Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LamacJoysticku
    Jo pohoda, me draci nebavej. Vyrostl jsem na temnym Gibsonovi, Sterlingovi ve scifi a do fantasy se ne a ne dostat, i kdyz jsem se o to pokousel.
  • Jdu do toho jedině pokud tam bude Motoko Kusangi:-)
    • vypadlo mi 'a'
  • misho8723
    A nezabúdať na backup verziu Witcher Enhanced Director's edition
  • Keyz
    +1
  • jindra.veliky
    ten chlapek na obrazku je oblecenej jak pasak *3*
    • tak určitě lepší než svetřík s 4pruhovými adidas tepláky *7*
  • Osobně mám poměrně načtený Shadowrun, Cyberpunk jako pravidla neznám. Chtělo by to něco jako Baldur na Shadowrunu, od Segy Genesis uběhlo spousta vody.
    • Shadowrun RPG je ve výrobě:).

http://www.kickstarter.com/projects/1613260297/shadowrun-returns
  • ja jsem dospelej a mozna prave proto nemam rad nasili, dekadenci, punk a dalsi tyhle veci kterymi to prezentuji. spis je to cileno pro teenagery a chteji jim jen lichotit ze pry jsou dospeli.
    a zaklinac - lol ten system voleb ktery ovlyvnji pribeh byl dost tragicky, treba priplete se vam do cesty nejaky elf a muzete ho zabit nebo zachranit a pak nejaka nedulezita cutscena bude vypadat trochu jinak. tohle jim nežeru. fallout 2 a vampires bloodlines porad neprekonano *13*
    • tvoja chlpata manka - to je pubertalne. Nie zaklinac, mali by vam v domove dochodcov odpojit internety
    • Thorleif_cz
      Zajímalo by mě, proč si myslíš, že zavrhování věcí, který si vypsal senou nese dospělost. Charles Baudelaire byl náctiletej fagan?
    • Hairy_Ass
      Četl si vůbec, na jakých základech ta předloha stojí?
    • jindra.veliky
      "slyset, mlyn, blyskat se, ovlyvnovat" *15* *15*
      • Black_Hand
        jsem snad v jine dimenzi? jindra ma jen 2 prispevky u clanku a u kazdeho je tezce v plusu.

ad cody: jak vidno si zaklinace moc nepochopil. tezko by jinak rikal "priplete se vam do cesty nejaky elf a vy ho musite bud zabit nebo zachranit" a vyzvedaval to jako charakteristiku zaklinace.
      • nejsem cech ale diky
        • Jsem nevěděl že hlupáci jsou národem...
          • co to meleš hovne, neznam vasi gramatiku proto jsem hlupak? kdyz nesouhlasis s mym prispevkem napis nejake argumenty ty prde, misto urazek
            • Veskoslav
              Cody, on je problém ten, že jakmile někdo poukáže na chyby v gramatice, tak "postižený" tvrdí, že je cizinec. Bohužel tak je to zakořeněné. S tím nic nenaděláš. Jinak doporučuji si nainstalovat kontrolu pravopisu (firefox, Chrome, IE 9 i Opera to umí).

P.S: Cizinci povětšinou nemluví "pražštinou".
  • Olé! Že bychom dostali plnohodnotnou náhradu za Prey 2? *4*
    • Phillios191
      Prey 2 prej bude....
      • Veskoslav
        To dříve dostanu od rodičů auto a přestanu hrát pc hry:)
      • jindra.veliky
        ta znacka ma dlouhej vyvoj v krvi...zda se *9*
  • Shadowrun jako hra byl propadak a osobne si myslim ze cyberpunk je prekonanej a i knihy byly dost nudny osobne bych bral hru ze sveta Dana Simonse nebo Frank Herberta takovy poradny rpg z hegemonie nebo duny kdy svetu vladnul Omnius by byl masakr *14*
    • Duna i Hyperion jsou podle mě asi nejlepší sci-fi vůbec, ale řek bych, že je lepší dát vývojářům volnou ruku, než je vázat daným prostředím, hry podle knih/filmů většinou nestojí za moc...witcher2 budiž světlou vyjímkou
    • hh zrovna se nemůžu nabažit dunou, nedávno jsem kuknul na film a objednávám knihu, říkal jsem si, že by to chtělo novou hru
      • jj je to skvelej svet hlavne obsahuje velky casovy rozpeti a krasne na sebe navazuje sice je pak znat ze to uz dopisuje nekdo jiny ale stoji to za to
        • Hairy_Ass
          Za přečtení stojí jen ty díly, na kterých pracoval Frank osobně, pak to jde rychle do kytek a závěrečné díly, Lovci Duny a Píseční červy Duny, už jsou vyloženě výsměchem. První díl je nepřekonatelný, i když asi ne pro každého.
          • kostej: OK :-D
          • kostejnesmrtelny
            Ty knihy, co zmiňuješ jsem nečetl, ale co ten jeho syn píše, to jsou neuvěřitelný braky. Za "Předehry k duně" bych navrhoval jít, a vzít jeho vodu jako dar od Šaj-hulúda.
            A ano, první díl je bezkonkurenčně nejlepší *14* . Hra by mohla být dobrá (celkem by postačil remake Emperora v koukatelný grafice s použitelným ovládáním), ale to, co na tý knížce miluju, tu mystičnost a osudovost stejně nejde přenést ani do filmu, natož do hry.
            Hlavně žádný MMO, proboha. Při představě raidů na písečný červy se mi obrací kufr...
            • kostejnesmrtelny
              T-Opel: s radostí bych se pustil do diskuze na tohle téma, ale už nám došel thread a taky to je maličko off-topic *4*
            • S tim teda nesouhlasim, prvni Duna od Herberta je skvělá ale už děti Duny jsem nezvládnul ani dočíst. Od Briana jsem četl předehry i tu trilogii ze služebnickýho džihádu a rozhodně se to četlo daleko líp.
            • kostejnesmrtelny
              Samozřejmě jsem myslel MMO WoWkovýho střihu. Když tak nad tím přemýšlím, tak ono EVE to opravdu splňuje docela dobře *4*
            • Hairy_Ass
              Hlavně by tam nesměli pobíhat stovky Kwisatz Haderachů, ale pokud by se vydalo formou politikaření a intrik, tak by mmo nemuselo být špatné. Jen by se ze základních reálií, jako právě Kwisatz Haderach, Bene Gesserit a Vesmírná Gilda, nesměli stát pouťové atrakce, jako se to děje dnes v MMO hrách. (za to, co provedli s Revanem, si vývojáři TOR zaslouží shořet v ohni pekelném).
            • janchor
              Člověče, zrovna MMO podle Duny si dovedu představit velice živě, ale to by muselo vzniknout s chutí dělat věci jinak, než podle mainstreamovejch mustrů, spíš něco mezi Galaxies a EVE. Toho prostoru pro hráčskou politiku a nebojový povolání!

Každopádně když remake, tak prosím původní Dunu od Crya. Ta trefila obsah i atmosféru zdaleka nejlíp.
    • Cahir
      Proč myslíš, že je cyberpunk překonaný? *8*
      • Punk je mrtvej a Cyber Punk umrel jak Neo doufam ze ve hre pujdou dal nez jen k nahrazeni svalu a oci a podobnejch kravinek ala deus ex navic fakt doporucuji autorum hry aspon kouknout na Hyperion je tam napadu na nekolik her *3*
  • jindra.veliky
    tak jsem si aktivoval toho zaklinace...jsem si az dneska uvedomil ze mam krabicku *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit