Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt oznámil hardcore RPG Cyberpunk a novinky na GOGu
30.5.2012 | Aleš Smutný
172 příspěvků
-
Ja tiež investujem. A vraj k tomu dostanem elektronickú kópiu na GOG. So všetkým bonusovým obsahom. A všetky DLC zadarmo. A snáď to bude mať niekoľko koncov, takže to budem musieť prejsť viackrát. No nekúp to ...dá sa vôbec CDP neveriť?
inak, video z konferenie: http://www.youtube.com/watch?v=OAATUe9uBI8 -
a ja si blahove myslel ze pujde zase o nejakou fantasy stredovekou smazbu :( Preci jen tyto radoby scifi "punk" hry mne neoslovuji .-(
-
-
kazdemu co jeho jest. ja lubim fantasy, scifi, cyberpunk, steampunk,...
ale nesmut, robia este na jednom AAA titule, a to bude bud rovno datadisk alebo pokracovanie Witchera, alebo ine urcite fantasy RPG
-
-
Jen takova zajimavost. Na strance Sid Meier's Colonization na GOGu si nekdo vsiml, ze na screenshotu vpravo dole je mestecko se jmenem System Shock 2. Ze by nejake predznamenani? (:
-
-
Na dalších obrázcích jsou města Wasteland a Diablo.
-
pardon, vlevo :D
-
-
chtelo by to i jednicku...uz jsem zkousel i nejakou predelavku pro w7 ale ta nefungovala na 64 bit. a chtel bych si tuhle hru vyzkouset.
-
-
Já jsem jedničku v pohodě rozběhl na W7 x64 odsud:
http://www.systemshock.org/index.php?topic=211.0
Dle avataru je asi jasný, který hry zbožňuju nejvíce ;o) Na ten Cyberpunk se velice teším taky, jen aby to dopadlo dobře no. -
Jedničku jsem rozehrával několikrát, ale vždycky mě to odradilo tou přílišnou oldschoolovostí. Na grafiku se dá zvyknout, ale ovládání je dost šílený (mouselook mod se mi nepodařilo zprovoznit) a hlavně level design je taková ta klasická devadesátková změť chodeb bez logiky a smyslu.
Tak nějak mi připadalo, že všechno dobrý je i ve dvojce, navíc trochu líp zpracovaný. Dvojka už je prakticky moderní hra a dá se bez problémů hrát i dnes, narozdíl od jedničky. -
-
na ovladani FPS bez mysi jsem zvykly. hraju tak prvni dva doomy, duka 3D, Rise of the Triad i Quaka *4* tak zkusim aspon tu dvojku. jeste kdyz jsem nedavno koukal na screeny z jednicky tak jsem si rikal ze jsem to snad i driv hral na starem PC. pamatuju si ze jsem nemohl udelat prvni misi *15*
-
-
Myš potřebovat budeš. Hra se ovládá asi patnácti klávesama v okolí WSAD + myší na klikání po obrazovce, střílení a podobně. Funguje to trochu jinak než v moderních hrách, ale na ten základ se dá jakž takž zvyknout.
Divným ovládáním jsem myslel třeba to, že na lezení po žebříku musíš použít podivný kombo asi tří kláves (a vůbec jsem nezjistil, jak se leze dolů). -
Detail: System Shock 1 má ovládání takový hybrid - chodí se pomocí šipek a zaměřuješ myší. Myš ale "neřídí" směr chůze a ani se s ní nedá rozhlížet. Dá se na to celkem rychle zvyknout.
-
-
-
-
-
-
Janchor určitě zaplesal:) A myslim, že právem!
-
Kde to můžu předobjednat? *15*
Vážně jsem velmi zvědav a nákup je téměř jistý. CD Projekt by to zorat neměl, i když hru vytváři nový a jiný tým než Zaklínače. Akorát ten název mohl být krapet originálnější.
Nezbývá než začít šetřit na novou mašinku, abych si to mohl užít v plné parádě. -
Bude to mít stejnej vizuál jako Blade Runner a otevřenej svět a můžou počítat s mojí koupí...
-
No ten název je asi jediné co mě na tom oznámení zklamalo. To je jako kdyby se Zaklínač jmenoval Dark Fantasy.
Ale jinak jsem pumped, držím palce. -
-
Cítím to stejně . Je to tvrdé vtíravé , ale nějak se to těm plantážníkům vnutit musí aby příště věděli co to znamená Cyberpunk .
Jinak Cyberpunk 2013 (ROFL ) jako papírák fakt neznám ... ale nemusím říkat , že tímhle oznámením mne dostali k houfu svých fandů . -
-
Tak ony ty papíráky stejně v konečném důsledku jsou na jedno brdo, resp. taková pravidla Dračího doupěte si můžeš klidně použít i na příběhy v rámci kyberpunku nebo současnosti. Časem hraní zrovna DD jsem stejně zjistil, že o tom papíru a těch statistikách to vůbec není, jako spíš o tom sehnat si kvalitní partičku, která se umí vžít do postav, pak to zahraješ jen slovy.
-
-
Jmenuje se tak, protože stolní hra se jmenuje Cyberpunk a hra vychází z ní.
-
-
Což nic nemění na tom jak to je generické. Měli přidat aspoň nějaký podtitul.
-
-
Vůbec bych se nedivil, kdyby nějakej podtitul přibyl nebo se název změnil úplně. Očividně ještě uplyne hodně času, než to bude ve fázi, kdy to začne bejt důležitej prvek PR masáže...
-
No, pro stolní hru, bych ani neřekl. Je to známá značka, tak proč vymýšlet jiný název? Opravdu na něm tolik záleží?
-
-
No zaleží, záleží ... pokud bude hra dobrá tak ani ne. Jenže cyberpunk mám, alespoň já, zafixovaný jako žánr. A nemyslím že jsem sám, takže to může způsobit zbytečné nedorozumění.
-
-
Těžko říct aneb kolik fyziků se chytlo na Poločas rozpadu?
-
V tomto případě ti musím dát za pravdu, opravdu to může někdy způsobit nedorozumění, ale stejně si myslím, že to je to nejměnší.
-
-
-
-
-
-
Tak na tohle si už začínám brousit zuby *14* Cyberpunk žeru !
-
Super, snad se to povede
-
Ví se vůbec, kdy to má vyjít ?
-
-
prej 20.5. 2025
-
Za týden
-