Přejít na výpis diskuzí
Castlevania: Lords of Shadow 2 - recenze
25.2.2014 | Daniel Kremser
154 příspěvků
-
Vol**é, sem tu vybudoval takovou návštěvnost a vy to takhle kazíte *13* .
-
Precetl jsem si tedy Recenzi no a prijde mi ze hlavne se autor zabyva, "pokazenym ovladanim - zmrsenym portem a chabym grafickym zpracovanim" klady tam jsou treba preneseni se jak soucasnosti/stredoveku.
Ci snad vetveni nejakych tech par komb, pribeh nic moc... a dozvedel jsem se at se radsi drakula uz nevraci... Hmm Prumer... ( to vetsinou tady tolik ty recenze nectu)
Tzv. Vypovedni hodnota je takova = Kupujte jen v pripade ze Jste meli radi minuly dil, hrajte radsi na konzoli a to je tak vsechno, pc hraci bez gamepadu nebrat. Tecka. -
koncim s games.cz
-
Wow.. prostě wow.. tak by se dal popsat můj pocit, když jsem se horko-těžko dokousal mizérií zmrzačených slov tvořících nemocné věty, až k oné památné větě o prolévání benzínu a zapalování vývojářů.. A nebylo to hezké, pochvalné "wow".. Spíše mělo příchuť "A k*rva.. tady je něco špatně.. hodně špatně.." Nadsázka.. ano, ale tak s kamarády u piva nebo dobrými přáteli v klubu černého humoru (který mimochodem miluji).. ale zde se mi to jako nadsázka prostě ne a ne vnutit.. spíše jsem přemýšlel o duševním zdraví autora recenze, o možné léčbě, která by ještě mohla leccos zachránit a o tom, jak je možné, že takovou recenzi, tohle obsahující, může někdo soudný pustit na svoji útrpnou cestu řadami čtenářů.. Po téhle osudné větě, když jsem se dostatečně dodivil, jsem přestal číst, byl to pro mě poslední hřebíček do rakve této trudné, diletantské rádobyrecenze..
-
Nejhorsi recenze na games.cz. Diky a nashledanou
-
vidím že aj ľudia na západe neveria tým debilným recenziám, citujem jedného na steame
"DO NOT TRUST STUPID REVIEWS! " -
-
>DO NOT TRUST STUPID REVIEWS, TRUST RANDOM STRANGERS ON STEAM! (Příspěvek obsahuje příliš mnoho velkých písmen - no sh*t sherlock..)
-
-
Hoši toto je prvá poriadna hra tohto roku to mi môžte veriť, mám už niečo odohrané.
Mne to pripadá tak,že keď sa objavia prvé recenzie na západe tak akoby sa naši aj vaši recenzenti opičili po nich.
Zato tie mizerné moderné nudné strieľačky sú ókej. -
-
Rozhodne to nie je priemerna hra. Grafika nieje vobec zla, na klavesnici sa to sice fakt neovlada velmi dobre, ale da sa na to po case zvyknut. Suboje nie su podla mna o nic menej zabavne ako v minulorocnom DMC, co bola pre mna super hra. A aj ked to nema na skvelu prvu cast (ktorej tu dali hodnotenie !7! s podobne slabou recenziou), je to vyborna akcna rubacka, ktorych nie je vela (a hlavne na PC).
-
presne, je to sice slabsie oproti jednicke, ale hudba je epicka, a spracovanie tiez, zamrzelo ma tie stealth pasaze s potkanmi, wtf, ale inak super ,za to ine kraviny tu maju 7 a viac ..neriesim debilkov co prevadzkuju tuto stranku lebo su to slabomyselni ludia co sa boja pravdy preto mazu komentare
-
ty už jsi to dohrál? Kde se to dá koupit?
-
-
nedohral teraz som to len rozohral a je to parádna zábava samozrejme s ovladačom.
Hra je dostupná odvčera na steame.
-
-
-
Na pc se to zrejme graficky uplne nepovedlo, ( hru nemohu soudit jeste jsem nemel moznost si zahrat ) ono hodnoceni pokud jsde o nej coz z diskuze vidim ze nejde (jenom)
Nelze se i tak divit, prumer je kolem (ve svete)6,5. No a to mame teprve zacatek roku spolecne s Thiefem je to nic moc... celkem mizerie tedy. *9* -
Daniel Kramser... po hození do Googlu mi vyšlo, že píše (zřejmě současně!) pro Zing.cz, Doupě.cz, Hrej.cz, Games.cz a časopis Level. Hergot, to je síla. Je úplně jasné, že píše pouze pro peníze a je mu celkem jedno, jakou hru k recenzi dostane. Rychle dojít za půlku, fofrem napsat recenzi, odeslat mailem a hůrá další hra na holení *11*
-
Jako musím souhlasit s nazory, které se tu objevily již níže v diskuzi, že tato recenze je opravdu nepovedená. Na to jak je krátká, tak je utrpení to číst a když jsem po přečtení asi minutu koukal do monitoru a přemýšlel "co to bylo", sem si uvědomil, že jsem se o hře pořádně nic nedozvěděl. Takže asi na té "recenzi" bude fakt něco špatně. To ji šéfredaktor nečetl, než se objevila na stránkách? Nebo je mu to jedno a nemá na to čas, protože musí bušit Level?
-
-
Kvalita jde na games dolu uz hodne dlouhou dobu, takoveto recenze tu uz asi nikoho moc neprekvapuji.
-
Vypadá to tak *9*
-