Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gorkan
    sklonuje se to Eliase Toufexise
  • A co třeba Silent Hill?
  • Gorkan
    sem Drr.rrE.b.i.l čte se to dteckaeteckabteckaiteckalteka
  • Mezihvězdná loď plná emzáků je dost práce pro celou vědeckou komunitu na celá století. Je absolutně nemožné, aby to někoho za pár let prostě přestalo zajímat natož úplně všechny. Navíc to co se stalo hlavnímu hrdinovi je důkazem, že se to neprozkoumalo.
  • janchor
    Jsou lidi, co dost vehementně hájí Silent Hill / první Resident Evil. Sám mám slabost pro původní Mortal Kombat, kterej je dutej, ale zábavnej a solidně natočenej, a pak se mi líbil i Prince of Persia - film sice nepovedenej, ale ty klíčový motivy tam fungujou velice dobře a Jake mi přišel jako výbornej princ.

Na nějakej univerzální klenot se každopádně zatím čeká.
  • janchor
    Těžko ti rozmlouvat nevidění naturalismu v jednom nejsyrovějších mainstreamovejch filmů posledních let (a mluvit třeba o famózním Copleym jako o "problému" mi taky hlava nebere), ale k tomu vědeckýmu studování: mimozemská loď dorazila v roce 1982, film se odehrává v roce 2010. Dá se předpokládat, že se v tom mezičase nějakej výzkum i karanténa stihly.
  • Zayl
    No ... existuje vůbec nějaká filmová adaptace hry která nestojí za tři hovna? Mě napadá jen Hitman a to se sakra zavřenýma očima a vypnutým mozkem.
  • Thorleif_cz
    Daleko víc happy bych byl, kdyby se vyprdli na Jensena a vzali z DE jen universum jako takový. A naroubovali do toho nějakej novej příběh, pod dohledem chlapíků z Eidos Montreal. Protáhnout filmem +- stejnou dějovou linku jako byl ve hře... No prostě se mi to osobně nezdá moc lákavý.
  • Spíš mi to připomínalo komedii. Opravdu jsem měl pocit, že to je vtip. Mizerný scénář, herecké výkony jsou hlavní problém. Další kámen úrazu byl příliš rychlý střih, který měl asi šetřit peníze na tricích, kvůli tomu to sklouzlo k akci, která se k tomu tématu prostě nehodila. Potom je to nereálné. Emzáci nejsou drženi v karanténě ani nejsou zkoumáni. Světová vědecká elita si asi z nějakého důvodu nechala ujít příležitost studovat mimozeský život a technologie a radši koukají na telku zatímco tu práci nechají na mizerně placených státních zaměstnancích. Sledovat to je utrpení.
  • Si ještě pořád zkouřenej ne? *15*
  • USER47
    Aronofsky je kýčař, to už radši toho Blomkampa:).
  • Naturalismus mám rád, ale žádný jsem v tom počinu neviděl.
  • téda a já myslel že ho daboval Bale. Ten hlas mi připomínal Batmana:)
  • DangerousDave
    čím bolo príšerné ? tým, že bolo špinavé, béčkové, naturalistické ? to bol naopak jeden z kladov filmu... Trapne vyumielkovaných áčkových blockbusterov máme dosť.
  • já se na to zkouřil jak prase a jenom chození po městě mě neskutečně bavilo. bylo to živý, uvěřitelný. nevim nevim
  • bylo by dobré vidět ve filmu toho chlápka, co byl předlohou hlavní postavi hry.
  • Vystihnul si to naprosto přesně.
  • Black_Hand
    jo, mozna to byla trochu alergicka reakce... ok, pokud jsem te spatne odhadl kriegu tak sorry.
  • neočekávejme od toho tolik a třeba nás to příjemně překvapí.... ale co, jsem natěšenej jak malej Jarda. I want to believe
  • Trol.diskuzni
    Ten Aronofsky, co natočil patetický hnus jménem Černá labuť? No tak to teda enjoy... Ale čemu se vůbec divím, když je maestro Grygar unešený z příběhu Diabla 3. *11* *11* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit