Přejít na výpis diskuzí
Cenega chystá balíček všech rozšíření pro Mafii II
2.11.2010 | Petr Poláček
66 příspěvků
-
zdravím potřebuju se zeptat se jak se davaj bičky do mafie 2 cz ja bych rad vědela jak to dělate že hrajete JD prosím pomožte mi děkuji *4*
-
No prostě jednoduše řečeno to na Mafii I nemá a nikdy mít nebude!
-
Hladovej Marvin: já nemusim předkládat žádký důkaz on je ten kdo tu začal prosazovat něco co nemohl obhájit. To je hezké jak tu kecáte o tom kolik studentů vysoké školy krade ale tohle je internetová diskuze to znamená že sem píší všichni bez rozdílu jestli na nějakou školu chodí nebo ne. A z toho důvodu trvdit že většina těch co si stěžuje si to stáhla je blbost. Problém je ten že ucho nechce přiznat svůj omyl a to že se unáhlil a tak tu plácá jedu blbost za druhou.
-
Souhlasím s tebou. Pohybuji se ve studenském prostředí a znám desítky pravidelných hráčů, ale jen 2, kteří si hry kupují. V tom komentáři níže jsi to popsal skvěle (nejde už na něj reagovat).
pro kronosse: ucho vyvodil závěr ze svého dlouhodobého pozorování situace. Jak jistě víš, konkrétní důkazy se shánějí těžko. Pokud na nich ale tak bazíruješ, tak uveď nějaký důkaz, který by uchův závěr vyvrátil. Hodně štěstí... -
Koupil jsem si Maffi 2 ,abych podporil ceske vyvojare a take proto ,ze prvni dil byl paradni ,ale to co mi tahle banda naservirovala za skoro litr v podobe nedoladene bety to jsem opravdu necekal a jeste maji tolik drzosti prodavat DLC za zadlsich 700 ,ne dekuji nechci a opravdu nemam zajem.
-
Jasně, doslova řečeno to zní jako blbost, ale já chtěl zdůraznit spíš to, že příběh je děravej, předvídatelnej a hlavně se nijak nevyvíjí.
-
ze by jako sel vito coby pokrocilej mafian sedet za prodej blbejch listku na benzin, jo? nebo ze by hned na zacatku zachranoval prdel dedkovi, kteryho ani nezna, jo? nebo ze by rozstrilel na maderu chapa z doku, co mu dal prave milostive pohodovou praci, jo? nebo ze by postrilel hromadu cinanu, prestoze mu nic neudelali, tim spis nepujcili zadne penize, jo? hele udelej tenhle mafia 2 mixer jako mod, uvidime co na to hraci *1*
-
Mne to zatim nechava chladnym. Kdyz vydavaji rozsirenou edici tak brzo, znamena to ze chystaji dalsi deelcecka. Myslim ze az vyjde tak za rok kompletni kompilace a pak bude casem zlevnena na budgetovou cenu a bez vopruzu se steam klientem, teprve pak prijde doba abych to zakoupil. *1*
-
Největším problém Mafie II je, že všichni čekali příběhovou hru po vzoru prvního dílu, ale výsledek je takový, že kdyby se kromě první a poslední hodily všechny mise do mixéru a ten se na minutu zapnul, na hře se to nijak neprojeví...
-
Pod tohle se podepíšu , máš naprostou pravdu.
-
Ještě si rok počkej až to pořádně dodělají. Zatím je to pořád polotovar *9*
-
Přesně tak a ještě hůř...
-
Problém je v tom, že ta hra je naprosto nedodělaná. Osekaná, jak to jenom jde. Příběh nedává smysl, jsou v něm obrovské díry. Dokonce ani mise, které prezentovali nakonec ve hře obsáhlé nejsou. Český dabing je narozdíl od prvního dílu příšerný. Charaktery jsou plytké... To co bylo skvělé v Mafii 1 již v pokračování není tak skvělé, či to tam vůbec není...
-
Ano spávně konec se mi líbil nereaguj na nás a nech nás být. Jinak ke zbytku až moc dlouhého textu nemam co bych napsal protože opět místo důkazů jsi tu jen předložil nějaká pozorování ze tvého okolí. Jak jsem napsal už dříve dokaž své tvrzení že většina lidí co si tu stěžuje si to stáhla. Do těď se ti to nepovedlo a jak se zdá ani nepovede když si něco vycucáváš z prstu.
