Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nemůžu si pomoct ale mě to nebaví zlatý kostky a nebo soutěže v pití z jedničky
  • Kinet1c
    Je to sranda, ale akonahle proti vam vylezu karty, ktore si pridaju dalsie na hracie pole a rozmnozuju sa jak potkany, tak je koniec. Ja neviem, snazil som sa kupovat, vyhravat karty hranim, ale mam strasne mizernu zbierku, sice som nebol este vobec na Skelige, ale no neverim, ze by sa to zlepsilo. Uz vlastne s takymi ani neskusam vyhrat, ci nejak hrat pretoze proti breederom sa hrat neda, prve dve kola ubehnu, pride tretie a ste v ri... skratka, teda zatial som. Inak mozno by to nebolo zle ako samostatna hra :D.
  • Nejmenuje se to spíš gwint? Nevím jak v originálu, ale mám pocit, že to tak bylo i v knihách (už je to pátek co jsem je četl).
  • Takhle mne minihra chytila naposledy u Final Fantasy Viii a její Triple Triad, geniálně jednoduché a jednoduše geniální :) Mimochodem, gwenta hrál Zoltan už v knížkách (ačkoliv asi neměli karty takto pojmenované).
  • del0
    System Shock FTW. *5*
  • Hry v hrach su už asi 30 rokov FYI.
  • kennyB
    Už to bylo, např. ve hře The Warriors byla arkáda, kterou jsi si mohl zahrát. A byla to skvělá hra...
  • pak z toho vyleze taková rádobyinteligentní slátanina jako film Inception. Sen ve snu ve snu ve snu. Hmmm. Jak hluboká myšlenka. Ten Nolan je ale génius. (ironie)
  • mně zase přišla hra jednoduchá.Hrál jsem z prvu na 3 obtížnost a později zvednul na nejtežší.
    Ale nulové expy za ukoly pro nižší urovně je opravdu hloupost. Nevím proč by mně hra měla trestat za to že jsem se rozhodl dělat hlavní dějovou linii(kde se rychle dostanu na vysoký level), protože mně zajímal příběh.
  • prište se dočkáme hry ve hre ve hre, bacha aby z toho nekomu nehráblo
  • Hele proč tam nedali pasti jako byli ve dvojce? :/
  • fallanga
    Severní království jsou asi nejlepší balíček, ale zahrát si za příšery či Nilfgaard je také zábava.
  • fallanga
    Gwint je naprosto skvělá minihra, mnohem lepší než kostkový poker. Doufám, že udělají nějakou online verzi. Provést pár drobných změn a bude to trhákem.
  • podle popisu to trochu připomíná Pazaak. Taky na 3 kola, taky sbírání karet po hře, a nejspíš stejná nuda.
  • Osobne doufam ze bude brzo mod na always win a nebudu se s tim muset zdrzovat, nebavi me to a je to stejnej voser jako kostky nebo paka, tak snad jiz brzy :)
  • Cim vice spionu a klamnych cilu, tim vetsi sance na vyhru.
  • Jako zpestření je ta hra možná fajn, ale nabalovat na to nějaké questy, to mě štvalo (turnaj bych ještě pochopil). Já podobné hry nemám zrovna v oblibě, ale jelikož rád dělám všechny questy, bylo to pro mě nutné zlo.
  • Ano je to tak, že vzkřísí mrtvou jednotku podle tvýho výběru. A mrtvé jednotky můžeš mít klidně už i v prvním kole. Sice se to nestává často, ale už sem několikrát viděl jak na mě soupeř vytáh něco jako sežehnutí/mor/nákaza a poslal mi bijce okamžitě do hrobu. *1*
  • Z3 je hlavně o tom, chodit a zbírat, takže pokud chceš nakopnout ekonomiku, sbírej vše a všude. Dohrál jsem to bez jediného exploitu, měl jsem kompletně vykraftěny všechny tři školy equipu na mistrovské úrovni, všechny lektvary, oleje a petardy na vynikající nebo mistrovské úrovni a přesto jsem měl tolik surovin, že jsem byl neustále přetížen a musel jsem prodávat a prodávat, takže na konci mi stále zbývalo asi 38K peněz.....mimochodem stačí navštěvovat místa s přeludama a prodávat prach co z nich padá a rad je spousta a spousta.
  • Než cokoliv napíšu, chci zdůraznit, že miluju zaklínačskou sérii jak v knižní, tak především v herní podobě a Třetí díl je tak trošku splněný sen. Takže asi pochopíte to rozčarování, které mě nutí napsat, že by se měli vykašlat na desetiminutová videa a raději konečně vydat patch, který hru nezabuguje, ale KONEČNĚ taky trochu opraví, protože hrát na vyšší obtížnosti se zabugovanou alchymií a odměnama za questy v podobě 0, 5 nebo 25 expů, je prostě mimo mísu (samozřejmě se bavíme o originál hře). Navíc ten Gwin je tak geniálně jednoduchá (a neskuteřně zábavná) že nechápu, pro koho to desetiminutové video vlastně je

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit