taka ista tragedia, pouzita rovnaka tupa AI.
-
-
-
-
Prosim Vas , autor sa nezmienuje o pechote, pritom v zaberoch z hry som videl aj tu. Ide do toho vozitka/lietatka:) nalozit aj par vojakov a previest vysadok??
Inak sa moc tesim, zatial som sklamany ze nejde ani multi ani poriadne single, dufam ze to daju do poriadku. -
-
Ahoj,
bohuzel ne, pechota je tam jen jako souper (droidi), a kdyz nepocitam prvni misi ktera je FPS, tak pak uz jen vozitka...
-
-
Pro zájemce ještě připomenu skvělou gamesu s podobným konceptem Battlezone 2, asi nejlepší, co jsem v daném "žánru" hrál.
-
-
Presne tak, uz v predchadzajucich clankoch soim sa cudoval preco nebola spomenuta BZ 2ka, pripadne Upraising 2. A pritom tam kupodivu AI nebola taka tupá. Radsej ani nebudem spominat ktory rok sa vtedy písal.
-