Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt se vyjádřil ke stížnostem na údajný downgrade Zaklínače 3
21.5.2015 | Aleš Smutný
324 příspěvků
-
U Mekáče je lepší sníst tu krabičku než to jídlo.
-
Jenze jsou lide, kteri si to kvuli tem prvnim upoutavkam na PC predobjednali a tam uz mi to jako dostatecne vysvetleni neprijde. Snad jen, kdyby k "temto" brzkym predobjednavkam davali "neco" navic.
Takhle mi to prijde - vuci temto lidem, nefer.
Dnes proste plati, ze si hry musime kupovat s rocnim odstupem kvuli bugum a edicim her, ktere jsou kompletni a ne "rozstrihane a rozebrane" na jednotliva DLC *7* -
HAHAHAHAHA přepadl mě jeden velkej smích :D:D:D:D Podle mě všichni co to hejtujou jsou tragédi :D Nechápu co by jste chtěli tvl .Hra je super a sem s ní naprosto spokojen a jestli jste tak blbi a srovnavate vydanou hru s nějakým 2 roky starým videem tak tvl dejte si facku :) Je to skvela hra super příběh a nevím co vám na té grafice vadí .Mam ho na ps4 a grafika je suprová na tak rozsáhlé RPG kde ma každá blbá vedlejší mise dobrej příběh( a že jich je fakt mraky) A to nemluvím o tom že díky akci v JRC jsem měl zaklínače za 1 Kč :D takže zdar a sílu ja jdu prozkoumávat tu mega mapu :)
-
Celkový dojem je zkreslený přes tunu přesvícení a rozmazání. Ale ještě si budeme muset počkat než to půjde dobře i bez nich no :(
-
http://i.imgur.com/VKBs5Lv.jpg
Mě se nejvíc líbí efekty počasí, kdy při bouře když je den paprsky slunce osvětlují místy zem. To jsem asi v žádné jiné hře u počasí neviděl. Takové drobnosti jako rozthané mraky atd., které to podtrhují. -
to je jak s obrázky na menu v mekáči. Víš, že to ve finále nebude vypadat tak pěkně, ale stejně si to koupíš, protože když ti to chutná, tak chuť samotná tě nezklame. Třetí Zaklínač vypadá parádně, nevím, o co lidem jde. Downgrade probíhá dnes prakticky u každé hry a záběry, které autoři vypustí rok-dva-tři před vydáním skoro nikdy neodpovídají výsledku. Udivuje mě, že se ještě najdou lidi, co tohle řeší.
-
Pokud si někdo koupil tuhle hru jen kvůli grafice a stěžuje si, pak je asi trochu mimo.
Já bych tu hru bral i s grafikou jedničky ... -
Ano, a kolik tam bylo hry mimo ten záběr? *15*
-
Kdyby to byla pravda, tak by jsme se o tom za a) nebavili az a b) tohle prohlášení by vyšlo před vydáním hry. A vaše argumenty jako: " je to jejich rozhodnutí", "Z videí patrný downgrade jako oznámení stačí" si strčte za klobouk. Rozhodně je to asi nenechává chladnýma, takže dopředu ohlásit změnu deklarované grafiky je moudré rozhodnutí.
-
Ale presne tak. Ja to mam stejne.Vzdyt je jasne ze vzdy - super hratelna hra s atmosferou, pribehem a prumernou grafikou > stupidni pribeh, tragicke rozhovory, nelogicke mechaniky,ale uberultrakruta grafika...
Tvle a nejlepsi je,ze lidi nadavaj,ze nekdo LHAL a mel by krachnout,pze hra nema grafiku jako v trailerech etc rok dva zpet. Kdo je tady povrchni krypl,kterej kouka jenom na zevnejsek? A jeste se za to nestydi,jak jsou povrchni. LOL -
Hele udělal jsem teď 2 screeny z místa, kde je vegetace, na prvním obrázku jsou 3 položky níže na ultra, na druhém medium. Jako co to sakra je? :D krom fps se nezměnilo nic, mazec.
Kvalita krajiny
Hustota trávy
Viditelnost listoví
http://s14.postimg.org/9e80ywd69/witcher3_2015_ultra.jpg
http://s14.postimg.org/wtpy48wxd/witcher3_2015_med.jpg -
hlavně pak vyčítej LV426, že multiaccountuje. Není ti trapno?
-
Tak se nemají podvolovat konzolím. Mají udělat downgrade jen na ně a na PC ať to vypadá líp. Komu by to vadilo? *4*
-
To tu dlouho nebylo *7*
-
GTX 560 TI Twin Frozr 2 - 1GB paměti
-
Proč? Rozsah té hry prostě pc komunita neutáhne. A bez silného sponzora (KC:D) to prostě neutáhneš. PC scéna zaplatila 1. a 2. díl a port 2. dílu na konzole.
-
Co to je za žvást? *1*
-
Veskoslave je mi tě líto. Klikač prvního kalibru tu brečí o klikání...
-
co přesně máš za grafiku na tom čtyři roky starém PC za 14 tisíc, který to zvládá na high?
-
Měli holt moc práce s vydáváním videí ze hry *1*