Přejít na výpis diskuzí
Castlevania: Lords of Shadow 2 - recenze
25.2.2014 | Daniel Kremser
154 příspěvků
-
mne pride ta recenzia taka...ako to napisat...utopena v sebe samej. Kruzi dookola okolo chyb pricom ich ani presne nepomenuje z coho si clovek nema ako urobit predstavu o ich zavaznosti/nezavaznosti pre jednotlivca lebo je to cele zakopane pod nanosom metafor alebo prirovnani alebo kerej onej.
Tiez neriesim tu 5/10, ale takto divnu a nic nehovoriacu recenziu som uz dlho necital. -
Dane, doufám, že zrecenzuješ i Thiefa, protože podle tvoji logiky hodnocení bys měl prohlásit, že je to odpad a dát tomu přinejlepším 3/10 *7*
-
hudba ve 2 ce je jeste o tridu lepsi recenze zde je paskvil
-
Oni dali 7 jednotke ????? No tak to je brutal, jednička je klenot pretože ma dojala k slzám.
Napr. tá hudba k nej je fenomenálna. -
recenze od Edge/PCgamer/.. jsou po přečtení odobně nesmyslné jako tahle , absolutně nevypovýdající.
Jinak průměr na metacriticu je 68 a user score dokonce 85.
Hra je dle mě silně podceňovaná kvůli stealth sekci a moderní části , soundtrack a artstyle jsou výtečný, gameplay je absolutně v pohodě a grafika taky když se zapnou HD textury
- jinak kritizovat že si bere hra v dnešní době něco z jiný je podle mě nesmysl , když od sebe kopírujou navzájem (obvzlášť když zmíněný GoW původně taky vyhradlo některý věci z Castlevanie Lament of Innocence) -
Je docela zajímavé, že když se nějaká hra nepovede na sto procent, je to konzoloidní sra.ka a když je zase nějaká hra hodně dobrá, tak tu brečíte, proč to ty kreté.i nevydali i na pc *8*
-
Volali z psychiatrie, už im prišli lieky pre teba. *12* *11*
-
Výsledný hodnocení nijak nekomentuju. To je věc recenzenta jakou známku dá hře a taky jeho zodpovědnost, ale apeluju na Games ohledně textu téhle recenze a autora:
- nikoho neobviňuju! ale recenze vypadá jako když autor hru moc nehrál a spíš to napsal na základě přečtení jiných textů na netu a podíval se na nějaké letsplaye
- špatně se to čte a je to takový, že to ani nepůsobí jako celek
- kolikrát i recenze od čtenářů Games je výmluvnější než Kremserovo psaní
- Kremser píše strašně a to nejen v téhle recenzi, vůbec nějak nepopíše herní mechaniky a nevěnuje se vůbec detailnějšímu popisu herní náplně
- Kremser najednou píše o negativech a v další větě o tom dobrém na Castelvanii a pak zase rozebírá něco úplně jiného
- recenzuje PC verzi a přitom nevěnuje vůbec grafickému nastavení, náročnosti a jak hra třeba plynule běží
Petra Poláčka mám za zkušenýho žurnalistu a nechápu jak takový Kremserův článek může z pozice šéfredaktora vypustit do éteru.
Jinak všem doporučuju recenzi na youtubu od TotalBiscuit, protože takhle se pane Kremsere dělají profesionální recenze na PC hry. -
Hrat tento odpad sa da len po vypiti litra spiritusu. V texte to bolo pekne zhrnute. Ide o repetetivnu rubackovsku parodiu, ktora ani nie je vtipna. Adolescenti s hriankovacmi si ale budu pri hrani tohto braku zrejme pobrnkavat a zrovna ti tu skacu 3m do vysky. Vitajte v realite luzri.
-
bla, bla, bla.
-
joooj... ja tak strasne milujem taketo recenziu, v ktorych je ocividne ze sa autor hram vobec nerozumie, ci uz po technickej stranke alebo hratelnej... vazne netusim preco redakcia dava recenzovat hru niekomu kto nema k zanru vobec vztah... ocividne nehralani prvy diel a v oblasti H&S hier ma asi odohrate maximalne Bayonetu. Potom ta recenzia tak dopadne ako dopadla, ja nehovorim ze hra si zasluzi vysoke hodnotenie ako 8-9/10, ale taktiez si nezasluzi 5/10, lebo to nieje priemerna hra ktora vychadzakazdy mesiac a uz vobec nie v oblasti H&S... v tomto zanri hier je to vazne nadpriemerna hra, neviem co autorovi prislo take extremne a vykradnute z inych hier, pretoze subojovy system je velmi dodobny tomu z jednotky, hadanky tiez, giganticky bosovia tiez ako v jednotke, jednoducho zachovali to dobre co v jednotke bolo a podla mna to vylepsili aby to bolo viac user friendly, taktiez to ze je hra lahka, tak si to daj na tazsiu odtiaznot nato tam su, mne tiez jednotka pride lahka na medium, tak si zvysim obtiaznost. Hrat hru H&S s KB+M je vazne masochizmus, ved to si clovek nemoze tu hru ani uzit, taktiez ako hry DMC, AC, Batman Arkham Seria(moj osobny nazor). Vizual hry urcite nieje podpriemerny, ako nieje to uplna top ako Crysis alebo nieco, ale hra vyzera velmi dobre, tak isto ako optimalizacia... krasnych 60fps cez akeho kolvek frame dropu ako pri deme. Autor "recenzie" by si mal vstupit do svedomia, lebo ked takto podla neho ma vyzerat recenzia tak uz recenziu moze pisat ktokolvek v akom kolvek veku, bez stipky skusenosti, lebo presne takto mi prisla tato recenzia, ako od 12 rocneho zakomplexovaneho dietata, ktoremu mama prave zakazala pocitac, lebo dostal 5 v skole a ide si vybit zlobu na nejakej hre. Autorovy zelam vela stastia a ked ma pisat takyto odpad tak nech prehodnoti svoj zivot, lebo toto ho ocividne nebavi.
-
proboha poslete to zrecenzovat nekoho kdo tu hru opravdu hral...se 7 hodnocenim jednicky se vyrovnam(ikdyz si zaslouzi lepsi), ale 5?...nemyslite vazne...absolutnim shitum tu davate vysoke hodnoceni a tomudle 5? *11*
-
Tak tomuhle říkám nasraná, krutopřísná recenze.. akorát že je úplně na houno a autor by zasloužil za ucho.. nebo obě..
-
bez na steam a cti
-
Games cz mam osobne veľmi rad ale aj tato recenzia ma bohužiaľ utvrdzuje v tom ze sa takto drahocenne keye od vydavateľov minú len pre tie najväčšie weby ktore potom recenzie takto ukážkovo odflaknu a menšie weby ktore maju mnoho mnoho krat sikovnejsich a odborne sposobilejsich ludi tak ostanu na ocot a mozu si hru na zrecenzovanie bud za svoje tazko vydrete peniaze kupit (kolko inak hier vychádza mesacne?:P) alebo tak akurat potupne stiahnut z piratebay s frustrujucim pocitom odvrhnutia a opovrhnutia...
-
Kremser, příště se nám už opravdu s takoutou nemožnou recenziou nevracej!
-
Hideo Kojima sa podielal ako poradca iba na jednotke a dvojku uz nechali cisto na Mercurysteam, takze to by som asi v recenzii nevytahoval.
-
Ty jsi si tu ještě nezvykl na tuhle úroveň recenzí ?
-
5/10 dobře
-
Hm... Mozno ta 5ka je hodnotenie recenzie ako takej :-D