Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Babičky tvrdí to samé o počítačích obecně. Pozor ať se do té fáze nedostaneš moc rychle.
  • jakubc
    Ano, takhle se to zahrát dá, ale málokdy se mi stalo, že by fungovala jiná taktika, než první kolo hrabat a obětovat. :-) Nejvíc se mi osvědčilo nemít vůbec karty počasí, jen nějaké ty boosty a mít foltesta, který zdvojnásoboval útok obléhacím strojům. Ale když to monstrům padlo, tak se s tím nedá dělat takřka nic, snad jen ten mráz. :-) 20 karet v předním voji, navíc naboostovaných, to je prostě peklo.
  • Myslím že píše. Ale to s tím druhým kolem jsem si odvodil. Beru tu jednotku jako takové mediky. Vzkřísí mrtvou jednotku. V prvním kole nemáš žádné mrtvoly. Hned jsem si to pojal takhle a dává mi to smysl.

A to v případě výhry, to se tam píše. Taky jsem první nevěděl a nervil jsem, pak jsem si to přečetl.. :D
  • Keyz
    Ale musím předchozí kolo vyhrát jinak to nefunguje. To samé ta vlast Severní říše, kdy dobírám jedno kartu.

Tedy jestliže vyhraji tak doberu kartu a protivník který bude mít tu stejnou frakci nedobere nic?
  • pokud "karta která má vynést další kartu z balíčku" je medic
    tak ten taha jen z "mrtvych" karet a jelikoz ti muzou karty umrit i v prvnim kole tak ano funguje i v prvnim
  • Ja si myslim ze kto investuje tej karetnej hre viac nez 10 minut casu tak ju pochopi bezproblemov ci uz ma alebo nema akekolvek skusenosti s podobnymi hrami - je to uplne jednoducha matika...
  • Keyz
    Aha to se tam někde píše? V kartě se to nepíše.
  • jakubc
    Přesně, je to podle výhry.

Na vynesení další karty z odkládacího balíčku musíš mít samozřejmě v odkládacím balíčku nějakou kartu, navíc ne hrdiny a další speciální karty, které takto nejdou vynést. Nejvíc se to vyplatí na vynesení další karty, která po vynesení vynáší další kartu. :-D Nebo na vynesení špióna, který ti do odkládacího balíčku spadnul, když ho na tebe v minulém kole soupeř použil.
  • A další věc.. ta karta která má vynést další kartu z balíčku. V prvním kole nemá efekt.
  • Ještě že to jde ignorovat (tedy alespoň zatím to šlo). Vůbec nechápu co je na hraní karet v počítači tak super, nudnější je snad už jen Hearthstone.
  • Ta nová karta je v případě výhry.
  • Keyz
    Jestli použiji speciální schopnost frakce záleží na tom, kdo první táhne? Někdy jsem jako Severní frakce nedobíral jednu kartu ve druhém kole.

To samé pro jednotky. Někdy dám kartu po které mám ihned vynést další kartu z balíku podle mé volby a nic. Někdy mám tu možnost a jindy ne. Tedy poté to vynesu k ho*vnu. Na čem to záleží?
  • karlman.hajsky
    Myslím že kdo má jakoukoliv zkušenost s karetní hrou kde mají jednotky nějaké body, ať už znamenají pro danou hru cokoliv, tak Gwent pochopí velmi rychle.
  • Vidlec
    Nemusíš vždy obětovat kolo. Záleží co máš za balíček

Sever má například nejlepší špiony. Takže je dobrý donutit soupeře vyházet hodně karet a pak mu tam dát špiony.

Dobrý je naházet mu do první lajny špiony, počkat až tam on dá i nějaký svý jednotky a ukončí kolo. Pak hodíš mráz a je to :) *1*
  • Jako není to špatné ale radši bych znovu bral kostkový poker, ten byl skvělý.
  • vždycky musím obětovat kolo? tak to by možná šlo, v prvním kole se zaměřit na nahrabání co nejvíc karet a doufat, že si vyplácal ty nejlepší... právě že mi dává kotel už ten první hráč, a to jsem si nakoupil i nějaký dodatečný karty a mám je všechny v balíčku
  • tutoriál obsahoval jen jedno kolo, který samozřejmě vyhraješ, protože dáš všechny karty, co máš... jsem hloupej, no, tak se mi nesměj :P
  • jakubc
    Jestli má tolik karet, tak nejspíš používá špióny, kteří po vyložení na tvé pole dají 2 karty jemu, nebo si jeho jednotky přivolávají další jednotky, což je myslím u Scoiatel a určitě u Monster. Vždy musíš jedno kolo obětovat a v něm ubrat protihráči co nejvíc karet a sám pokud možno ještě nějaké navíc získat. Jsou i jednotky, třeba Yennefer, které ti vrátí na stůl taky jednu kartu, které jsou použil v předchozích kolech... Možností je spousta a vyhrát všechny zápasy není triviální, ale při troše časové investice to není ani zase nijak extra těžké.
  • To opravdu nechapu. Tutorial jak pro blbe a karetni hra samotna je uplne trivialni.
  • díky bohu, doteď netuším, jak se v tom dá vyhrát... v prvním kole hráč tahá karty, já taky, abych měl víc bodů, a když dá pass a já mám víc, dám taky pass a vyhraju... ovšem v příštím kole už mám třeba jen dvě karty, a on jich vytahá asi deset... ovšem pokud bych si karty v prvním kole šetřil, vyhrál by on, a já pak třeba zvítězil ve druhým, ale stejně by mě pak ve třetím kole dorazil, protože má z nějakýho důvodu vždycky víc karet než já... snad mi to páni konečně pěkně vysvětlí :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit