Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na Mafii si počkám až bude trochu levnější a s DLC. Nemám potřebu se hned do všeho hrnout. Hrál jsem demo a líbí se mi. Nad pláčem některých, že ve hře není co dělat se trochu divím. Asi je to tím, že nejsem z těch, co by potřebovali možnost se převlíkat, měnit si patnáctkrát barvu auta, chodit na jídlo, do baru a nevím co ještě. Mám raději, když má hra nějaký děj ze kterého se nikam neutíká. A proto, že mám M2 děj kratší a neodpovídá ceně si počkám na slevu. Jasně, že ve vydané verzi chybí klasická volná jízda. Ale pokud vím, tak je možnost si než jedete na misi jezdit kde a jak chcete ne? Tak se tu nehádejte. Komu přijde hra drahá a DLC zbytečné tak si holt počká. Takhle přesně bude většina her v budoucnu vycházet, tak si zvykněte.
    • Je vidět, že jsi hrál jenom demo.
      • Jo hrál jsem jen demo. V čem je hlavní problém? Kámoš si jí koupil a je naprosto spokojenej.
        • Problém je v tom, že ta hra je naprosto nedodělaná. Osekaná, jak to jenom jde. Příběh nedává smysl, jsou v něm obrovské díry. Dokonce ani mise, které prezentovali nakonec ve hře obsáhlé nejsou. Český dabing je narozdíl od prvního dílu příšerný. Charaktery jsou plytké... To co bylo skvělé v Mafii 1 již v pokračování není tak skvělé, či to tam vůbec není...
          • Pod tohle se podepíšu , máš naprostou pravdu.
          • Přesně tak a ještě hůř...
  • Ted uz do Mafie asi pujdu :)
    • Ještě si rok počkej až to pořádně dodělají. Zatím je to pořád polotovar *9*
  • "Ta obsahuje původní hru a hlavně onu trojici doposud vydaných oficiálních DLC: The Betrayal of Jimmy, Jimmy's Vendetta a Joe's Adventures."

To uz jako ta trojice DLC vysla??
  • "Rozšířená edice Mafia II s DLC v češtině vyjde v prosinci"

snad kompletna a nie rozsirena *1*
    • Oni jen chtějí vytřískat nějaký peníze před vánocema. Hádám že takové rozšířené verze budou ještě tak dvě. Vždy když bude nějaký správný čas na trhu. A pak po tom všem vyjde kompletní finální verze Mafia 2 za cca 2500kč. Doufám že se pletu ale našlápnuto na to mají zatim dobře.
    • sleepless
      To se nevi, jestli jeste nejake DLC nepribudou :) Kazdopadne, "rozsirena" je oznaceni vydavatele, ne nase :)
  • Největším problém Mafie II je, že všichni čekali příběhovou hru po vzoru prvního dílu, ale výsledek je takový, že kdyby se kromě první a poslední hodily všechny mise do mixéru a ten se na minutu zapnul, na hře se to nijak neprojeví...
    • ze by jako sel vito coby pokrocilej mafian sedet za prodej blbejch listku na benzin, jo? nebo ze by hned na zacatku zachranoval prdel dedkovi, kteryho ani nezna, jo? nebo ze by rozstrilel na maderu chapa z doku, co mu dal prave milostive pohodovou praci, jo? nebo ze by postrilel hromadu cinanu, prestoze mu nic neudelali, tim spis nepujcili zadne penize, jo? hele udelej tenhle mafia 2 mixer jako mod, uvidime co na to hraci *1*
      • Jasně, doslova řečeno to zní jako blbost, ale já chtěl zdůraznit spíš to, že příběh je děravej, předvídatelnej a hlavně se nijak nevyvíjí.
  • Takže teprve teď vychází skutečná Mafia 2 i když asi ani to ne protože pokud tam nespřístupní volnou jízdu tak to pořád má do plné verze daleko.
    • A co by jsi chtel konkretne delat ve volne jizde? Jestli ti jde opravdu jen o volne jezdeni po meste, tak v DLC Jimmy's Vendetta si ho muzes vychutnat az az. Nic te nezene do dalsi mise, veskere zbrane a obleceni nakupujes hned od zacatku + tam je nekolik typu misi, kterymi si muzes courani po Empire Bay cas od casu osvezit. Kdyz dohrajes vsechny, tak se dal muzes flakat nebo si nejakou misi zopaknout a prekonavat svoje vykony. A pokud ti je Jimmy nesympaticky, tak jsem nekde videl ke stazeni mod, kterej ho zmeni za Vita.
      • Tohle všechno ale mělo být už v původní Mafia 2 a ne až za další peníze. Okrádání podporovat nebudu.
    • zdeeneek
      pocitam, ze kravataci z 2K maji v planu volnou jizdu zpristupnit az ve specialni vanocni edici ... aby mohli svym ratolestem nakoupit spoustu darku za NASE penize !!! *4*
  • V prosinci ma take vyjit v krabici pouze DLC za 700,- viz. Xzone takze se uz ted tesim a bavim se nad cenou teto "rozsirene" edice. :)
    Ale takhle delat z libi blbce , v tom je 2K docela unikatni.
    Kazdopadne pochybuju ze to nejak vyrazne ovlivni jejich dosavadni prodeje M2.
    • Někde na netu jsem viděl jak se prodává a pokud to byly správný čísla ta za 3 měsíce se prodalo pouze něco přes milion kopií což je dost málo. Takže snad je to nakopne a začnou nad sebou přemýšlet.
      • vgchartz.com ..Cisla by spravna byt mela.
  • Mne to zatim nechava chladnym. Kdyz vydavaji rozsirenou edici tak brzo, znamena to ze chystaji dalsi deelcecka. Myslim ze az vyjde tak za rok kompletni kompilace a pak bude casem zlevnena na budgetovou cenu a bez vopruzu se steam klientem, teprve pak prijde doba abych to zakoupil. *1*
  • Počkám si na anglickou GOTY edici, která bude za poloviční cenu :-) (na dabingu mi nezáleží)
  • je to hnus velebnosti! mam origo a oci pro plac

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit