Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ještě si to naklikej *1* *1*
  • jakubc
    Kdyby nebyly konzole, všichni by museli hrát na PC a Zaklínač 3 by byl. :-)
  • Veskoslav
    Vždyť to ohlásili. Vyšlo skoro hodinové video ze záběrů finální hry.
  • Pro mě pochopitelné vysvětlení. Pořád ale mohli změny ohlásit před vydáním. Čistě proto, aby se tomu vyhnuli. Pamatuju si, když vycházel Oblivion. Vypadal tak na 5 let vývoje před čímkoliv co do tý doby bylo, ale finální verze byla taky o něco horší. Ohlásili to dopředu a nic se nedělo.
  • Pro mě jako majitele průměrného starého PC je to výhra *1*
  • Magister_Peditum
    Z2 vyšel i na konzole a KC se z KS nezaplatila ani omylem. KS kampaň měla spíš jen povzbudit Bakalu, aby projekt sponzoroval i nadále.
  • +1 *1*
  • „Kdyby nebyly konzole, nebyl by ani Zaklínač 3.“ - PC master race z téhle věty musí bušit pěstičkama do zdi a ronit slzy velikosti perel :)
  • Lukyz
    V praxi jsou tyhle dvě slova v podstatě synonyma *1*
  • Asharak
    No super, můžeme teď pohonit nad tím, že hra vypadá stejně místo na medium na high *7*
  • vzhledem k tomu že patřím k tomu jednomu procentu tak, tak........ tak mě to vůbec netrápí protože je spousta jiných her, které vypadají skvěle a a některé mnohem lépe a bude jich přibývat *3* a jsou i hry, které nehraju kvůli grafice a zaklínač k nim patří
  • Existují lidé, kteří se neradí učí na zařízeních stvořených pro mladší generaci.
  • Femto
    cože to? Zase naprosto nesmyslná reakce. Nikdy jsem na IOS či OSX nezapl hru, nemám tam ani naistalovaný Steam apod. Co ještě nám povíš pěkného?
  • Ježiš, někteří z toho zase dělají větší problém, než světovou válku... Pokud vím, nikde v těch starých trailerech nebylo napsáno: "přesně takto hra bude vypadat a jestli ne, tak jsme lháři a podvodníci". Prostě to v celku současné herní mašiny (konzole a průměrné PC) neutáhly. I tak hra vypadá fantasticky a atmosfericky. A kdo to nerozdýchá, asi by se měl jít projít někam ven.
  • Lež je synonymum pro marketing...vždycky to tak bylo.
  • Asharak
    Takže tam jsou ještě více zabugované skály? mmm super :3
  • je to neskutecna hra !
  • Asharak
    Aby si šplhli. Že jo *3*
  • Veskoslav
    Od člověka, co považuje pc od Apple za herní periferii mě to nechává chladným.
  • Femto
    zase lžeš. Několikrát jsem Dark Souls 2 kritizoval, takže o žádném skvostu jsem NIKDY nemluvil. Samozřejmě musíš zaútočit na mě, jelikož nemáš nic na svou obhajobu hloupého fanboye...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit