Přejít na výpis diskuzí
Carrier Command: Gaea Mission - videorecenze
14.10.2012 | Lukáš Grygar
97 příspěvků
-
Videorecenze povedené, Lukáš je má vždycky parádní. Akorát moc nechápu hodnocení, není 7ka až moc na takhle extrémně zabugovanou hru?
-
na to ze je to ceska hra by sa mohli konecne aj viac snazit tie pohyby npc-ček a ked rozpravaju to otvaranie ust jak pred 10 rokmi ,a este aj hlupa AI , ale ked zavrem oci je to fajn hra
-
Ale prosimtě. Jestli to je jedna smrt za 100 hodin, tak přeháním...
-
Mě nejvíc dostalo, když jím nezadám žádný rozkaz, tak se prostě toulají :D
-
Hezká, zabavná recenze v pohodě se u ní dalo povečeřet. Přijemně překvapila pobavila i informovala. *3* *1*
-
Jsme zvědav jestli někdy bude AI opravená a to samé bugy.
Vydat v takovém stavu to je ostuda.Jak bylo řečeno v recenzi nejde to hrát aniž bych nemusel přepínat mezi jednotkami a doufat,že se to povede.
Tedy možnost rozdávat rozkazy a kochat se bojem zde vůbec nejde.Pak těch 7 je opravdu hodně.Hra kde prostě musím hrát nějak protože je AI na prd.To je strašné..
- Btw škoda,že tam ukázán případ z textové recenze.Kde transportér boural tak dlouho do zdi až vybouchl *1* -
tu frázi si budu muset někde zapsat :)
-
Dve veci proc je tohle muj oblibenej veb s hrami
1) Lukáš Grygar
2) Nezávislý rozcestník
*14* *6* -
Um...ne :D
-
Děláš jako ses nikdy "nevylila" před tím než něco musíš dělat :-)
-
Hle, uniformní milovník verbální askeze!
Pozn.: Naučil jsem se pár novejch slov... -
Nejlepsi videorecenze je na Portal 2 ... ac teda nerika vubec nic, naprosto ji zeru.:D
-
Čuně jedno! :D Člověk by neřekl, že existuje něco jako "talen na videorencenze", přestože Lukáš ho zcela jistě má. Na videorecenze tu koukám, i když hra jde mimo mě, skvělé! A měl hlas jak rozespalý nebo tak :)
-
Ano, hrál a natáčel jsem verzi 1.02.
-
Jako s Red Orchestrou 2 .... za rok tu bude hra, která bude mít jen těžko konkurenci...v tomhle stavu ale zatim ne-e
I když by mě zajímalo, jestli už Lukáš hrál po aplikování prvního patche (který vyšel v den vydání hry) -
*8* Správnej chlap, ani takovejhle zabijak můžů ho nezastaví! *16*
-
Vida, tak to je pro mě novinka :) Ale zase na druhou stranu, když už je koupili, tak měli pohlídat kvalitu při vydání... :)
-
V Darks Souls za to muze treba i demence kamery ... Nevim proc se chytas na slogan tvurcu, ale smrt v DS neni vzdy vina hrace ...
-
Tleskám ! Je to nejdna z nejlepších video recenzí, kterou jsem slyšel na českém herním webu. Opravdu smekám... To je pravá profesionalita, děkuji.
-
Jen dodám, že to nedělala přímo bohemka, nýbrž pražský studio Black Element, který bohemka koupila.