Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to hnus velebnosti! mam origo a oci pro plac
  • vgchartz.com ..Cisla by spravna byt mela.
  • Někde na netu jsem viděl jak se prodává a pokud to byly správný čísla ta za 3 měsíce se prodalo pouze něco přes milion kopií což je dost málo. Takže snad je to nakopne a začnou nad sebou přemýšlet.
  • V prosinci ma take vyjit v krabici pouze DLC za 700,- viz. Xzone takze se uz ted tesim a bavim se nad cenou teto "rozsirene" edice. :)
    Ale takhle delat z libi blbce , v tom je 2K docela unikatni.
    Kazdopadne pochybuju ze to nejak vyrazne ovlivni jejich dosavadni prodeje M2.
  • jo obchodni model je to dobry, z pohledu vydavatele ... z pohledu hrace snad jen: "nasrat"
  • Oni jen chtějí vytřískat nějaký peníze před vánocema. Hádám že takové rozšířené verze budou ještě tak dvě. Vždy když bude nějaký správný čas na trhu. A pak po tom všem vyjde kompletní finální verze Mafia 2 za cca 2500kč. Doufám že se pletu ale našlápnuto na to mají zatim dobře.
  • Je treba rozlisovat medzi DLC a zbytocnymi kravinami. DLC s novym obsahom, novymi postavami pripadne s vedlajsim pribehom je OK.
    Ale kraviny typu nove ponozky pre hlavneho hrdinu si mozu strcit niekam a len to vypoveda o nenazranosti studii.
  • ja si pockam na Completed extented previously extended edition"
  • sleepless
    To se nevi, jestli jeste nejake DLC nepribudou :) Kazdopadne, "rozsirena" je oznaceni vydavatele, ne nase :)
  • "Rozšířená edice Mafia II s DLC v češtině vyjde v prosinci"

snad kompletna a nie rozsirena *1*
  • Akorát, že ty DLC jsou dělaný jako debilní arkáda, která nemá ze stylem Mafie nic společného - tohle mohli dát do volné jízdy, která ovšem také chybí. Takže pro stejně nezájem :(.
  • A ja blbec jsem to koupil hned po vydani za plnou cenu a doted jsem se k tomu nedostal. Priste si radsi pockam a nebudu tak hrr, skoda vyhozenych penez za neuplnou hru.
  • Ted uz do Mafie asi pujdu :)
  • A hele, zamestnanec 2K Czech promluvil. A ano, DLC nejsou spatne, pokud rozsiruji jiz kompletni hru. Pokud je ale hra nasilen osekana a na vecech nabizenych jako "pridavny obsah" je jasne videt, ze uz ve hre byli, tak je neco hodne spatne.
  • Tohle všechno ale mělo být už v původní Mafia 2 a ne až za další peníze. Okrádání podporovat nebudu.
  • Jsem opravdu zvědavý, kdo za to je ochotný zaplatit. Je smutné, že si může tohle někdo dovolit a ještě s ním plno zákazníků souhlasí. Už budou konzolové v téhle "finální" verzi dodělané?
  • A co by jsi chtel konkretne delat ve volne jizde? Jestli ti jde opravdu jen o volne jezdeni po meste, tak v DLC Jimmy's Vendetta si ho muzes vychutnat az az. Nic te nezene do dalsi mise, veskere zbrane a obleceni nakupujes hned od zacatku + tam je nekolik typu misi, kterymi si muzes courani po Empire Bay cas od casu osvezit. Kdyz dohrajes vsechny, tak se dal muzes flakat nebo si nejakou misi zopaknout a prekonavat svoje vykony. A pokud ti je Jimmy nesympaticky, tak jsem nekde videl ke stazeni mod, kterej ho zmeni za Vita.
  • Takže všichni musíme držet hubu a spokojit se s tím když z nás někdo dělá blbce???????
  • však co vám na tom vadí? náhodou je to skvělý obchodní model. když má někdo dost peněz na utrácení a hra ho baví, chce ji hned hrát, není problém. z takových lidí takto mohou vytáhnout více peněz. a DLC nejsou špatné, náhodou prodlužují zážitek. u Borderlands jsem s nimi byl spokojen, když si přepočtu, kolik hodin jsem na tom strávil a zábavy užil. no a pro lidi šetřivé, co nemusí hrát vše nové hned a klidně si počkají, je to rovněž ideální stav, protože hry se vydávají v nových a nových edicích a obsahují stále vše, jsou tedy rozsáhlejší a rozsáhlejší a u takových her se dá strávit velmi dlouhá doba. opět výhodné.

no a pro ty, co to nebaví? (takoví ti remcalové). těm to vlastně může být jedno, protože je ke koupi nikdo nenutí.
    tedy kdo chce čekat, čeká na kompletaci a nízkou cenu, kdo chce hned hrát a nelituje peněz kupuje. ostatní mohou jít o dům dál...
  • Hehe, dobre, uz se blizime vydani skoro cele puvodni verze v jednom, jeste rok / dva a koupim si ji za par supu, se vsemi "DLC"...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit