Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proboha poslete to zrecenzovat nekoho kdo tu hru opravdu hral...se 7 hodnocenim jednicky se vyrovnam(ikdyz si zaslouzi lepsi), ale 5?...nemyslite vazne...absolutnim shitum tu davate vysoke hodnoceni a tomudle 5? *11*
    • maros.goc
      mozno by dostala vyssie cislo, keby vyzerala ako tato "hack and slash" hra ;) :DDD ...len som cakal kedy mozem tuto blbost pouzit ako dokaz, a je to tu ... :) tak zabavte sa :)

http://games.tiscali.cz/recenze/nidhogg-recenze-65186
  • Tak tomuhle říkám nasraná, krutopřísná recenze.. akorát že je úplně na houno a autor by zasloužil za ucho.. nebo obě..
  • Kremser, příště se nám už opravdu s takoutou nemožnou recenziou nevracej!
  • Hideo Kojima sa podielal ako poradca iba na jednotke a dvojku uz nechali cisto na Mercurysteam, takze to by som asi v recenzii nevytahoval.
  • 5/10 dobře
  • Sorry ale katastrofalna recenzia. Nevyjadrujem sa k hodnoteniu, je to kazdeho subjektivna vec - ale ten text je proste maximalne odflaknuty, referencie na tituly z ineho sudka, rozoberanie technickej stranky akokeby hra bola hnusnym budgetom, amaterske kritizovanie ovladacej schemy (akokeby sa ta hra nedala ani ovladat)... myslim si ze kazdy musi uznat ze kvalita tejto recenzie je fakt za 5. Skolskych 5.
    • Ty jsi si tu ještě nezvykl na tuhle úroveň recenzí ?
      • maros.goc
        Games cz mam osobne veľmi rad ale aj tato recenzia ma bohužiaľ utvrdzuje v tom ze sa takto drahocenne keye od vydavateľov minú len pre tie najväčšie weby ktore potom recenzie takto ukážkovo odflaknu a menšie weby ktore maju mnoho mnoho krat sikovnejsich a odborne sposobilejsich ludi tak ostanu na ocot a mozu si hru na zrecenzovanie bud za svoje tazko vydrete peniaze kupit (kolko inak hier vychádza mesacne?:P) alebo tak akurat potupne stiahnut z piratebay s frustrujucim pocitom odvrhnutia a opovrhnutia...
    • maros.goc
      Hm... Mozno ta 5ka je hodnotenie recenzie ako takej :-D
  • HRal sem pouze demo, ale prislo mi to jeste horsi nez prvni dil. Ale to video na konci bylo super.
  • Nevim jaka je ta hra, ale tahle recenze je skutecne mizerna.
  • Hru si dovolím shrnout dvěma slovy: konzoloidní bakšiš.

Je mi líto recenzenta, který strávil psaním recenze a hraním tohoto repetetivního recyklátu tolik času, doufám, že se mu jeho investice alespoň vrátila.
    • kennyB
      Je docela zajímavé, že když se nějaká hra nepovede na sto procent, je to konzoloidní sra.ka a když je zase nějaká hra hodně dobrá, tak tu brečíte, proč to ty kreté.i nevydali i na pc *8*
    • michaliuz18
      je to sice len dalsi ubohy nazor ..ale daj si facku .. a rovno dve lebo trepeš
  • ..... ale aby kompletně chyběly ikonky pro myš a klávesnici ...síce ikonky sú fakt na ovládač, ale to je taký problém stisnúť F1 kde je presný popis..inak na to ovládanie sa dá v pohode po chvíľke zvyknúť, a potom to človek už ani nevníma...v skratke: takú rozporuplnú recenziu som tu už dlho nevidel a ja osobne asi hrajem úplne inú hru ako autor rrecenzie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit