Přejít na výpis diskuzí
Cenega chystá balíček všech rozšíření pro Mafii II
2.11.2010 | Petr Poláček
66 příspěvků
-
jediné slovo: prasárna!
-
Hehe, dobre, uz se blizime vydani skoro cele puvodni verze v jednom, jeste rok / dva a koupim si ji za par supu, se vsemi "DLC"...
-
-
Akorát, že ty DLC jsou dělaný jako debilní arkáda, která nemá ze stylem Mafie nic společného - tohle mohli dát do volné jízdy, která ovšem také chybí. Takže pro stejně nezájem :(.
-
-
ja si pockam na Completed extented previously extended edition"
-
A je to tu, když už jste si to nekoupili předtim, tak aspoň teď :) Je o 49 korun levnější než kupované samostatně. A TO SE VYPLATÍ.
-
Koupil jsem si Maffi 2 ,abych podporil ceske vyvojare a take proto ,ze prvni dil byl paradni ,ale to co mi tahle banda naservirovala za skoro litr v podobe nedoladene bety to jsem opravdu necekal a jeste maji tolik drzosti prodavat DLC za zadlsich 700 ,ne dekuji nechci a opravdu nemam zajem.
-
OK, tak z Mafie 2 neni dokonaly klenot herniho sveta, jak si to vsichni fanousci vysnily, ale stale to je moc dobra atmosfericka hra. Trosku zklamala absence volne jizdy, ale o mnoho vic to nahle utnuti dejove linky. Zniceho nic naskocily zaverecne titulky a ja jsem nevedel, jestli to neni vtip. Empire bay je skvele misto, ktere vubec nebylo vyuzito tak, jak mohlo. Do spousta zajimavych lokaci se behem pribehovych misi ani nepodivate (nadrazi, skladka, kostel...). DLC Jimmy's Vendetta podle me volnou jizdu vic nez dustojne vynahrazuje. Priznavam, ze jsem Mafii 2 nekoupil (dohral jsem ji za vikend u bratra), ale chystam se na to nasledujici leto. Snad trochu klesne cena te "kompletni" edice. Urcite bych ale uvital regulerni datadisk, ktery by navazoval tam, kde Mafie 2 skoncila...
-
Jsem opravdu zvědavý, kdo za to je ochotný zaplatit. Je smutné, že si může tohle někdo dovolit a ještě s ním plno zákazníků souhlasí. Už budou konzolové v téhle "finální" verzi dodělané?
-
A ja blbec jsem to koupil hned po vydani za plnou cenu a doted jsem se k tomu nedostal. Priste si radsi pockam a nebudu tak hrr, skoda vyhozenych penez za neuplnou hru.
-
No prostě jednoduše řečeno to na Mafii I nemá a nikdy mít nebude!
-
zdravím potřebuju se zeptat se jak se davaj bičky do mafie 2 cz ja bych rad vědela jak to dělate že hrajete JD prosím pomožte mi děkuji *4*