Přejít na výpis diskuzí
Carrier Command: Gaea Mission - recenze
3.10.2012 | Ondřej Švára
156 příspěvků
-
Hostile Waters je hra, která se mi vryla do srdce zlatým písmem. Mám rád strategie kde můžu velet jednotkám, ale sám se ještě můžu přepnout přímo do bitvy za jednotlivce. Moc her není se stejným proncipem.
Doufal jsem, že Bohemia dělá něco podobného a ještě lepšího. Škoda, moc jsem se těšil. Možná postačí ještě počkat na patche. Uvidí se časem -
Už jsem to napsal několikrát a napíšu to znovu: podělaná akcelerace myši! Proč ji tam nechali, bez možnosti vypnutí a to navzdory tomu, že už v betě se na to nadávalo, je mi velkou záhadou. Hned první mise je díky tomu pro mě nehratelná. Jo a už jsem zmínil nastavení citlivosti myši zvlášť pro osu x a y? A defaultně měla jedna z nich trochu vyšší hodnotu než druhá, wtf?
-
-
Ale tohle by mě zajímalo taky ... to je vážně takový problém něco s tímhle udělat? Vždyť to je problém tolika her a opakuje se pořád znova. Pro mě je takhle skoro nehratelný každý assasins creed.
-
-
Jak vidíš, je to "neřešitelný problém, hoši", to by asi museli rozdělat celý lakatoš. *1*
-
-
Podle mě je to tím programováním na gamepadech ... si ti programátoři tu myš a klávesnici neošahají a potom je to vůbec nanapadle, že takové problémy existují. *1*
-
-
-
-
Hmm, škoda.
-
Tak Petr s tou sedmickou nekecal;)
-
v BIS by potrebovali odbornika na UI *7*
-
-
Slyšel jsem že prej je na výlet do Řecka
-
-
Dost mě to na jednu stranu láká, koncept a tak (navíc "předlohu" jsem minul), ale ta umělá inteligence vypadá fakt dost mimoňsky....a dilema je na světě :)
-
-
BIS své hry vždy podporují řadou oprav a umělá inteligence se dá vypiplat. Co jsem měl možnost hru vyzkoušet bavila mě. Ta UI má sice své špatné chvíle, ale tak špatný jak to někteří popisují to zas neni. ;)
-
-
To je fakt, je to ještě horší *1*
-
-
-
hra od českých tvůrců absentuje alespoň české titulky...
-
-
ja mam hru koupenou na steamu a cestinu si muzu normalne v nastaveni ve hre prepnout
-
Hra ma ceske titulky, jen je potreba si trosku upravit config, aby se ukazaly... staci kdyz si ten xml otevres a dopises jeden radek :)
-
Copak nevis ze kdyz chces neco rozvratit tak je nejlepsi zacit uvnitr. Za chvili nam budou po anglicky muset bucet i kravy ve chleve. *6*
-
-
Bral bych spíš němčinu... Už aby to bylo.
-
-
A ještě budem žádat Rakušáky, aby nás vzali zpátky :D
-
-
Na Rakušáky házim bobek, mám na mysli spíš Německo...
-
-
kdyby se nemuseli bát EU tak ty turky vykopaj do týdna, což by se mělo udělat ze všema přistěhovalcema z východu a jihu.
-
Jen se trochu topí v Turcích. *4*
-
Souhlas, němci jsou sice namyšlení parchanti!, ale v zemi mají pořádek a netopí se ve sračkách! jako mi.
-
-
-
-
Doufám, že už to bude brzo .... kdyby se na selém světě mluvilo jedním jazykem tak odpadne celkem dost problémů. A tím, že všichni budou mluvit stejně se nic nerozvrátí, spíš naopak.
-
-
Na celem svete jednim jazykem to je dobry napad a jakym? Asi tim co uz ted mluvi nejvic lidi takze cinsky JO? *1* *1* *1*
-
-
Já bych spíš řekl, že tím, který se používá pro mezinárodní kominikaci už dnes. Ale pokud by se vybrala čínština tak klidně. Jak sem sice psal čínština je sice zastaralá, těžká a nedá se jí říct všechno ale proč ne? ... Tady vládne nějaký strach z čínštiniy, že to je argument každého komu řeknu, že si myslím že by bylo dobré mluvit jedním jazykem?
-
-
souhlas říkám to tu pořád, jeden jazyk pro celou planetu. Nevím proč by se lidé v každé malé zemičce museli učt tu svou hatlaminu i když jim je v budoucnu na nic
-
no já jen doufám, že to nebude podělaná angličtina, představa, že tím budu muset pořád mluvit se mi hnusí, doufám, že se ještě rozvine mezi lidi esperanto
-
-
No spiš doufej, že to fakt nebude ta čínština. To bys ještě s láskou vzpomínal jak si nechtěl mluvit anglicky *1*
jinak já bych byl pro korejštinu ... některé její zápisy vypadají jak robotické písmo z roku 3000 -
esperanto? *11*
-
-
Neznáš esperanto? Nejzbytečnější jazyk na zemi?
-
-
-
Promiň, ale tohle opravdu debilní názor. Mimochodem už se učíš čínsky?
