Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • " Keby bola toto hra od Slovakov, dostala by hodnotenie menej ako 30%." Tím sis hodnotu příspěvku značně pokazil.
  • to i letita Battlezone II je na tom lip
  • tak se na ně nedívej, ale spíš si to zahraj a pochopíš.
  • Asi je tam nejaka souvislost mezi videorecenzemi Lukáše Grygara a jeho erekci.
  • Zelenej
    CoŽE?
  • Ono těžko říct jak je na tom AI,která si sama vypočítává trasy.S tak členitým a složitým terénem se to nedá porovnat s žádnou jinou hrou(snad jen s armou).U mant jsem neměl vůbec žádny problém.U walrusu to je složitější.Trasu si vypočíta celkem dobře a překvapilo mě,že dokáže prokličkovat i mezi stromy.Problém je když jsou všechny u seba a zadate jim přesun,to pak do do sebe naráží,nebo někde uvíznou.Tahle hra se ovšem nedá hrát jen z pohledu strategické mapy.Ale těch jednotek není zaze tolik a já si tu hru skvěle užil.Samozřejmě to bude chtít ještě vyladit+přidat multiplayer a bude to pecka.V dnešní době kdy se hry neůstále zjednodušují je tahle hra jako z jiné planety.Mám rád hry od BI,je to něco jiného.Oni nedělají hry hlavně pro zisk ale protože je to baví.Mají sice svoje mouchy,ale ta podpora s jakou o své hry pečují je nevídaná.Těm,kterým se to nelíbí,tak at to prostě nehraje
  • AI stoji za prd ale hra jako takova fakt neni az tak hrozna. Dokud jsem nenarazil na bug v kampani ktery mi znemoznil dostat se dal a musel bych loadovat 3 dny nazpatek me to fakt bavilo i kdyz jsem se musel prat s AI.
  • souhlas s prumerem na metacritics - 50.
  • Ukradnuty napad, odflaknuta AI, hratelnost pri bode mrazu. Ale hodnotenie 70%. Keby bola toto hra od Slovakov, dostala by hodnotenie menej ako 30%.
  • Souhlas. Tomu rikam recenze. Recenze prospikovana frustraci recenzenta zniceneho z tuposti teamu, ktery pres vsechny dokonale systemy dokaze leccos pokazit nedurazem na zakladni pilire hry.

btw. posledni dobou jsou videorecenze na games jeden z duvodu, proc se sem vracet potom, co proctu zahranicni weby.
  • Taktika na zmateni nepritele, kdyz se snazi pozorovat jak armada funguje.
  • Možná toho znám ještě hodně málo, ale pro mě je Lukáš Grygar nejlepší český novinář. Originální, navíc vždycky dokáže vystihnout podstatu věci. Čím častěji Grygara, tím spokojenějšího má moje holka ogara. ;-)
  • Souhlas naprosto. Doteď ohromně obdivuju jeho koťátka ve videorecenzi na Portal 2. ;-)
  • Recenzia fakt perfektna, vyjadruje realny stav hry, kupil som to na steame a po dvoch dnoch hrania som zaziadal o vratenie penazi, s cim som neuspel, takze asi tak...Hovori sa, ze clovek dvakrat do tej istej rieky nevstupi, ale ja blb som vstupil trikrat...najrpv Arma 1, potom Arma 2 CO a nakoniec toto...Posledna hra od BI a ti, co sa chystate kupit Armu 3, nech je vam tato hra poucenim, rovnake velke sluby boli aj pri Arme 2, ze sa chystaju zapracovat na optimalizacii a bugoch, neverte !!! tato firma ma uz fakticky obrala o 100 ecok za tri hry, ktore nejdu poriadne dodnes. *16*
  • Kein
    Jako v český armádě :D
  • I když je mnohdy frustrující, hodnotil bych ji asi podobně. Udržela mě u sebe skoro celou kampaň, ale pak jsem ji tedy odložil k ledu a počkám, až bude opatchovaná.
  • Onslaught v Unrealu 2004?
  • montatatana
    Uz Battlefield 1942 s botama? Nebyla tam nijak dokonala, ale rozhodne lepsi nez tady :)
  • já nevím, mně nepřijde až tak zabugovaná... akorát prostě nefunguje umělá inteligence, ale tu naprogramovat v takhle členitým prostředí, ještě s možností lítání je asi dost náročný. nebo existuje nějaká podobná hra, kde AI fachčí bez problémů? (třeba ten originál :o)

proto je děsná škoda, že tam není mulťák, kdy by mohl člověk spolupracovat s někým, kdo má mozek...
  • Suprová recenze!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit