Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bude ten REDkit i na konzole?
    • residentevilfans
      jako vtip dobry ! :D
      • Já to myslím vážně, viz. post níže.
        • Zial, konzoly niesu pre taketo nastroje vobec vykonovo stavane, a vseobecne niesu moc friendly k nejakemu modovaniu hier.
        • smejki
          -_-
  • dokaze to uz nekdo porovnat s toolkitem pro NWN1 ?
  • Takže se to dá stáhnout zadarmo? A to je vlastně tedy ten editor? A jak velkou to má velikost? A bude něco takového i v Cyberpunku? A dá se zeptat přímo vývojářů na něco? Promiňte, že se tolik ptám, ale už je toho tolik. *4*
    • ano(ke hře, ta je potřeba podle jejich webu); ano; nevím, tak pár set MB nebo 13MB; určitě by mělo; ano(snad? forum); npnp
      viz http://redkit.cdprojektred.com/index.php?c=download
      • Děkuju za odpověď. Zkusím se jich zeptat anebo aspoň zkusit. Jazyky tak trochu umím takže by to neměl být problém. A doufám, že to v Cyberpunku bude též *3*
  • Super takže to si teď jako máme dělat hry sami? *7*
    • Magister_Peditum
      Hry, ke kterým byly vydány editovací nástroje, jsou většinou to nejlepší, co herní průmysl vytvořil, protože díky modařské komunitě je pořád proč tu hru hrát.
    • jo aspon spousta lidi co jen kritizuje pozna, ze udelat i podprumernou hru da sakra praci
  • XorxoxTalarius
    Hmmm, tool ve kterem si vlastne "jednoduse" muzu udelat vlastni hru? Ze bych si toho Zaklinace 2 prece jenom poridil.
    Jednicku mam ve zberatelce a ani jsem ji nehral :D
    • michaliuz18
      ta hra ta oslovi az ked sa povie ze si mozes vytvorit vlastnu mapu ? to je skoda lebo hra a vyvojari si zasluzia uz druhy rok penaze za taku epicku hru co sa robi raz za sto rokov
      • XorxoxTalarius
        No co se da delat, holt to neni muj salek kavy. A jen proto ze potrebuji penize to kupovat nebudu kdyz mi to nic nerika, to by nedavalo smysl nemyslis?
        • Přesně tak, být jim jsem rád, že si jim přispěl alespoň za první díl *15*
  • TheGGG
    Tak tenhle trailer se nepovedl, vypadá to na další fail z polska, snad né přímo nový Dead island, ale přesto to vypadá strašně
    • jabbo126
      Panebože, umíš vůbec číst a chápeš vůbec o čem ten trailer byl??? Nebo jenom trolíš
      • Nech ho bejt, tadyten nechutnej konzolista trollí vechno *9*
  • Podle toho, co o tom říkali kluci z REDu na GDS 2012, tak jde vytvořit jen vlastní zaklínač - není možné hrát za jinou postavu než Geralta. A pravděpodobně ani měnit GUI a herní systém.
    • XorxoxTalarius
      Na to bych moc nesazel, lide jsou vynalezavy a urcite prijdou na to jak to obejit.
  • Potom by to mohli udelat jeste pro Xbox 360
    • Souhlasím. Nechápu, co mají lidi za problém, že dávají mínuska. I konzolisti si zaslouží věci z PC, stejně jako si PCčkáři vybrečeli Dark Souls port.
      • Mylsím že překopat ovládání (trochu ergonomicky) pro ovladač by stálo daleko víc než port *1*
        Skvělé kam má ten xbox spět *5*

//to o předělání vývojářských nástrojů na konzole byl jen fór... btw! samo že se to vše dělá na PC *7*
        • Zaklínače na Xbox 360 uděali, kdy ovládání upravili pro gamepad, tak v čem to je jiné?! Když dělali port W2 na x360, tak jsem někde četl, že nechtěli jiný obsah na PC a Xbox 360 (MS neumožňuje dávat DLC zdarma), ale vždyť teď to je to samé.

PCčkáři, kteří stahují/kradou hry mají REDkit a konzolisti, kteří hry kupují a tím podporují vývojáře, že mohou dělat další díly skvělých a inovativních her (Call of Duty, Medal of Honor, Halo, Assassins Creed...), tak ti tuto možnost vytvářet mody nedostanou.
          • Ono aj keby to na konzolu nejakym zazrakom je a pripojis k nej klavesnicu a mys aby si s tym programom mohol normalne pracovat, tak hlavny problem by asi bol, ze 90% toho co by hraci vytvorili by lagovalo ako sviňa. Vsetci by tam narvali kopu stromov, travy, a vytvorili velku lokalitu a potom sa cudovali ze to ide 3fps a ze im konzola extremne huci pretoze to ledva uchladi.
            • nj, ale tak to by slo samozrejme omezit...stejne to maji udelane prave v tom FC3 editoru. Nicmene by to samozrejme bylo peklo
          • XorxoxTalarius
            Proc to nemuze vyjit na konzole? Jednoduse proto ze veskery obsah musi schvalit jejich vlastnik, tedy Microsoft a Sony. A toto schvalovani stoji zajemce nemale penize.
            Za druhe zadna s konzoli nema periferiji ktera by ti umoznila snadne ovladani editoru. Ver mi ze kdyby to tam dostali tak ovaldat kontrolerem editor by bylo horsi nez 10 let nucenych praci ...
            Plus jeste je nutno podotknout ze na to nemaji potrebny HW samozrejme :)
          • pockej...ale tohle je vyvojovy editor to neni hra. Tady ani vubec neuvazuj o tom, ze by se to dalo pouzivat s gamepadem...musel by jsi k xboxu pripojit klavesnici a mys + dalsich X problemu co tu uz psali jini
            • to je pouze map-editor
            • TheGGG
              nevyšel náhodou FC3 editor i na konzole?
          • Od kdy konzolisti nekradou? O tom že se na PC krade se přít nebudu ( holí fakt ), ale na konzolích se krade taky. Rozdíl je v tom, že ne každý konzolista je tech. zdatnej aby si tu krabičku upravil.

Já jsem čistě PCčkář a nemá nic proti tomu aby se REDkit objevil na konzolích ( je mi to úplně jedno) Třeba se jednoho dne dočkají i konzolisti.

Ta nevraživost PCčkářů a konzolistů mezi sebou je docela hloupá. Defakto jsou navině vývojáři. Frustrace PCčkářů pramení z konzoloidního ovládání a snižování vizuální stránky z konverze konzolí na PC, ale to je opravdu vina vývojářů a ne lidí co hrají hry ( jak na konzolích tak na PC )
            • Nevím jak ve skupině osvícených hráčů TheGGG Family, ale většinou jo *4*
            • TheGGG
              indie hry? to jako myslíš todle
              http://pcmedia.ign.com/pc/image/article/947/947994/independents-day-vol-17-top-10-indie-games-20090123065031398-000.jpg
              to se vážně najde někdo starší pěti let kdo todle hraje?
            • tak třeba indie hry jsou exkluzivitou pro PC z největší části, a taky steam
            • Tu tvoji poslední poznámku jsem nějak nepobral. Jakou to má souvislost s pirátěním a mederní engine? Jináč ta obtížnější úprava konzole aby ti šlapaly i upirátěné hry je hlavní důvod proč je míra pirátství na konzolích menší než na PC.
              Jinak s tou exkluzivitou. Tak nějak nevím co máme na PC exkluzivní kromě Zaklínače nebo strategií co na konzole prostě nedáš. Tak je to opravdu bída.
            • Ale vždyť PCčkáři mají spousta exkluzvit, které na X360/PS3/WiU nejsou. Alespoň se tím pořád chlubí.
              Právěže na PC překopírujete jeden, dva soubory a můžete hrát. Na konzolích si musíte udělat flash, RGH, CFW, což mnimálně flash a RGH je poměrně náročná operace vyžadující jistou zdatnost.
              Ale proč vývojáři teda neudělají brutál-ultra-mega grficky nabušenou hru? Protože to se zase dostaneme k tématu pirátství a jedeme zas dokola.
            • Ještě jsem zapomněl na exkluzivitu co si konzole vynucují ( to mě taky pěkně se re.. .)
          • No dobře, seriozně.
            Pokud to vubec jde, tak to tam podle mě, pokud by byl nějaky velky zájem, dají že. Ale pokud je nějaká vývojářská zábrana v kódu samotné hry u konzolí, co nepůjde zrušit přes patch, tak žádné nečekej.
            Pokud je tohle blbost, tak další věcí je problém samotné konzole s přidáváním módů, což by měli určitě vyřešit u Next-Gen konzolí. (samotné spoelčnosti -MS, SONY...)
            Posledním problémem je samotná optimalizace her pro konzole, a některé módy (spíš většina) by prostě na konzolích dělala problémy žejo... takže dle mě opět ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit