Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevite kde se ty mody budou objevovat? Diky
    • Baldur52
      http://redkit.cdprojektred.com/index.php?c=files
      • diky !
  • Je to fajné, a co teprve W3, jestli tam bude Ciri, mohl by někdo z komunity udělat třeba hospodskou rvačku, pogrom a nebo prostě nějaké minipříběhy, které jsme četli v knížkách. Stříbrný meč hore :).
  • Podle toho, co o tom říkali kluci z REDu na GDS 2012, tak jde vytvořit jen vlastní zaklínač - není možné hrát za jinou postavu než Geralta. A pravděpodobně ani měnit GUI a herní systém.
    • XorxoxTalarius
      Na to bych moc nesazel, lide jsou vynalezavy a urcite prijdou na to jak to obejit.
  • Viem sice ze to je vec chuti, ale naozaj dufam ze budeme usetreny zaplave anime, nude, dvojmetrovych obojrucak modov, bezny to jav Bethesda hier :)
    • To si piš že nebudeme, to je ale kouzlo moderství, každej si může udělat to, co ho bude bavit a co bude bavit i podobně smýšlející lidi.
    • Je zajímavé, jak někomu může překážet něco, co si vůbec nemusí do své hry stáhnout. :-)
      • problém je pak najít nějáky jiný mod když jenom tak procházíš jestli tě něco nezaujme
        • To není tak úplně pravda - kvalitní mód si fanoušci najdou. Bylo tomu tak i u Morrowindu, Oblivionu i Skyrimu. A nakonec i ty anime-nude-zkrášlovací-obří katany přidávající módy si své fanoušky našly, takže vkus konkrétního člověka, nebo skupiny lidí naštěstí nemůže určit, co za módy vznikne a co ne. Ale Zaklínač proti tomu bude spíše imunní, protože tam už je nahotin dostatek v základu. *3*
        • Komunita si je vetsinou sama vyfiltruje a pak staci jen dat neco jako ''Top mods'' a mas prehled o vsech kvalitnich pocinech.
  • Doufám že už někdo dělá na remaku jedničky nebo aspoň na Středozemi *1*
    • Pokud by se někdo pokusil o Sředozem, tak se obávám, že mu to Warneři(?) stejně zatrhnou, takové pokusy už tady byly v Oblivionu a následně ve Skyrimu. I když remake jedničky v enginu by byl super, případně počkat do vydání trojky a udělat z toho jednu jedinou velikou hru 1+2+3 v tom připravovaném otevřeném světě by to bylo opravdu úžasné. CD Project udělal dost už jen tím, že umožnil volné používání jejich modelů v modifikacích jiných her a teď nám dá ještě tohle, super. *14*
      • XorxoxTalarius
        Tak zatrhovat muzou co chcou, existuje spousta modu se stredozemi, at uz do Medievalu 2, nebo Mount&Blade :)
      • jednoduše uděléj tu hru vubec ji neohlašuj najednou ji vypust počkej než ti to warneri zatrhnou a pak to odstran ze stránek.JENŽE PAK UŽ BUDE POZDE PROTOŽE TO BUDE KOLOVAT PO NETU A TY JSI TO VLASTNĚ ZE STRÁNEK ODSTRANIL A PODROBIL SES TOMU ROZHODNUTÍ.tím pádem budou warneri bezmocní ono je prostě nutné uvažovat logicky a postavit ta autorská práva na hlavu.
  • XorxoxTalarius
    Hmmm, tool ve kterem si vlastne "jednoduse" muzu udelat vlastni hru? Ze bych si toho Zaklinace 2 prece jenom poridil.
    Jednicku mam ve zberatelce a ani jsem ji nehral :D
    • michaliuz18
      ta hra ta oslovi az ked sa povie ze si mozes vytvorit vlastnu mapu ? to je skoda lebo hra a vyvojari si zasluzia uz druhy rok penaze za taku epicku hru co sa robi raz za sto rokov
      • XorxoxTalarius
        No co se da delat, holt to neni muj salek kavy. A jen proto ze potrebuji penize to kupovat nebudu kdyz mi to nic nerika, to by nedavalo smysl nemyslis?
        • Přesně tak, být jim jsem rád, že si jim přispěl alespoň za první díl *15*
  • Tohle jsou přesně ty věci co udělají z dobré hry skvělou, komunita má vždycky tuny nápadů a dokáže hru neskutečně obohatit ! *4*
    • Souhlas,jen je skoda ze to nevyslo uz drive. Prece jen Zaklinac 2 uz je dva roky stara hra.
      • Ale engine je stale supermoderny
  • škoda že na tyhlety editory atd jsem strašně levej, mě by to hrozně bavilo tvořit :D
    • Hele já to určitě zkusim! Co se týče práce s PC jsem taky dost levej, ale tohle si určitě stahnu... sakra dyt na YouTube bylo video, kde se dal vytvořit malej quest s oblastí za půl hodiny, tak snad se podle toho bude moct tvořit. Taky někdo časem vytvoří nějaký menší návod jak na to... aspoň doufam. Já nepotřebuju abych vytvořil mod měsíce :D klidně na tom stravim rok dva a pokusim se vytvořit nějakou pár hodinovou záležitost (to je moje snová představa :D) stylem pokus omyl. A uvidíme jak to dopadne...
    • Tak sa skus dat s niekym dokopy. Ty mas napady a niekto iny ich vie realizovat.
      • Keyz
        A já si to pak zahraji. To by šlo *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit