Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Možná toho znám ještě hodně málo, ale pro mě je Lukáš Grygar nejlepší český novinář. Originální, navíc vždycky dokáže vystihnout podstatu věci. Čím častěji Grygara, tím spokojenějšího má moje holka ogara. ;-)
    • Zelenej
      CoŽE?
      • Jednoduše. Newborec je ogar, což je nářečně pro chlapa tuším. A má holku. No a když se newborec podívá na recenzi, je spokojenej. Tudíš má jeho holka spokojenýho ogara. Captain out.
      • Ach jo, asi to nebyl nejdůmyslnější příspěvek, ale aby to člověk nepochopil, to musí mít hodně nízké IQ.
        • Víte, co mě na herních nerdech strašně baví? Pokud můžou, tak vždycky do příspěvku k diskuzi nějak vloží, že mají přítelkyni :DDD Já vás hoši, miluju :D
      • Asi je tam nejaka souvislost mezi videorecenzemi Lukáše Grygara a jeho erekci.
        • :-D
        • Inquisitor
          V tom případě se s tou holkou asi přepsal.
  • Recenzia fakt perfektna, vyjadruje realny stav hry, kupil som to na steame a po dvoch dnoch hrania som zaziadal o vratenie penazi, s cim som neuspel, takze asi tak...Hovori sa, ze clovek dvakrat do tej istej rieky nevstupi, ale ja blb som vstupil trikrat...najrpv Arma 1, potom Arma 2 CO a nakoniec toto...Posledna hra od BI a ti, co sa chystate kupit Armu 3, nech je vam tato hra poucenim, rovnake velke sluby boli aj pri Arme 2, ze sa chystaju zapracovat na optimalizacii a bugoch, neverte !!! tato firma ma uz fakticky obrala o 100 ecok za tri hry, ktore nejdu poriadne dodnes. *16*
  • Suprová recenze!
  • Videorecenze povedené, Lukáš je má vždycky parádní. Akorát moc nechápu hodnocení, není 7ka až moc na takhle extrémně zabugovanou hru?
    • I když je mnohdy frustrující, hodnotil bych ji asi podobně. Udržela mě u sebe skoro celou kampaň, ale pak jsem ji tedy odložil k ledu a počkám, až bude opatchovaná.
    • já nevím, mně nepřijde až tak zabugovaná... akorát prostě nefunguje umělá inteligence, ale tu naprogramovat v takhle členitým prostředí, ještě s možností lítání je asi dost náročný. nebo existuje nějaká podobná hra, kde AI fachčí bez problémů? (třeba ten originál :o)

proto je děsná škoda, že tam není mulťák, kdy by mohl člověk spolupracovat s někým, kdo má mozek...
      • JohnyTheZik
        pathfinding a dobry AI by mely bejt zakladem strategii podle me :)
      • to i letita Battlezone II je na tom lip
      • Onslaught v Unrealu 2004?
      • montatatana
        Uz Battlefield 1942 s botama? Nebyla tam nijak dokonala, ale rozhodne lepsi nez tady :)
  • michaliuz18
    na to ze je to ceska hra by sa mohli konecne aj viac snazit tie pohyby npc-ček a ked rozpravaju to otvaranie ust jak pred 10 rokmi ,a este aj hlupa AI , ale ked zavrem oci je to fajn hra
  • Spades
    Mě nejvíc dostalo, když jím nezadám žádný rozkaz, tak se prostě toulají :D
    • Kein
      Jako v český armádě :D
      • Taktika na zmateni nepritele, kdyz se snazi pozorovat jak armada funguje.
  • Lawliet
    Hezká, zabavná recenze v pohodě se u ní dalo povečeřet. Přijemně překvapila pobavila i informovala. *3* *1*
  • Keyz
    Jsme zvědav jestli někdy bude AI opravená a to samé bugy.
    Vydat v takovém stavu to je ostuda.Jak bylo řečeno v recenzi nejde to hrát aniž bych nemusel přepínat mezi jednotkami a doufat,že se to povede.
    Tedy možnost rozdávat rozkazy a kochat se bojem zde vůbec nejde.Pak těch 7 je opravdu hodně.Hra kde prostě musím hrát nějak protože je AI na prd.To je strašné..

- Btw škoda,že tam ukázán případ z textové recenze.Kde transportér boural tak dlouho do zdi až vybouchl *1*
  • Dve veci proc je tohle muj oblibenej veb s hrami

1) Lukáš Grygar
    2) Nezávislý rozcestník

*14* *6*
    • Souhlas naprosto. Doteď ohromně obdivuju jeho koťátka ve videorecenzi na Portal 2. ;-)
  • Amylee.Anderson
    Čuně jedno! :D Člověk by neřekl, že existuje něco jako "talen na videorencenze", přestože Lukáš ho zcela jistě má. Na videorecenze tu koukám, i když hra jde mimo mě, skvělé! A měl hlas jak rozespalý nebo tak :)
    • Děláš jako ses nikdy "nevylila" před tím než něco musíš dělat :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit