Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem teda taky PCčkář, ale proti konzolím obecně nic nemám (brácha má PS3 a nemůže si to vynachválit). Jen jsem hrál několik konzolových RPG z PS1 a PS2 na emulátorech (Xenogears, FF atd) a obecně se dá říct, že minimálně v té době dominovala konzolím jrpg (japonské rpg). Jrpg mají většinou dobrý příběh a dobrou hudbu, ale nudné boje, obrovskou linearitu a dětinskost. Wrpg mi přijdou temnější, dospělejší a nelineárnější.
    Dobrých RPG bylo vždycky málo, protože je asi těžké je udělat. Mezi mými TOP5 RPG je určitě KOTOR1, což už je konzolové RPG, resp. díky tomu že vyšlo na konzolích byla i pro PC osekaná grafika a další věci. Obecně mám ale rád staré hry mého dětství a dospívání - Albion (to bylo úžasná fantasy/sci-fi pecka), Ultima Underworld 2, Wizardry 6+7+8, Infinity Engine, Gothicy.
    Já vlastně ani nepotřebuju, aby nové hry vycházely, protože můžu klidně hrát tyto staré :-)

Ale to tady plácám z cesty. Samozřejmě i na konzolích jsou dobré RPG, ale co nám starým PCčkářům trochu vadí je to, že v současné době se díky konzolím osekávají plné možnosti PCček a většinou i komplexita starých her. Ona tak nějak dřív ty hry byly hlubší, promyšlenější, komplexnější, obtížnější (a tím že měly horší grafiku tak víc pracovala fantasie, která si ten svět představila). Dnes jsou všechny hry dělané pro masy, jsou jednoduché, jsou všechny dost podobné a my z toho trochu viníme konzole, které jsou limitované způsobem ovládání (joystick s páčkama). Tím že jsou dělané pro masy myslím to, že jsou dělané pro všechny včetně dětí, tj. jejich komplexita a obtížnost je nízká. Ale je taky možné, že se mi jen zdá, že dřív byla tráva zelenější :-)
  • Vždyť byl i ve Warcraftu 2 ty experte. Taky si držkoval?
  • Vzrusuje te nasvaleny elf? *14*
  • a k čemu by prosimtě bylo když by si měl pořád stejný gear a byl pořád nejlepší víš jak hroznej stereotyp by to byl trochu se zamysli nad svým argumentem blbečku -_-
  • TheGGG
    na PC určitě, tam se spokojí s každou sračk0u, hlavně když tam nasvaleným elfům svítí oči.
  • TheGGG
    No, ty si dokonalý de*enerát. Vidím, že PCčkářům tvého formátu, stačí braková kreslená fantasy + nějaký ctrl-c + ctrl-v MOBA slátaninky. Hlavně že můžeš zaplatit 20éček za plastovou podprsenku pro elfku, to pak máš zas nad čím týden fapat. Na konzole alespoň vychází pořádný a stylový pařby pro dospělý publikum, né tydle panda šitky pro upocený obrýlený nerdíky, co na pořádnou fantasy/sci-fi nemaj k0ule a za vrchol evoluce považují dragon age a sh!t scraft. *3*
  • tahle hra nas všechny prezije, my už tu davno nebudem a tohle bude porad nejlepší rpg na svete
  • Proc ? Optezuje ti to nejak zivot blbecku ? Proste to ignoruj a nepis takove blbosti...
  • ech... ten drak byl taky ve W2 jen tak pro zajímavost...
  • del0
    Proč nepodojit, dokud dává... *15*
  • Svět měl zase skončit v roce 2012 a taky pořád jedeme dál. :)
  • at uz tuhle stacku z roku 98 vypnou. *10*
  • Shania
    castejsi datadisky chystaji uz asi 6 let, takze jedine co se zmenilo, ze ted to mozna konecne dokazou vydat driv.

cim dal tim vic obsahu platit nad ramec poplatku je peknej kec. prodavani gearu uz tu taky predvidate pekne dlouho a bliz na to furt nic.
  • A to hlavne diky konzolim a koridorovym radobyhram.
  • Krescz
    nemel...ve hre NE, mel zustat v knize
  • TheGGG
    bohužel, taky se za těch 10 let pořádně zdegeneroval žánr fantasy.
  • Velký zlý drak tu byl spusty let před arthasem. Velký zlý drak je jedna z nevětších rolí ve světě Warcraft a bez něj by vypadal svět úplně jinak. Ale jo.... on se neměl stát =DD
  • Krescz
    wow mel skoncit smrti Arthase....velky zli drak a King Chong pandy to se vubec nemelo stat *11*
  • Odpoved ani necekej. To co napsal Sky je klasickej ubulenej vykrik od nekoho, kdo wowko nevidel ani z rychliku a jen papouskuje porad dokola omylany nesmysly o znicenym lore. Podle me nema ani paru o tom, co se ve svete wowka deje.
  • Prosím, popiš kde přesně bylo lore podle Tebe zku**ené?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit