Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt oznámil hardcore RPG Cyberpunk a novinky na GOGu
30.5.2012 | Aleš Smutný
172 příspěvků
-
Olé! Že bychom dostali plnohodnotnou náhradu za Prey 2? *4*
-
-
Prey 2 prej bude....
-
-
To dříve dostanu od rodičů auto a přestanu hrát pc hry:)
-
ta znacka ma dlouhej vyvoj v krvi...zda se *9*
-
-
-
ja jsem dospelej a mozna prave proto nemam rad nasili, dekadenci, punk a dalsi tyhle veci kterymi to prezentuji. spis je to cileno pro teenagery a chteji jim jen lichotit ze pry jsou dospeli.
a zaklinac - lol ten system voleb ktery ovlyvnji pribeh byl dost tragicky, treba priplete se vam do cesty nejaky elf a muzete ho zabit nebo zachranit a pak nejaka nedulezita cutscena bude vypadat trochu jinak. tohle jim nežeru. fallout 2 a vampires bloodlines porad neprekonano *13* -
-
tvoja chlpata manka - to je pubertalne. Nie zaklinac, mali by vam v domove dochodcov odpojit internety
-
Zajímalo by mě, proč si myslíš, že zavrhování věcí, který si vypsal senou nese dospělost. Charles Baudelaire byl náctiletej fagan?
-
Četl si vůbec, na jakých základech ta předloha stojí?
-
"slyset, mlyn, blyskat se, ovlyvnovat" *15* *15*
-
-
jsem snad v jine dimenzi? jindra ma jen 2 prispevky u clanku a u kazdeho je tezce v plusu.
ad cody: jak vidno si zaklinace moc nepochopil. tezko by jinak rikal "priplete se vam do cesty nejaky elf a vy ho musite bud zabit nebo zachranit" a vyzvedaval to jako charakteristiku zaklinace. -
nejsem cech ale diky
-
-
Jsem nevěděl že hlupáci jsou národem...
-
-
co to meleš hovne, neznam vasi gramatiku proto jsem hlupak? kdyz nesouhlasis s mym prispevkem napis nejake argumenty ty prde, misto urazek
-
-
Cody, on je problém ten, že jakmile někdo poukáže na chyby v gramatice, tak "postižený" tvrdí, že je cizinec. Bohužel tak je to zakořeněné. S tím nic nenaděláš. Jinak doporučuji si nainstalovat kontrolu pravopisu (firefox, Chrome, IE 9 i Opera to umí).
P.S: Cizinci povětšinou nemluví "pražštinou".
-
-
-
-
-
-
Cyberpunk je jako post-apo. NIKDY HO NENÍ DOST!
-
Janchor určitě zaplesal:) A myslim, že právem!
-
Tak tento titul budu sledovat s radostí *3*
-
+1