-
"jednoduše nechápu tu nespokojenost :) "
Jednou to pochopis.Mozna :) -
jasně, celou diplomku jsem si tak vycucal z prstu :D
-
když jsem ještě studoval na vysoké škole, všichni kolem mě stahovali jak o život. řeč je o stovkách lidí. hry si nekupoval prakticky nikdo a když ano, musela to být multiplayerová hra. vím moc dobře, jak lidé v mém okolí uvažovali a za co raději utratili ty peníze. a řeč tady není jen o pár lidech, ale stejný vzor chování najdeš na všech vysokých školách a fakultách (ano, byl jsem v kontaktu i s lidmi z jiných škol a můj koníček mi dovolil do této problematiky vidět velmi dobře). jak to funguje mezi lidmi na středních školách ani netřeba zmiňovat. samozřejmě se najdou výjimky, těch je ale opravdu velmi malé množství. člověk si většinou moc dobře rozmyslí, co kupuje, proto málokdy kupuje zajíce v pytli a ví, do čeho jde. lidé, kteří si hry stahují, tohle neřeší. vyjde hra a prostě stáhnou a hrají (studenti mívají dost času, stíhají osahat hodně her :) ). a tito lidé rovněž dokáží velmi nadávat na obsah, přestože za něj nezaplatili. pracující lidé už většinou problém s kupováním her nemají (pokud nestahují ze sportu)
tak a teď ke vzorku přispěvatelů v těchto diskuzích. můžu tě ubezpečit, že převládá nízký věk (snadno rozpoznatelné i podle neznalosti českého jazyka, který v diskuzích velmi upadá a člově by kolikrát řekl, že ti lidé neprošli ani prvním stupněm :) ). když si to dáš dohromaty, musí ti vyjít pouze to, že většina lidí si hry stahuje. je to smutné, ale je to tak (mimochodem viděl jsi někdy statistiky z prodeje her, kdy za ně můžeš zaplatit, kolik chceš?) například se tak prodávala penumbra a spousta jiných. češi jednoduše když nemusí, tak neplatí. pokud to ve svém okolí nevidíš, asi jsi blázen (kolik tvých kamarádů mafii 2 dohrálo a kolik z nich ji má koupenou? dokážeš tady po pravdě říct tento poměr? :) ).
nedávno jsem na aukru prodával pár měsíců starou hru (nová, zabalená, měl jsem nedopatřením dvě), v obchodě stála 600,-. nabízel jsem ji za 200,- a nikdo si ji nekoupil :) (až za 150,- jsem ji udal). s PC hrami je to těžké, kupuje je velmi málo lidí. a to je taky jeden z důvodů, proč se u nás nové hry prodávají tak draho, i když naštěstí to má klesající tendenci.
ano, bylo by lepší, kdyby už Mafia 2 obsahovala to, co se teď prodává. ale tohle je nutný vývoj situace reagující na pirátství. vývoj her je velmi drahý, takto dokáží studia titul zpeněžit mnohem lépe na přídavcích, protože platící lidé to kupují. když za to nechceš platit, neplať za to, je to tvá svobodná vůle, ale nikoho to neopravňuje použít jako obhajobu toho, že si to zadarmo zahraje :)
(jinak ještě něco k těm několik, slyšel jsem si ve stejném duchu stěžovat na obsah Mafie 2 několik lidí, ani jeden neměl hru koupenou. jsem moc rád, že se mezi zdejšími diskutéry najdou i tací, kteří si hru opravdu koupí, ale jednoduše nechápu tu nespokojenost :)
myslím že mé přirovnání s rohlíkem a salámem bylo dostatečně jasné. ale co, už dále nemám potřebu reagovat. nechám si zde lidi v klidu stěžovat na danou situaci. mezi diskutéry je to teď in. -
Problem je ze ja si nestezuju na M2 takze to je opravdu jen dojem :)
Rict "vetsina z vas kdo si stezuje pirati" umi napsat kazdy ale obhajit si to, ukazat fakta nebo dukazy to uz je u takovych jako ty docela problem viz. "90% studentů si hry prostě nekupuje" informace doslova vycucana z prstu -
Je vidět že pořád nic nechápeš a jen se tu snažíš zahlcovat diskuzi. Je taky možný že to děláš schválně a cítíš se při tom důležitě. Ale opak je pravdou.
-
Tak fajn dej mi sem odkaz na článek který by jasně říkal ještě před vydáním hry že nebude kompletní a úmyslně z ní byly vyjmuty mise a ty se pak budou prodávat jako DLC. Jediné co se vědělo je že bude nějaké DLC ale to je všechno. Kdo si tu hru koupil hned což je úplně normání tak byl úmyslně okraden. I žákovi prvního ročníku základní školy by došlo proč si na to stěžujeme jen tobě to pořád nedochází.