Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt se vyjádřil ke stížnostem na údajný downgrade Zaklínače 3
21.5.2015 | Aleš Smutný
324 příspěvků
-
dovolim si parafrazovat autora clanku:
"Za sebe bych si dovolil menší poznámku. Pokud někdo..." nasere do prvniho odstavce dve hrubky, nemel by si hrat na autora *1*
Ačkoliv si většina hráčů Zaklínače pochvaluje, část je zahořklá z toho, že hra sice vypadá krásně, ale na ukázce z VGX před dvěma lety(!) vypadala jinak. Podobně jako včera Slightly Mad Studios, i tvůrce z CD Projekt míra útoků otrávila, takže se pro britský Eurogamer vyjádřili k celé záležitosti věcně, vstřícně a jasně formulovaným stylem. CDP slovy Marcina Iwinského nejdříve vysvětluje údajnou vina *11* konzolí na tom, že Zaklínač 3 vypadá jinak. A odpověď je jednoznačná: „Kdyby nebyla *11* konzolí, nebyl by ani Zaklínač 3.“ -
na karticky im kaslem, tu ide o princip .Ked raz poviem,ze to bude rovnake a po prvej vlne predobjednavok oznamie ze xbox verzia dostane viac tak je to vcelku kadenie na hlavu ako aj vyrok z 2014 ze pc verzia nebude dowgradnuta a nakoniec , chcu aby vsetky verzie vyzerali rovnako. right..in the.. master pc race nuts...
-
aha , takze kritika je nariekanie , to ta mamicka zle ucila, nabuduce ked budes prosit o vreckove ty soplavy zasran nechaj si vysvetlit co znamena pojem spokojnost a nazor zakaznika.Ale chapem , nemas cas , kyblik a lopatka cakaju na ihrisku tak sup sup a nech si do vecera doma *3*
-
Takže počkat na DX12 a pak to příjde v patchi? mhm :/ Kéž by alespoň takhle, když neudělají částice a všechno to slibované nasvícení a filtry v DX11 a neumožní je nastavit, klidně na vlastní riziko :/
-
Jo, ujel mi význam příspěvku. Asi dost hodně jak vidím, začal jsem se v tom poslední hodinu moc rýpat. Chtěl jsem to hodit právě proti těm kdo si udělali upgrade k vůli grafice a nestěžují si. A ti tu myslím W3 nepodporují ;_;
-
Abych se přiznal si to ani nedokážu představit... Viděl sem hru naposled před dvouma rokama a od té doby ne... No to si musím prostě předobědnat *1*
On je spíš problém s dnešní obecnou kulturou whiningu... Někteří lidi pořád hledají na co by si tak dneska mohli postěžovat a díky internetu si můžou stěžovat anonymně a ještě mít obecenstvo. No prostě dokonalé... dřív když si v hospodě moc stěžovali tak dostali přes držku, dneska jsou z nich hrdinové, kteří se nebojí postavit zlému PR.
Ale jo pokračujme v nakupování podle PR materiálů abychom sio potom mohli stěžovat že to byly PR materiály. -
V opačném případě by však byl pořádně posraný... a smrděl by jak hovn- *3*
-
Popravdě? Mně je grafika, zvlášť u RPG celkem u zádele. Já si Zaklínače rozhodně nekoupil, abych se rozhlížel po okolí. Ale stejně to dělám, protože ta grafika je i tak dost pěkná. To už mi spíš vadí občasné bugy v animacích npcéček. Odehrál jsem asi tak 3 - 4 hodiny a zatím jsem nadšený. Ta atmosféra toho kontextu a doby na vás dýchá ze všech stran. Výborné ozvučení, výborný soundtrack! V hlavním příběhu jsem se zatím skoro vůbec nepohl, ale vypadá to dobře. Hlavně, že to není 16 bitová grafika a můžete rozeznat kůži od kožených odřezků. Pořád máte co dělat, bojový systém je hodně zábavný (tam ty animace fungují dobře). Ten, kdo od RPG vyžaduje ultra-přísnou grafiku se 4K texturama, není normální. Pokud se chce dívat na hezké textury, ať si koupí Battlefield 4. Textury má vážně pěkné, ale to je tak všechno. Chce to nehrát kampaň a nedívat se na vodu. I když i tak v té hře vidím úplné gůvno. Ono to není zrovna příjemné, když se sluneční svit odráží i od hlíny, protože podle EA je to hrozně cool...
-
Jo, to se mi nepovedlo jak se tak dívu :D Pěkný fail *9* Nesmím psát rychlé komentáře -_- díky za upozornění. Chtěl jsem říct něco významově úplně jiného, omluva všem kdo si to už přečetli.
-
Ano a pak je par jedincu,co hry kupujou kvuli 2 roky stare upoutavce :)
-
Proč? Já si to ještě nekoupil... ale horší grafika, než na videu před dvouma rokama se mě vůbec nějak nedotkla, většinu her kupuju podle toho co vypustí a ne podle PR nahrávek.
-
Máš pravdu, to jsem samozřejmě přehnal. Ale osobně to slyším dicela běžně a samotnému mi hra běžně zamrzala (a pořád ještě zamrzá cca za hodinu hraní).
-
Zase vedle, lukassi...
Tu už mám týden tu z Preorderu. Ty jsi zato nezaplatil ale koupil bys tak zase se ptám proč by ti mělo něco vadit. Známe to lidi tlachají hodně keců ale vždyt to koupí zase další rok stejně jako BF/COD koloběh. Ted by se k tomu přidal i zaklínač... nothing else matters. *3*
Aspon si dej nějakou ikonku, takhle vypadáš stále anonymně. *4* -
Ja jsem pockal na release. Hra se mi libila, Gameplaye se mi libili a tak jsem si ji koupil a fakt se mi ta hra libi. Kde konkretne jsem si pri tomhle postupu nechal kalet na hlavu?
-
koukam, ty taky budes reditel vesmiru ... ale o vyvoji SW vis naprosty h**wno ... *1*
-
Dal si za to o 20 eur menej ako ja na ps4 a robis z toho vedu ja nestahujem nemam na to cas ani naladu .Tak sa z toho uz neposer a hraj co si si kupil a nenariekaj tu ako soplave decko aj tak ti to mat zaplatila
-
Ale všichni si necháte z vysoka kálet na hlavu od oddělení marketingu. Tleskám a jdu se zahrabat.
Beru zpět, jako odpověď na předchozí komentář to nemá pointu. -
To mne netrápí...
Stejně nic zajímavého by nikdo nikdy už nevyplodil takže nůda, viz tyhle zaplácané 3-7 (!!) stránek. Uh, oh.
Pokud ale někdo se chytí... za nos aby skutečně reagoval dále jeho boj. -
Tos asi myslel to "fiasko" jak zas hráči zbytečně brečeli, že nedostanou nějaký kartičky nebo nějakou podobnou nepodstatnou blbost i když nebudou ochuzeni o herní obsah...tohlecto je vážně konec světa...
-
Nech ho byt chudaka, von ceka na warez verzi :-DDD