-
-
Cinstina neni spatna idea, pak jeste spanelstina (Byt tam je to spis kvantita, jak kvalita). Anglictina je proste mezinarodni jazyk, USA/GB proste rozsiruji svou sferu vlivu (kultura apod.), a vy se divite? Podivejte jak to u nas vypada, velmi casto me mrzi ze jsem cechem. Ne mrzi, jen se stydim... kvuli tomu jaci jsme (nechame si sr*t na hlavu)....
-
Zatím ne ... pořád ještě piluju angličtinu, ale jak se čínština stane používaným mezinárodním jazykem tak se ji naučím. Ty máš něco proti čínštině? A navíc pochybuju, že se čínština stane používaným jazykem ... je zastaralá a těžká angličtina se na to hodí mnohem víc.
-
-
Pilgrim66: Jak říkávala má učitelka dějepisu: Kdyby babka koule měla, byl by to dědek.
Kdyby v historii neplatí. Stačí jediná změna a kompletně celý vývoj událostí by byl mimo. To bychom pak mohli zas debatovat, že zůstat s rakouskem byla chyba, že historie tomu dala za pravdu. -
Dark: Nejsem si jistej nakolik nam ta nase cestina pomohla. Jeji znovuzrozeni totiz znamenalo rozdeleni na: "Cech je ten kdo cesky mluvi". Cimz jsme spolehlive vyoutovali ceske Nemce. Vtipne je ze jsme dokonce byli pozvani na Frankfurtsky kongres, coz odmitl Palacky, ze jsme "Cesi, rodu slovanskeho..."
Za Rakouska Uherska se Cesi meli velice dobre... -
myslím, že by ti ten pán, kterýho máš v avataru za tvý názory minimálně vyhuboval :)
-
Presne, sam Palacky prohlasil, ze by jsme meli zustat s Rakouskem, protoze jinak se staneme mlinskym kamenem mezi Nemeckem a Ruskem.
Mam pocit, ze historie mu dala nejednou za pravdu... -
Pilgrim66: Reaguji na názor, že by měl být na světě jen jeden jazyk. Proti tomu, aby lidé uměli vícero jazyků nic nemám, sám plynně umím francouzsky a anglicky.
Naši vlastenci jsou jen příklad, neb nejsme jediný národ, který bojoval za to, aby měl právo existence. Tyhle ostatní národy by také nesouhlasily s myšlenkou, že by to teď měli zahodit. -
@Derk Yall
Nikdo netvrdi, ze cestina by se mela zahodit, ale pokud by kazdy clovek na teto planete krome materskeho jazyka umel jeste anglicky, tak nevidim naprosto zadny negativ.
Nasi vlastenci jsou kapitola sama pro sebe. Liberalove schazovali nase radikaly a polovina jich byla do vzniku Rakouska Uherska austoslavisty.
-
-
To je naprosto spravnej nazor, ktery mnoho zemi jiz pochopilo (napr Mongolsko). To ze to muze fungovat dokazuje stredoveka latina.
-
-
Dark: Samozrejme, ja jen tvrdim, ze cele nase obrozeni ma rozhodne i spoustu negativ.
Uvidime, jaky to vezme prubeh. Uz ted je v cestine spousta anglikanismu a spousta z nich i spisovnych.
Ale uznavam, ze co se tyce cestiny ve hre, tak jsem trochu sobec, protoze anglicky mluvim plynule. -
Ne já si nemyslím, že jazyk něco vyřeší ... ale je to začátek. Dřív byli městské státy a dvě vesnice, které od sebe byli 20km si často mezi sebou nerozuměli. Dneska máme státy tak třeba v budoucnu budou celé kontinenty jeden stát.
-
Waltar: A ty si upřímně myslíš, že jeden jazyk něco vyřeší? Ne, lidé se vždy budou hromadit do celků proti jiným celkům, budou se vždy následně přít, zabíjet atd. Příkladů v historii i v součastnosti je dostatek.
-
Derk Yall: A že nám ten boj za zachování národa prospěl. Imho národní identita je k ničemu a slovo jako národ zatím jenom ublížilo. Jazyky, národy, státy ... všechno to jenom rozděluje lidi já v nich nevidím, žádný přínos a doufám, že v budoucnosti zmizí. Asi to bude trvat ještě dlouho ale jednou se tak stane.
-
Běžte do řiti, všichni budou mluvit jedním jazykem a já přijdu o práci. Takovou heretickou myšlenku ani nevyslovujte.
-
Aha, takže zahoďme boj našeho národa proti germanizaci a za zachování jazyka našeho rukou všech našich spisovatelů atd. do záchoda jen proto, že dnes se považuje za trendy nemít svůj vlastní jazyk a národní identitu.
-
-
-
-
-
-
Jestli tu někde byl velkej potenciál, tak v MP. Snad taky přibude časem. Jen si představte, 10/20 ostrovů a proti sobě 10/20 hráčů. Koordinované útoky a obrana. Myslim, že by to fungovalo.
-
Bože, jo! Díky! Hostile Waters! Snažím se už asi 3 týdny vzpomenout na název týhle hry! (OT, sorry)
-
-
Stačilo se zeptat *15*
-