Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Grafické zpracování jsou velikost rozlišení textur, polygony na modelu a podobné ptákoviny. Level design, obrovská monstra, ty 'kulisy' - to je kvalita prostředí. Monstrum může být velké, mít hezký design, ale může mít málo 'polygonů', mizerné textury atd.

Vychází to na PC, mělo by být samozřejmostí, že se to na PC nechá ovládat i na K+M. Alespoň by tam mohly být ty ikonky na HUDu. Nevidím nic špatného na tom, že to autor recenze chce.

Mě ta recenze přijde docela v pohodě. Prostě průměrná rubací hra, která ničím moc nepřekvapí, ale dokáže zabavit. Hutná atmosféra, nápaditý level design, který sráží slabší technické zpracování. Boje celkem průměr.

Roubování recenze na hodnocení - pro mě ta hra vychází líp z recenze, než z toho konečného čísla. Já bych to zpropadené číslo úplně zrušil. Akorát to vede k neustále stejným debatám o hownu u každé recenze, která má jen trochu kontroverzní hodnocení. Někdy mám pocit, že lidi recenzi ani nepřečtou a ihned valí do diskuze seřvat recenzenta co si to dovolil.

Kdyby aspoň přešli na pětibodovou stupnici jako mají v Levelu. 3/5 působí lepším dojmem než 5 nebo 6/10. Třeba by pak v diskuzích těch ufňuků trochu ubylo.
  • Odulin
    Včera jsem prošel první 2 hoďky a ty ve mně zanechaly veskrze pozitivní dojem a těšil jsem se až zkusím víc. Nechci dělat ukvapené názory, ale tahle recenze mi přijde nějaká rychle přísná.
  • ahoj, jsem Daniel "potřebuju peníze na jídlo" Kremser a píšu recenzi na hru ze žánru, kterej mě zajímá asi tak, jako tučňáky zajímá sníh
  • deridon
    moaaar testosterooon
  • souhlas, navíc rubaček alá Darksiders je jako šafránu *3*
  • Souhlasím s tím, že recenze může psát kde kdo, psal sem je taky.... *4* Bohužel se ale stává, že recenzi sepíše týpek, co neví "o co go" předcházející díly nezná a nahráno má buď málo a nebo preferuje jiný žánr. Výsledkem je divný hodnocení a špatná nicneříkající recenze s odkazy na AC, kterej si recenzent asi teda zahrál *1*
  • Už v prvním odstavci recenzent napsal úplnou blbost "jak si tvůrci z Mercury Steam poradili¨
    s originalitou a především přechodem her na novou generaci konzolí,"jaký přechod!? hra přece vychází jen na X360 a PS3! *7*

Koukám že největší bordel má tak maximálně autor ve své recenzi nejdřív vychvaluje-"Zároveň je to ale neuvěřitelně velkolepý a opulentní bordel, který kopíruje kdekoho s až překvapivou grácií a umem. Obrovská monstra větší než celé úrovně, úžasné kulisy plné gotické dekadence a nově i meziprostorové výlety, které jako by se stavěly logice a času přímo do cesty, mají něco do sebe." -a o pár řádků dál zase stejnou věc zatracuje "zcela průměrné grafické zpracování"nechápu?

Takovouhle hru může ovládat přes kombinaci "klávesnice + myš" jenom fanatický zastánce PC který nechápe, že PCčka jsou, co se týče bojovek, už několik let na vedlejší koleji. Dneska už je přece normální, že takovýhle hry se i na PC hrají přes gamepad.*7*

Chodím na GAMES už hodně dlouho a takhle rozporuplnou recenzi jsem tady ještě nečet. Recenze na mě působí tak, že si Autor hned dopředu řekl jaké hra dostane hodnocení a na to násilně narouboval recenzi. *10*
  • dej tomu trochu cas
  • ty vole proč sis nechal vytetovat kratose?
  • Chapu, nicmene GoW na PS2 me jeste bavil, stejne jako DmC serie. Mam rad tenhle zanr a predce mne Castlevania nudila - to uz je co rict.
  • Ted jsem se mrk i na steam a same pozitivni recenze, 0 negativnich.
    Problem je , ze hru hodnoti nekdo, kdo ma radsi jiny zanr a pak je hned nizke hodnoceni.
  • Pokud si to nedohral a prislo ti to stereotypne nezajimavy, pak vetsi dukaz nepotrebujes - byla to blbost. Mel jsem stejny pocity. Dobra hra te neneha jit spat.
  • Tushan
    1čka byla obšleh god of war a ten je jen hajpovenej buton mash pro mainstream ... takže pro mě nuda a šeď
  • Bylo to na jedno brdo, linearni, nudna hudba, "all flash no substance", proste mi to prislo po nekoli hodinach jako strata casu. Sorry ale ja vyrastal na lepsi kvalite.
  • Paul_cz
    Mě jednička taky nudila, ale za blbost jí nepovažuju. Ale přestože jsem jí koupil a prvních pár hodin mě jakž takž bavila, tak jsem to prostě po nějakých 5 hodinách vzdal, protože mě hodně štvala kamera a gameplay mi přišel příliš stereotypně nezajímavý. Ale třeba grafika a celkový art design to má kvalitní.
  • Jenomze user hodnoceni je vysoke a nejen na metacriticu.
    http://www.metacritic.com/game/playstation-3/castlevania-lords-of-shadow-2
    Spis je divne ze recenzentum se libi hry,ktere se hracum nelibi nebo primo hnusi:
    NFS Rivals,Cod Ghost,...
    A hry ktere se libi hracum se zase nelibi recenzentum *1* .
    Dival bych se spise na user hodnoceni nez na recenze.
  • No ono sa nedá zavďačiť každému, ale treba hodnotiť objektívne. Z recenzie mám dojem že autor tento žáner nijak neobľubuje(len ignorant by spomínal AC v recenzii na totálne odlišnú hru). Spomínať Bayonettu, ako ju vykradol, ako, nechcem byť hnidopich, ale castlevania bola skorej....... Na grc. Recenzia ako keby mne dali recenzovať album od nejakej rihanny či rytmusa, poprípade fifu. A ešte to autor hral na klávesnici a myši *11* . Diletantstvo za diletantstvom. Tento recenzzent by mal recenzovať akurát tak minihry na FB.. Fakt nepatrím k ľuďom čo by zhadzovali recenzenta kvôli slabému ohodnoteniu hry, ale toto je moc.. vlaste moč, ani za to táto recenzia nestojí, čítal som už aj užívateľské recenzie (myslím vo všeobecnosti, nie konkrétne na túto hru) čo boli profesionálnejšie a objektívnejšie.
  • Tushan
    kdyby byla pravda co pišeš tak nedostane 5 *1* hele tak sis ji koupil a baví tě super pro tebe ale ostatním to necpy *7*
  • Mohl bys mi prosím tě napsat proč tě jednička nudila a proč je to podle tebe blbost? Fakt by mě to zajímalo.
  • Hnisavec
    Castlevania Lord of Shadow je najlepšia hack&slash hra na trhu! Bodka! A to mám Kratosa vytetovaného na lýtku....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit