Přejít na výpis diskuzí
Častější datadisky pro World of Warcraft a další zajímavosti z WoWfan a HSfan
4.10.2014 | Redakce Games.cz
67 příspěvků
-
The elitism is strong with this one.
-
Jee, podivejme se na rozcileneho adolescenta *15* Ono se to durdi, ze vsichni ostatni maji spatny vkus, jen on ma ten nejlepsi. Ono se to zlobi, ze vynikajici hry jako Skyrim a Mass Effect jsou uspesne. Ono se to cervena z toho, ze lide maji radi Ice and Fire, zatimco on si cte ty trapnoucke fantasy knizecky co najde v Levnych knihach kdyz se vrati domu ze skoly, kde byl nonstop sikanovany.
Snad jednou vyrostes, dite, do te doby si budeme uzivat tveho vzteku a vylevani slzicek na spatnem hrobecku. *15* -
Nevím GGG proč tu řešíš žánr fantasy s nejnedebilnějším stádem z celé české herní scény, 99% jedinců neví, co je vkus, žánr fantasy degeneruje pouze ve hrách, za plať pán bůh, že jen ve hrách, v knižní sféře je slušný výběr. Dyť tady je to samý hráč Skyrimu, Mass Effectu, Dragon Age apod. Za vrchol knižního fantasy pak považují Ice and Fire, na který koukají v TV... *1* Takzvaně nejde vyhrát. Na jednoho, kdo má vkus, tu jsou desítky idiotů bez vkusu.
-
Ty jsi uplny borec kamo, smekam pred tebou fakt. A pred lidma, ktere tvoje zvasty musi cist a ja mezi nimi - ztrata dvou minut zivota. Dekuji
-
Jasny, vybereme z 10 milionu jednoho hrace a na zaklade neho posoudime VSECHNY ostatni ... *7*
-
Tiež to nechápem, poslednú dobu sa tu tí anonymní podmostoví obyvatelia tak rozmnožili, že to začína byť až alarmujúce. Ja napríklad som hru nikdy nehral a nemám o ňu absolútne žiadny záujem ale nebudem tu písať žvásty o tom ako by som bol natešený, keby wow už konečne skončilo...
-
Hlavne by se zhroutil zivot lidem, ktery wowko vubec nezajima, ale stejne si musi ke kazdymu clanku o nem napsat nejaky svoje moudro ...
-
já čas nemarním, já pracuju. Spustím na počítači program, který počítá výsledek a než to dopočítá, tak napíšu blábol. Podívám se na výsledek, naprogramuju něco dalšího, spustím, napíšu blábol.
-
A ted si predstav, ze nekdo marni cas psanim blabolu, ktery nikoho nezajimaj.
-
je to v souladu s tolkienovskym lore kde jsou elfove krasni lide, navic je wowko založeno na DandD pravidlech
-
WOWko zavřít nemůžou, spoustě lidí by se zhroutil svět a s tím i celý život. Jednou jsem někde v TV viděl dokument o nějakým 40-ti letém závislákovi, co už 10 let paří WoWko, má tam několik postav na maximální urovni, tráví v tom světě veškerý svůj volný čas. No teď si představ, že ho o to někdo připraví a on se octne zpět v realitě a o 10 let starší. Najednou nebude vedět co si počít.
-
Já teda doufám, že nás přežije :) přeci jen wowko je můj plán na důchod :)
-
Nějak nechápu skupinové přání místních trollu, kteří čekají jak na spásný den na konec wowka :)
-
@TheGGG, vidím že psát nějakou reakci neanonymnímu třináctiletému agresivnímu děcku bylo asi fakt zbytečné. A když už jsme u toho, tvá reakce na můj původní příspěvek s ním taky nic moc společného neměla.
-
asi jsem se dotkl tvé oblíbené omalovánky *14*
-
sorry, ale co jsi napsal nemá absolutně co dělat s mým komentem. Sraz anonymních retrofilů je někde jinde.
-
Radši jeden bloodborne, nebo silent hill, než deset těchto kreslených sra*ek.
-
naštěstí ne, nejsem wowkař. Vzrušujou tě pandy?
-
"Na konzole alespoň vychází pořádný a stylový pařby pro dospělý publikum,..."
http://static1.gamespot.com/uploads/original/1112/11123556/2604354-3777669238-3907593-8870966785-proxy -
Prosím tě divím se, že se s tím hnojem zvaným teploušek ggg vůbec zahazuješ a píšeš mu takový příspěvek, vždyť ten ret*rd je rád, že se dokáže sám bez pomoci vychcat a tím jeho svět hasne.