Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt se vyjádřil ke stížnostem na údajný downgrade Zaklínače 3
21.5.2015 | Aleš Smutný
324 příspěvků
-
Změnilo se nasvětlení (vidět na hliněné cestě vzadu) a hustota vegetace (vidět je to hlavně vlevo a uprostřed vzadu na stromech). Tvé pozorovací schopnosti jsou zajímavé.
-
u tohohle konkrétně s tím nemám problém. Pořád schůdnější cesta, než ztrácet čas mlácením prázdné slámy po všemožných diskuzích a kopání kolem sebe nožičkama jako malý dítě, protože ta tráva prostě dva roky zpátky vypadala mnohem líp *3* tak trochu kauza "odlep se od monitoru a začni trochu žít" *3*
-
Milej zlatej, urážkama z toho pravdu neuděláš...snaž se víc. *3*
-
no nic, včera jsem koupill druhou 290x abych si hru moch zahrat na high-ultra v 60fps, Grafika neodpovídá náročnosti.
-
https://www.youtube.com/watch?v=sufwxU_Uaz4
Jaký je tam rozdíl? -
Ty fakt nevidíš tu vegetaci v dálce?
-
Ano,ja vidim ten rozdil. Na hornim obrazku je to super bajo,ale no tom spodnim je to totalne nehratelne. Nebo co tim chtel basnik rici? *1*
-
Doporucuju!!! Hra je krasne ostra a vypada mnohem lip.
https://sfx.thelazy.net/games/preset/3691/ -
Ona je to jiná hra? V čem? *15*
-
Neblázni, LV má doma cca 10 grafik a minimálně dvojnásobnej počet monitorů!
Bohužel to nejspíš zrovna testoval na 17" CRT *1* -
opravdu? Proti loňské E3 je to jiná hra. Tohle prostě je neobhajitelné... CD Project se do toho krásně zamotal a jeho fanboys taky. Jo jinak hra mě baví, sice to není nejlepší hra historie, jak hypovaní fanboys tvrdili, ale je dobrá.
-
Jo kolik je majitelů 980/970 a Titanu X? 5%? A pokud máš pořádnou grafiku a svět ti nefunguje a hra padá, tak k čemu ti tak grafika bude? To mi osvětli.
No protože máš zabanované české IP, tak jedeš přes francouzskou. -
A kromě toho prvního srovnání se staršími trailery taky ujde.
-
Většinový názor co. Nic neřešit, prostě všechno přijmout a žít s tím *1*
asi jako kauza #deathToAllWhiteMen #noSexism #noRacism -
Ty máš monitor 4:3?
-
Veny auto si taky nekupuješ kvůli kvalitě autorádia, ale bavit se o tom můžeš nebo ne? Tady jde o principy, zarážející je kolik lidí to tu nechápe a Veskoslav by už mohl přestat trapně psát to stejné pořád dokola a obhajovat zpackanou práci CDP, který nebyl schopný nechat pěknou grafiku pro lidi, kteří na to mají. Podle sebe soudím tebe? Že někomu stačí tohle neznamená, že další nejsou zklamaní a nechtěli by lepší. A taky že jich je vzhledem k tomu co se na celém internetu děje a CDP to právem schytává kde může. Já myslím, že dát tam pořádnou grafiku ničemu neuškodí, však nižší se dá nastavit vždy. CDP beztak nezvládl optimalizaci. (pro Bleskaře, áno stejná IP z Francie, kolega planetoida zdraví).
-
ještě v březnu tvrdili, že se nebojí srovnání se staršími trailery. *3*
-
A. Bavit bychom se o tom bavili, protože všichni vidí to video z roku 2013. Ale viděl někdo plynulou aspoň 15 minutovou scénu z roku 2013?
B. Vydávali videa, kde se vysvětlovalo, proč, co, jak, kde. Byly videa ze soubojů, z lokací, hodinová videa, 15 minutová videa atd.
A pokud i po tomto sis stále díval na 1 minutu záběrů z roku 2013 jako něco, co tam musí být, tak je to jedno. -
Jo, pokud někdo viděl video na e3 a pak 2 roky neviděl a nečetl o hře ani ň, tak se může cítit překvapený. To tady ale nikdo z kritiků zjevně není. *15*
-
Mně se líbí jak řekli, že díky konzolovým verzím mohla ta hra vůbec vzniknout. Bez nich by vůbec nemohli uvažovat, že by se ta hra v tomhle rozsahu zaplatila. A je jasné, že svoje zákazníky na konzolých nechtějí urazit. Takže se grafika zprůměrovala aby nevypadala nikde výrazně lépe. Navíc PC, které by tu původní grafiku utáhlo, by bylo naprosté minimum - zbytečná starost. Já to naprosto chápu.