Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt vysvětluje, jak na gwent ve třetím Zaklínači
9.6.2015 | Honza Konfršt
60 příspěvků
-
Bohužel u téhle karetní hry spatřuji největší problém v ukotvení její uvěřitelnosti ve světě Zaklínače. Ani CD Projekt RED mi nenamluví, že v Severních královstvích jedou Magicky a tím pádem unifikovaná karetní hra.
A už vůbec nevěřím, byť se snažím, že se v každé sebenepatrnější vísce najde kovář s naleštěným balíčkem takových ,,Magicků"... Za mě palce dolů, přestože jinak je samotná karetní hra velmi zábavná... -
Na to že to je "hra ve hře" a ty často bývají vyloženě špatné.... tak ve třetím zaklínači jsem ochoten obětovat X hodin právě této malé velké minihře.... parádní věc, ostatně jako celá hra
-
Já vím a přeju to všem, kteří to preferují. Jen doufám v nějaké DLC s alternativou :)
-
Gwent není o náhodě, což je na tom dobré. Je to lepší než kostky nebo běžné karty.
A taky mám rád Nilfgaard, jen mám málo karet. :D -
Kostky byly super u W1 a W2. Čistá náhoda.
Šachy zase o taktice. Tohle je klasický mix jako všechny karetní karty. Z části náhoda a z části taktika. -
Já mám obecně ke karetním hrám asi podobný přístup jako ty, ale Gwent mě neskutečně baví. Hru už jsem dohrál, ale to mi nebrání si ji ještě občas zapnout jenom proto, abych si zahrál pár partiček Gwentu :). Mým favoritem je Nilfgaard.
-
p.s a hlavně kostky byly o štěstí, páka o umu zacházet citlivě s myší ale tady, konečně je to zábava, ne furt opakovat věčně to samé... několikrát se mi stalo že mě protivník dostal posledními třemi kartami ikdyž jsem měl náskok 50 bodu! Opravdu se jim to povedlo, člověk musí taktizovat přemýšlet, vědět kdy kterou kartu vynést atd...
-
tak, ale v Z3 nepotrebujes penize ... mam 200k a obchodnici maji malo peneze na to abych jim rval sraky co najdu a stejne ty penize nemam za co utratit
jeste, ze existuje ten armorsmith ve skellige kterymu se doplnujou prachy co hodku meditace jinak bych ty srac.y rovnou hazel na zem -
Kdo nepochopi pravidla tak nemel nikdy opustit prvni stupen zakladni skoly.
Ai je dementni a se srovnatelnym deckem nikdy nema sanci vyhrat, ale hraci jsou ocividne jeste tupejsi .... smutne -
Mě též nebaví fotbal ani hokej.. ani tenis. Ale nebudu kritizovat v diskuzi u GTA V že tam jde hrát tenis. :D
-
Už od dob Z 1, jsem považoval tyto minihy (kostkový poker, páka, hodspodské bitvy) za skvělý způsob jak snadno a rychle vydělat... V z 1 kostky vynášeli klidně i 300 orénu a stačilo vyspat se a mohlo se hrát znovu a znovu... v Z 2 na páce v druhé kapitole šlo vydělat cca 100 orénu za bitvu a dalo se to věčně opakovat...
Kostky, páka v Z 3 zatím nikde není, jediné kde se dá vydělávat je qwint... bohužel zisk 10 kreditu je mizerný... snad se to časem zlepší, potřebuji někde nakopnout ekonomiku -
Já asi dvakrát. Ale mou vrozenou nesnášenlivost ke karetním hrám to nezlomilo.
Dal bych přednost zahrát si tam kostky nebo šachy. -
Je to fajn zpestření a další DLC by mělo obsahovat nový karty. Hraju Severní království, hlavně obléhací stroje + špióny a válcuju všechny. Ze začátku se mi hodně vyplatilo používat karty počasí, ty je ale lepší šetřit až na konec kola.
-
Já nemluvím o počítačích, já mluvím o kartách. Karty jsou nuda, nejvíc mě zabíjí když dávají na sportovních kanálech poker a vydávají to za sport. Kolem stolu sedí pár divně se tvářích šašků v kapucích a černých brýlích a k tomu se moderátor snaží dynamickým komentářem vysvětlit jak si zrovna ten který zmetek úžasně líznul kartu. Prostě jsem znechucený karetníma hrama. Ve fázi nerudnej dědek jsem tak od pětadvaceti. *3*
-
tak monstra hazi mraky karet do prvni lajny, staci mit toho 7mickovyho ptaka nebo co to je co zabiji prvni lajnu a dokola ho spamovat pres dummy
-
Monstra jsou zatím nejlepší jak se zdá. Když máš člověk hodně karet. Hodně monster má tu schopnost, že poté co jsou na hracím desce, tak natáhnou z balíku další podobné karty. Tedy borec má +X k celkové síle a počet karet se kterými hraje pořád stejný. Zatím jsem to vyřešil vždy debuffem ale ten si člověk nelízne vždy.
-
Ja mam pres 40 hodin, a jeste sem to nehral *8*
-
Jedině MTG a to naživo
-
To se nepíše, to prostě dává smysl přece, vždyť v tom balíčku máš 0 karet. :-)
-
Záleží na schopnosti - Sever a dobírání karet dobírá, když vyhraje, ale monstrům tam to jedno monstrum zůstane vždy. Takže když jde Sever vs. Sever, tak v druhém kole dobírá ten, kdo vyhrál v první, a ve třetím ten, kdo vyhrál druhé, když se tedy zázračně nepodaří vyhrát první dvě kola jednomu a bitva končí.
Co se týče používání karet z odkládacího balíčku, tak tam jdou všechny, to nemusíš to kolo vyhrát.