Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aha tak pane recenzující nejdřív si hru zahrajte jo?!!!!!!!!!
  • Lawliet
    Tahle recenze je dost úlet. *15* Polít tě benzínem a zapálit "VESKOSLAVE". *15*
  • S hodnocením nesouhlasím dnes jsem dohrál a opravdu jsem se takhle dlouho nebavil. hráno na myši a klávesnici. Moje výtka je že hra zobrazovala tlačítka pro ovladač ale na druhou stranu šlo vypnout pro mě otravné qte a hrálo se to skvěle.
  • Rhulad
    Předpokládám, že recenzovaná hra je Steam verze, jelikož Konami do Česka várku pro recenzenty nedovezla, čili se ptám: Jak je možné ani ne za 12 hodin od vydáni napsat recenzi na hru, která má herní dobu 20 hodin? A teď k samotné hře. Absolutní pecka, jak po grafické stránce, tak hratelnosti. Trošku zamrzí jednotvárné lokace. Už to není tak pestré jako v jedničce, ale to je pochopitelně daň za otevřený svět. Hudba je znovu úplně někde jinde než u konkurence. Viděl bych to někde za na rozhraní mezi 8 a 9, jednička je přece o fous lepší.
    • maros.goc
      Kluce na recky sa posielali omnoho skôr nez bol dátum vydania :-)... Suboje sú fakt super, majju väčšiu stavu a viac možností
  • Kremser, Kremser, že voni si ty slátaniny nenechaj do Frýdku nebo Místku.
  • XXHUGOXX
    Zdravím, súrne potrebujem jednu otázku. Na nejakú hru je uptade 1, uptade 2, 3, 4, 5, ...atď. A ak chcem mať hru v najnovšej verzii, tak si musím nainštalovať všetky tie updaty alebo ten nejnovší uptade obsahuje už všetky tie predošlé ???
    • Janun
      Záleží na hře. Někdy stačí jeden patch, jindy musíš postupně :-)
      Ale novější hry už mají vetšinou už jen ten poslední patch a ten ti to z jakýkoliv verze opatchuje na aktuální.
  • tak jsem se do toho pustil a musim napsati , ze me to bavi daleko vice nez vyslej zlodej, grafika je super, hratelnost taky, dokonce hrat za potkana je zabava, hraju na stredni obtiznost a je to I vcelku vyzva, mel bych pouze jednu vytku a to , ze dane mackani tlacitek je nastavene na gamepad a clovek musi zkouset na klavesnici, nez prijde na to co kazde znamena, to je nevychytane, ale jinak hru doporucuji kazdemu, ja davam osobne 9 z 10. jelikoz me bavi ji hrat
    • prudislav
      nemusíš naslepo zkušet stačí když nevíš co co znamená zmáčknot F1 a taky je fajn si vypnout QTE (stejně mi tam moc nesedí)
      • jo to vse vim ,ale nechce se mi ted uz jenom obcas mackat F1, jinak nebudu si kupovat nejakej ovladac , kdyz celej zivot hraju na klavesnici a vyhovuje mi to
        • táto hra je typu hack and slash a to si priam žiada ovladač, to že hraješ iba na klávesnici neznamená že je to lepšie, ak si ešte nikdy neskúšal gamepad.
          • ja tady neresim zda je to lepsi s ovladacem ci nikoliv, to je mi putna, ja jenom pisi , ze jsem odkojeny klavesnicelak a nehodlam to menit, me to tak vyhovuje a tecka, vsechny hry , ktere jsem chtel hrat tak jsem tak hral
            • Tohle bych přirovnal k tomu když člověk v 89 dostal k 18 trabant, byl na něm odkojený a v životě nic jiného neřídil a tak si to v roce 2014 fičí po dálnici 40 km/h a kroutí hlavou nad ostatními.
            • Jack1947
              Tak v klidu, nohy v teple ... fafka tabacek klidek, pidek. Nac se nervnit. *3*
          • prudislav
            mě na hry s volnou kamerou gamepad prostě nesedí ať je to rubačka nebo ne , ale u mě to bude spíš zdravotní problém
    • nemáš doma ovládač ? S ním by si to mal ako víno !
  • Ja vím, že to není recenze, ale pro účely hráče je to WTF od Biscuita v přpadě Castlevanie víc výmluvnější než celá Kremserova recenze, která hru prakticky vůbec nepopíše a nepředstaví na rozdíl od Biscuita. Stejně nechápu, jak a proč zrovna takový neumětel jako Kremser má dostávat zadarmo hry, psát o nich veřejně na hodně navštěvovaný server. Zajímalo by mě co musí člověk splnit aby ho tu zaměstnali jako recenzenta, podle Kremsera a jeho úrovně to teda může dělat každý kdo umí. To s tím benzínem už radši no comment. Je to ostuda pro Games.
  • hra vypada x krat lepsie ako posledny sedy low res texture natrtovladatelny DMC co tu pomaly ze nedostal status boha medzi rubackami neviem o com tu ten sasek recenzet pisal ale asi to bola ina hra nejdem to ani rozpisovat lol chodkaj si postavit domcek do minecraftu a nepis recenzie jebo *16* a ty smrad co mi smazes prispevok sa k nemu pridaj *5*
    • XXHUGOXX
      Low res texture. Ďalšie dieťa, ktoré sa pozerá len na grafiku. Je to výborná hra, tak netrep blbosti. Ale súhlasím s tým, že táto recenzia je príšerná.
  • XXHUGOXX
    Daniel Kremser se inspiroval skoro všude a ve všem, ale kvalitu si od konkurence nepřinesl. Místo výborné recenze nám servíruje jen stereotypní odstavce bez nápadu, které se navíc ani nedají číst. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit