Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt vzdává boj s piráty, apeluje na své fanoušky
13.1.2012 | Aleš Smutný
188 příspěvků
-
Kolik z tech piratu si hru koupilo po te co ji zkusilo? :) Kazdopadne mne mrzi ze mne Zaklinac nelaka (ac mam jednicku ve zberatelske edici - kterou jsem nikdy nehral :D ), jinak bych si ji koupil (nez nekdo zacne - ne, hru jsem nestahl a ani jsem ji jinak nezkousel).
Az udelate dobrou strategii, mate kupce ;) -
Nejde mi do hlavy, že zatim nikdo nebyl schopnej vytvořit ochranu, která by zamezila kopírování a zároveň měla minimální dopad na komfort platícího hráče.
Při všech těch finančních možnostech co maj velký vydavatelé k dyspozici Beneath the Planet of the Apes -
-
Stupidni psani na mobilu. Ti opičáci tam samozřejmě nepatří ;-)
-
-
Takova ochrana existuje - WoW nebo i jine placene mmo, cili dostupnost hrani a obsah uzamcen na offi serverech vyrobce ( a nepiste tu o free serverech, moc dobre kazdy vi jak stoji za prd a jak tam vse nefunguje ), jenze tim padem by se idrizla skupina lidi co u PC proste internet nemaji nebo neni dostatecne vykony na to, aby to v plynulosti utahl.
Cili nasledovat bude to uz se ted deje a to prvotni vyvoj na konzole, ikdyz doma sam podle google how to navodu jak si cracknout x360 nebo PS3 neni problem. -
-
Jediná 100% ochrana bude clouding, kam to ostatně přes MMO atp. už směruje.
-
Ale je.
X360 potřebuješ buď flash nebo JTAG a ani jedno si sám doma podle návodu z netu neuděláš. Potřebuješ k tomu spec. HW.
Na PS3 sice CFW jde, ale jen do FW 3.55 a takové PS3 se už blbě shání. Jo, existuje downgrade pomocí E3 Flasheru, ale ten je složitej, blbě se shání, je drahej a bůhví jestli reálně fuguje. -
Pardon za chyby, je patek a jeste k tomu 13teho :D
BTW jen tak pro ulehceni, overovaci kod jsem mel ted PRD :D
-
-
-
-
CDProjekt jsou pěkní trapáci celou dobu lhali, věděli to a teď jako zpráskaní psi museli vycouvat, protože jim hrozilo, že všechny soudy projedou a dokonale se zesměšní, dobře jim tak!
-
-
trapak si akorat ty. Jsi hloupy cesky honza. Ale porad mas sanci trochu vyrust a prestat byt tim mantakem jakym se prezentujes.
-
Tohle jsou opravdu plky. *4*
-
-
zaplaceno dostanes,ale to nic nemeni na tom ze investor uz si dalsi hru od tebe neobedna a ty budes bez prace.Mas velmi kratkozrake mysleni
-
-
Když neumíš dělat hry, tak je to dobře. Proč COD nemá problém s prodeji a neprosí, aby si je někdo kupoval?
-
-
a zrovna s COD jsi neuvedl dobry priklad. COD rozhodne neni dobra hra at ma prodeje jake chce
-
-
COD je skvělá hra.
-
-
nechci te nejak urazet,ale tipuji ze ti je tak kolem 15
-
-
ale vždyť ho nech :)
Call of Duy 1 a i datadisk United Offensive byly špičkové hry :)
-
-
-
-
marketing,ale je spousta lepsich her ktere prave piratstvi zabiji. Proste to ze stahovani je kradez je jasny,ale vyrobci by si meli uvedomit ze ja nechci kupovat zajice v pytli
-
-