Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tie obrazky neber tak vazne, ani video, a ani gameplaye..XY krat sme sa presvedcili ze finalny produkt nebude mat taku grafiku. naposledy pri Rome 2 :) s tvojou zostavou to budes v pohode davat
  • tomocz
    Takže překládá ten samý, co i předchozí díly? :)
  • Veskoslav
    Nemyslím si, že by to bylo tak náročné, aby to i5 a GTX 780 nezvládly. Navíc Dx 12 má být méně náročná než Dx 11.1 například.
  • S upgrady kvuli Zaklinaci pockejte az pred vydani... ja upgradoval pred mesicem (C2D uz byl fakt dedecek), ale kdyz to vyjde az za rok, budu mit urcite problemy - vsechny dily byly sakra narocne. i5 a GTX 780 to na full davat nebude (o ubersamlingu ani nemluve, s tim ma tato konfigurace problemy i u 2ky), obzvlast pokud do toho vecpou DX12. Kazdopadne at to radsi odkladaji a vydaji kvalitni produkt... podarilo se jim vybudovat opravdu paradni znacku diky dvema predchozim dilum.
  • Veskoslav
    Nedodělaný konec? Když to srovnám jak je vyřešený konec teď a předtím, tak je to naprosto něco jiného.
  • Kozy
    Proč? Co bylo na ME špatného?
  • KIMCID
    zklamání roku.na druhou stranu když nebudou mouchy proč ne.
  • CRYPT
    souhlas
  • A já se na to letos těšil ach jo, to čekání mě zničí.
  • A já myslel že rok 2014 bude hlavně díky třetímu zaklínačovi silný na rpg, na rozdíl od v tomto žánru (ale nejen) velmi slabém roce 2013. Jediný rpg-čko na kterým sem v tomto roce zvědavý je tedy zatím Risen 3, kterého se ale zase docela dost bojim, snad nezklame...
  • Veskoslav
    Stále je lepší hru odložit a doladit než vydat zmetka.
  • Vrook
    *8* *8* *8* Jako fakt? Vod Sapkowskiho?

Edit: No jo, teď jsem si to vyhledal. Tak to je paráda, nemůžu se dočkat. Dík moc za skvělou zprávu. *14* Snad si Komárek pospíší s překladem co nejrychleji.
  • Nova kniha? No kurna.. chcete ma zabit?! :D
  • no, kdyby chtěl někdo nakupovat akcie CDPR, tak doporučuju zítřek
  • Už to s těmi odklady začíná bejt nudný. Proč vydavatelé prostě nedrží piču a raději nesdělí datum vydání až si budou stopro jistí? Mě sice Z3 až tak netankuje, ale představte si hráče, kteří odpočítávají hodiny do vydání.

Stejně absurdní jako s Watch Dogs, který už jsem měl tři měsíce hrát, ale vývojáři si přeci dávají "záležet".
  • tomocz
    A člověk pak neví, co číst dřív... :D
  • Baldur52
    A ještě v listopadu by nám měla dorazit kniha nová.
  • mattes939
    Já jsem rád, že si na tom dají pořádně záležet. Myslím, že jsme vloni viděli všichni na případu Mass Effectu, kam spěje dodržení termínu vydání za každou cenu.
  • Naděl si upgrade PC a po štědrovečerní večeři si sedni za počítač a předobjednej si to *1*
  • made my day *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit