Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Izmæl
    Už jen kvůli tomu úžasnýmu chraplavýmu hlasu bych ho taky bral, vzhled by se nějak poladil, ale už tak nějak počítám s tím, že ho zkrátka hrát nebude, protože si myslím, že studio bude chtít někoho známějšího.
  • ales.smutny
    Nikoliv. CBS u každého mělo alespoň koprodukci. Stejně tak se většinou podíleli na finacování z postu koproducenta a distributora. Nevím, jak to má wiki, ale zrovna u Lososů v Jemenu si pamatuji, že když se film připravoval, část nákladů na produkci nesl právě CBS.

Ale jsem si jist, že toto je klíčová informace k celé zprávě, která stojí za asi desátý příspěvek v diskusi :)
  • smejki
    >"Guys, hey guys. What if we made a videogame where you play a government secret agent and all that tin foil hat conspiracy theory stuff is true"
    >"Well...which ones?"
    >"All of them...At the same time."

*1*
  • Nebo to prostě financovali, což je podílení se.
  • x_ander
    Já bych tam rád viděl "Elias Toufexis" (odmítám to skloňovat:) ), který Adama ve hře daboval a vzhledově taky není úplně mimo...
  • Kori
    Nu, po ještě delším průzkumu jsem stále více přesvědčen o faktu, že jsem měl pravdu. CBS Films se na filmech uvedených v článku nepodílely produkčně, nýbrž se jen staraly o hlavní distribuci v US a globálně. Takže CBS Films měly vliv na jejich úspěchu pouze tak, že zajistily určité rozšíření v kinech, popřípadě se mohly starat o marketing.
  • Izmæl
    Hele, jednoho vypatlanýho trolla tu už máme, a ať se budeš snažit sebevíc, tak jeho nikdy netrumfneš.
  • Izmæl
    Do hlavní role by mohli obsadit Matt Bomera. Vcelku neznámý herec, ale na Adama by se imo hodil.
  • x_ander
    Docela slabé trollení, příště se víc snaž...
  • deus ex HR byla snad jedna z nejhorších her co kdy byla vytvořena. Nudný příběh, nulová hratelnost, hrozný dabing, nic moc charektery a velmi hnusná grafika tak pro rok 2004
  • Kori
    ... musím předešlé tvrzení tak trochu stáhnout, neboť po delším zkoumání si vůbec nejsem jist :/.. Nejdříve jsem vycházel z imdb, ale na wikipedii zase tvrdí opak. Tak nevím.
  • Gorkan
    Spoiler:Stále ještě čekám na uzeného trolla stejná vypovídací hodnota jako to tvoje
  • Cože?
    http://www.cbsfilms.com/
  • Doufám, že si odpustí nějakou složitou konspirační teorii. Do hry se to celkem hodí, ale film to může snadno zkazit, zvlášť pokud se to odflákne.
  • Kori
    Ná žádném z filmů uvedeném v článku se CBS Film nepodílely.
  • Black_Hand
    pokud te na deus ex dostaly tak moc cutsceny tak je mi celkem lito, ze si deus ex moc nepochopil. to neni to, kde lezi to vypravne teziste.
  • Kori
    Musím se omluvit, normálně se mi to nestává, ale dnes jsem z hlavní stránky přešel hned do diskuse. Musím se ale opět tázat, co má tento film společného s CBS films? Ti jej pouze distribuovaly, nikoliv produkovaly. Kde k tomu autor článku přišel, je mi záhadou.
  • Cinematics ve hře byly úžasné.... škoda, že člověk všechny viděl před vydáním hry...
  • BoB.2
    No napadá mě Resident Evil kromě prvního dílu katastrofa ,Street Fighter tam je škoda mluvit pak Silent Hill ten ušel,DOA: Na život a na smrt tam se na to dalo dívat jenom kvůli ženskejm pak herní peklo od pána jmenem Uwe Boll jako Far Cry,BloodRayne,Ve jménu krále,Alone in the Dark,Postal kterej jako jedinej celkem ušel jinak mě nic jinýho tak narychlo nenapadá.Takže žadná sláva to není snad se vrhnou na hry tak jako na komiksy a zplodí něco solidního.
  • proc to prodali cbs ?:( zrejme spatnej krok, alespon podle dosavadnich filmu cbs :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit