Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Poté by musela být exkluzivní a to není.

Zase kdyby byla, tak by jsi psal jak na konzole máte exkluzivní hry a na PC nemáme nic.
  • Aj tak to vsetci stiahnete z netu tak co sa rozdtapujete
  • Kam jsi se ve Skyrimu nedostal ?
  • nepociťuji. Míněno, grafika je z úhlu mého pohledu výborná a její případné nedostatky mě od spokojeného hraní ničím neruší. Lepší?
  • Veskoslav
    Stejnou sračku jsi psal o GTA V a prodejích na pc....ty jsi hodně zamindrákovaný "konzolista"....
  • Podle mě je zoufalost řešit takovéhle rozdíly v grafice. Je to dobře optimalizované? Je. Na plné detaily to vypadá výborně? Vypadá.
    Možná kdyby to byla hra vy stylu CoD - tedy hra, kde na efektu záleží. Takhle to řešit u jinak zcela výborné openworld RPG je podle mě blbost...
  • Přesně tak. Kdyby napálili HW nároky, bylo by tady uplakánků, kteří nemají na pořádné železo, že měli downgradovat, aby si to mohli zahrát také oni a bědovali by, jací jsou to loupežníci, že nutí kupovat nová PC, když maminka jim dává jen kilo na den. Hra se musí hlavně prodávat. Může to být na úkor kvality, ale hypergrafika hru nedělá.
  • Asharak
    *Witcher 3 je primarne konzolova hra.
  • Jednou vetou...Witcher 3 je primarne konzolova hra, lebo na PC su predaje o h..ne.
  • Lidi, vykašlete se na všechen ten hate a užívejte si hru, kterou nám CD Projekt Red donesl. Fenomenální RPG, které nemá konkurenci a dlouho mít nebude.
  • no někdy je to prostě problém, že se třeba počítá právě s některými technologiemi (DX12) a pod... a pak se ukáže že je ještě brzo a fungovalo by to pro minimum hráců, navíc to komlikuje práci... tak se pak prostě odstaví i celé části kódu... nedá se to vždy jen snadno vypínat jen konfigem :)
  • martin.mares.984
    Na PC hra vypada vyborne a je z toho citit poctiva prace CD Projektu. Nejake dilci problemy jsou jen minmlani a jdou lehce vyresit... Co jsem videl, tak na konzolich to vzhledem k jejich HW moznostem vypada taky pekne. At uz PC hrac nebo konzolista, tak kdo se na hru OPRAVDU tesil, je spokojeny.
    Ma Witcher 3 grafiku jako z traileru pred cca 2-3 lety? Ne... ale v tehle grafice na PC je zatim nejlepe vypadajici open-world RPG, takze nevim, proc nebyt spokojeny. Kdo skutecne ma high-end PC a jen netroluje, tak hraje Witchera 3 v takove kvalite, ze tezko muze byt nespokojeny...

Kdyby to bylo realne a v moznostech CD Projektu, tak verim, ze by hru klidne vydali v kvalite jako onen trailer na E3 nebo by alespon naplanovali nejaky masivni graficky update pro PC hrace, ale asi to zkratka nebylo mozne. Budot by jim vyvoj trval asi mnohem dele, spousta majitelu obeycejnych PC by to rozjelo jen zazrakem anebo by se naklady na vyvoj drasticky zvedly...

Docela me prekvapuje, jak vubec muze nekdo rict, ze se citi "podveden" CD Projektem a podobne vyroky. V dnesni dobe se o kazde velke hre (coz Witcher 3 bez debat je) referuje nejmene 1-2 mesicne od prvniho ohlaseni a s prichodem vydani ta kadence novinek, screenu, videi a informaci jen graduje. Nechce se mi verit tomu, ze v dnesni dobe nekdo, kdo vylozene na Witchera 3 ceka, nemel sanci videt ten rozdil mezi prvnim trailerem z E3 a dalsimi materialy az do ted. I kdyby slo o extremne casual hrace, tak tech informacnich kanalu je tolik, ze se to zkratka dozvi a ten rozdil uvidi vcas.
    Pokud nekdo objednal sberatelku hned po oznameni (jakoze byly skroo vsude vyprodany do mesice), tak to prece klidne mohl zrusit za tu celou dobu nez byl Witcher 3 vydan.

Zlate stare casy, kdy se hra oznamila a obcas unikl nejaky obrazek, zadne informacni prehlceni a za 2-3 roky se vydala a byl klid...
  • Asharak
    Kéž by šlo taky tak snadno stáhnout detaily v nastavení místo v souborech hry *7* *13*
  • "ale jakoukoli plynulost hraní nepociťuje "....já tomu nerozumím
  • [pro zahořklé downgradem] v průběhu vývoje se data připravují ve vyšší kvalitě, protože stáhnout detaily jde snaze, než naopak zpětně něco vylepšit... při testování se často ukáže, že s tím má průměrný hardware problémy, tak se v rámci optimalizace sníží kvalita... je to běžná praxe, nemá to nic dočinění s marketingem, když se hra vyvijí několik let, nikdo přesně neví jak výkonný hardware bude, a proto je lepší kvalitu ze začátku trochu nadsadit...

Tak se děti proboha nepokakejte, buďtě rádi že vám to beží a navíc to pořád vypadá luxusně a nebýt tech prvních videí, tak teď místo p*covaní chrochtáte blahem...
  • Bodejť by ti nestačila, když hraješ na monitoru 4:3 s kdoví jakým rozlišením. Nejvíc tu nadáváš a přitom ani nemáš pořádný stoj na kterém by jsi mohl jak říkáš "pořádně" všechno využít.

Ta hra není na zakázku a musí mít nějáké limity. Proč by pracovali na efektech pro okrajové publikum, když se můžou věnovat optimalizaci pro největší skupinu fanoušků?
  • Lukyz
    Asi to chce ještě dopilovat, ale já jsem se např. s doskakováním objektů nebo textur za 15h ani jednou nesetkal. A přepínání chůze / běh je tuším na CTRL, sám jsem si to přenastavil na Caps, takže už nevím co tam je defautně.
  • hra je super aj graficky a dobre optimalizovaná mam kombinaciu intel a amd gpu nemám problemy žiadne ale strašne som nahnevaný na obtiaznost dobre sa to hra aj na xbox controler, ale ta konzolova peasant jednoduchost je strašná keby to nebolo takeé megalomanské rozlohou a nedalo by sa tam čo skumat a rozne vedlajšie questy bol by to odpad minimallne priemer, snad niečo vymyslia z tou obtiažnostou pri najhoršom mody aby som 4 level na najtažsom daval quest level 33 s troskou pripravy sa mi zdá zcestne.
  • jj, však to píšu.
  • puberťaci počítajúci pixely to tu teda pekne zamorili...zatvorte sa do kobiek a počítajite pixely ja ide hrať hru..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit