Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    http://image.spreadshirt.com/image-server/image/composition/20444135/view/1/producttypecolor/1/type/png/width/280/height/280/fap-fap-fap-meme_design.png
  • smejki
    chápu, že v diskusi očekáváš blbce, ale on nic takového netvrdí *3*
  • x_ander
    Taky pravda.. a co třeba spolupráce těch dvou? :)
  • Bůh ví jestli to vůbec bude,tolik her mělo být zfilmováno a nakonec z toho nic nebylo (např Mass Effect) Jedinej reálnej se mi zdá ten AC,kdy už mají i herce.
  • smejki
    Clint Mansell *3*
    Ale říkám si "proč vůbec"? Originální hudba je geniální a McCann by to, myslím, zvládnul i pro film.
  • x_ander
    rozhodně ti nechci brát názor, chápu, že District 9 nemusel každému sednout, ale říct o filmu, který vypadal 5ti násobně dráž než v reálu stál, že měl příšerné zpracování?
  • Ach, člověk řekně, že se mu líbily cinematics, a hned je tu herní snob co si příjde honit e-penis. Tak hodně úspěchů v litování ostatních *6*
  • ... byla hrůza. District 9 měl zajímavý nápad, ale zpracování bylo příšerné
  • x_ander
    hernajs.. Aronofsky za kamerou, Elias Toufexis v hlavní roli, Jonathan Nolan scénář, Clint Mansell hudba, Weta digital triky... to by bylo... jenže to je utopie :-(
  • ales.smutny
    Sázím na rutinéra bez přehnaných požadavků...
  • Pethulla
    já bych dosadil mistra Uweho, krucajs, to by chtěl vidět každý, jak se mu podaří dodrbat další herní sérii.
  • Uwe Boll je zlo. *16* *16* *16*
  • x_ander
    Točit tohle Aronofsky, tak asi štěstím skočím z okna. Bohužel mám strach, že studio si na to vezme nějakého neznámého nýmanda, aby ho měli pěkně pod dohledem (na druhou stranu, zmíněný Blomkamp byl taky jen nýmand, a co dokázal předvěst s Districtem..).
  • ales.smutny
    No ale on tak velký rozdíl v té koprodukci není :) Sorry, ale dělám i filmovou žurnalisticku a právě, že si pamatuju, když vznikali jak Lososi, tak Žena v černém, CBS tam prostě hraje významnou roli - i díky propojení s danými lidmi (Lososi jsou Hallstrom, kterého by tady asi moc lidí nečekalo, ale mají dobré vztahy), mají celkem jasný plán a projevuje se to i v profilů těch snímků. Je fakt, že zrovna DE:HR je celkem nestandardní pro jejich portfolio, ale...třeba překvapí.

(ale jinak směle do debat o tom, nechci, aby předchozí příspěvek vyzněl nějak omezujícím způsobem:))
  • janchor
    Tohle je materiál pro Blomkampa, případně Aronofskyho, kterýmu se to motivicky kříží s nerealizovaným RoboCopem. Snad na režii neseženou nějakou totální nulu nebo rutinéra.
  • Jen jednoho tos těch deset lidi co sem chodí trollovat dost urazils
  • Black_Hand
    to ze v cutscenach nemas hlavni maso DE. ani to pribehove, ani postav.
  • Kori
    No něco jiného je film co-produkovat, resp. financovat, být investorem apod. a něco jiného je produkovat, přímo být součástí tvůrčího procesu. V tom je veliký rozdíl, který může mít za následek to, jak moc dobrý film to bude.

A nevím, jak moc důležitá informace tohle je, ale to bych nechal na každém zvlášť. Jen jsem se snažil informace z článku upřesnit a vzhledem k tomu co se tu občas řeší za věci si myslím, že vůbec neuškodí když sem podobné příspěvky občas někdo napíše.
  • Black_Hand
    to uz nekdo natocil. jmenovalo se to akta x :).
  • Pethulla
    ehm, a co jsi tím chtěl říct? Mě se cutscény líbily taky, to znamená, že jsem DE nepochopil?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit